Sztár.com
Magyar Sztárfórum
Hungarian Celebrity Board
Over 1,000,000 photos
For English Visitors   Támogass a fennmaradásért   Támogatók  

Menj vissza   Sztár.com > Valóság showk - Reality Shows > Végetért Műsorok > Megasztár 2

Szavazás eredménye: Szerinted ki nyeri meg a Megasztár 2 tehetségkutató versenyét?
Tóth Gabriella 57 13.38%
Molnár Ferenc "Caramel" 218 51.17%
Torres Dániel 26 6.10%
Palcsó Tamás 125 29.34%
Szavazó: 426. Ezen a szavazáson nem szavazhatsz

Téma lehetőségei Megjelenítési módok
  #21 (állandó link)  
Régebbi üzenet 2005-04-10, 09:39
Alucard logója
Borda Fan
Kedvencek
AVRIL LAVIGNE <3
Regisztráció dátuma: 2004 Dec
Hol: Keszthely
Kor: 22
Üzenet: 1,590
Köszönet: 0
2 alkalommal 1 üzenetét köszönték meg
Alucard jó úton halad Hírnév szint: 7
Küldj MSN üzenetet Alucard részére
nekem is Palcsó Tomi a kedvencem

#22 (állandó link)  
Régebbi üzenet 2005-04-10, 09:40
rosie-posie logója
Kezdő Bordázó
Kedvencek
Palcsó Tomi
Regisztráció dátuma: 2005 Feb
Üzenet: 32
0 alkalommal 0 üzenetét köszönték meg
rosie-posie jó úton halad Hírnév szint: 0
Idézet:
Eredeti szerző pussy smarmy
Bocs az offért, de magyarázd már el, miért?
Mert szerintem ő az egyik legjobb. Hétről hétre jobb, hatalmas fejlődésen megy keresztül... Tegnap sokkal jobb volt mint a többiek!!!! (kiv. Caramel...)
  #23 (állandó link)  
Régebbi üzenet 2005-04-10, 09:41
scelaci logója
Borda Fan
Kedvencek
PVSK kosaras lányok,Bálint Antónia,Szinetár Dóra,Bódi Sylvi,Zoltán Erika,Angelina Jolie,Milla Jovovich,Gillian Anderson,Sophie Marceau,Palotás Petra,Görgényi Gabi
Üzenet: 1,647
2 alkalommal 2 üzenetét köszönték meg
scelaci jó úton halad Hírnév szint: 7
Küldj MSN üzenetet scelaci részére
Még mindig azt mondom,hogy Caramell. Most már annyira sűrüsödik a mezőny,hogy minden kiesőnél sérül az ember igazságérzete. Szerintem Tóth Gabinak nincs rossz hangja,de a zsűri nem meri azt mondani,hogy már második éve csak a Tóth családnak van hangja az országban! Szerintem Gabi egy kicsit Vera áldozata. Lehet,hogy Gabi jobban járt volna,ha reménykedik egy Megasztár 3-ba,és akkor indul el. De ez csak az én véleményem!
  #24 (állandó link)  
Régebbi üzenet 2005-04-10, 09:42
pussy smarmy logója
Megszállott Bordás
Regisztráció dátuma: 2004 Jul
Üzenet: 2,974
Köszönet: 1
3 alkalommal 2 üzenetét köszönték meg
pussy smarmy a hírneve előtte járpussy smarmy a hírneve előtte járpussy smarmy a hírneve előtte járpussy smarmy a hírneve előtte járpussy smarmy a hírneve előtte járpussy smarmy a hírneve előtte járpussy smarmy a hírneve előtte járpussy smarmy a hírneve előtte járpussy smarmy a hírneve előtte járpussy smarmy a hírneve előtte járpussy smarmy a hírneve előtte jár Hírnév szint: 29
értem én mindkettőtöket, csak mi az indok? mert nem egy jó fej (én csak úgy hívom:kis ......), hangja nincs, énekelni nem tud...(a többiekkel összehasonlítva!!)

#25 (állandó link)  
Régebbi üzenet 2005-04-10, 09:48
rosie-posie logója
Kezdő Bordázó
Kedvencek
Palcsó Tomi
Üzenet: 32
rosie-posie jó úton halad Hírnév szint: 0
Idézet:
értem én mindkettőtöket, csak mi az indok? mert nem egy jó fej (én csak úgy hívom:kis köcsög), hangja nincs, énekelni nem tud...(a többiekkel összehasonlítva!!)
Szerintem nagyon jó hangja van. Nekem nagyon tetszik a stílusa is. Lehet hogy pl. Tóth Gabinak erőteljesebb a hangja de Tomiét sokkal szívesebben hallgatom. És ha már a többiekkel hasonlítod, akkor elmondom, hogy szerintem Torresnél rengetegszer jobb!
  #26 (állandó link)  
Régebbi üzenet 2005-04-10, 09:58
linkinman logója
Állandó Bordázó
Kedvencek
Tabitha stevens,Kylie Minogue,Bodi Sylvi...
Regisztráció dátuma: 2005 Mar
Üzenet: 128
linkinman jó úton halad Hírnév szint: 6
Küldj MSN üzenetet linkinman részére
Idézet:
értem én mindkettőtöket, csak mi az indok? mert nem egy jó fej (én csak úgy hívom:kis köcsög), hangja nincs, énekelni nem tud...(a többiekkel összehasonlítva!!)
Jaja! egyetértek szerintem is csupor a csávo és a hangja sem jo! Sztem oan ****s
  #27 (állandó link)  
Régebbi üzenet 2005-04-10, 10:08
pussy smarmy logója
Megszállott Bordás
pussy smarmy a hírneve előtte járpussy smarmy a hírneve előtte járpussy smarmy a hírneve előtte járpussy smarmy a hírneve előtte járpussy smarmy a hírneve előtte járpussy smarmy a hírneve előtte járpussy smarmy a hírneve előtte járpussy smarmy a hírneve előtte járpussy smarmy a hírneve előtte járpussy smarmy a hírneve előtte járpussy smarmy a hírneve előtte jár Hírnév szint: 29
Idézet:
Eredeti szerző rosie-posie
Szerintem Torresnél rengetegszer jobb!
Kis kiegészítéssel valamennyire igazad van, mert Torresnek csak ez a jamaikai sz@r áll jól, a többiben nagyon gyenge...a Palcsó elénekel szinte mindent, viszont mindenben nagyon gyenge...A "tótgabi" is csak azt tudja elénekelni, ami fexik neki, lásd a tegnapi gyenge szereplését. Ja, a Torres védelmében még annyit, hogy rajta kívül mindenki slágert énekelt, ő pedig egy nem nagyon ismert, és nehezen énekelhetőt. Ezt onnan tudom, hogy egy szakemberrel néztük a műsort, és Ő mondta....Viszont érdekes, hogy a karamella eddig 1 kivételével mindent jól adott elő....És ez tény.
De ez még mindíg csak az én véleményem.
A zsűriről annyit, hogy mit akarunk egy ilyen csapattól? Először is, a véleményüket mondják (mint én is), ami közel sem biztos, hogy ének és zenetechnikailag megalapozott, valóságos. Speciel én is mindíg a fülemre hagyatkozom...a péló meg a pieró olyan, amilyen, mindíg meglepnek vele, hogy az ellenkezőjét mondják, mint amit pl. én hallottam, a Soma csak a benedvesedésével foglalkozik állandóan, a lopakodót nem ismerem, a Pressert meg sajnálom, mert ezzel leírja magát...
Egy szónak is száz a vége: BUNDA AZ EGÉSZ.....

#28 (állandó link)  
Régebbi üzenet 2005-04-10, 10:19
zaZZoo logója
borda zazu
Kedvencek
Jessica Alba, Jennifer Lopez, Scarlett Johansson, Angelina Jolie, Salma Hayek, Beyoncé, Fresh Wiki
Regisztráció dátuma: 2002 Sep
Üzenet: 2,359
Köszönet: 106
62 alkalommal 17 üzenetét köszönték meg
zaZZoo csiszolatlan gyémántzaZZoo csiszolatlan gyémántzaZZoo csiszolatlan gyémánt Hírnév szint: 12
aZ egesz tarsasagbol Caramellnek volt es van a legjobb hangja, es mindenkepp o erdemelne meg a gyozelmet, es szrtem most meg is fogja nyerni, ha mar az elsoben nem a gaspar nyert..... a boogienak nagyon jo zenei erzeke volt, de azert nem volt akkora hangja, es szepfius kinezete sem, hogy o nyerhessen.... gondolom en, mivel sajnos mar nem lathatom.... a gabinak is nagyon nagy hangja van es foleg, nagyon jol tudja azt hasznalni, de ne ma', hogy megint egy toth nyerjen! pont ezert fog a gaspar helyebe lepo caramel nyerni...legalabb is igy kene tortennie! a torresnek nincs akkora hangja, csak a noi szavazok tartottak eddig bent.... a palcso meg nem annyira kulonleges egyeniseg, szrtem, hogy o nyerjen..... szoval, nalam marad a caramel.....
  #29 (állandó link)  
Régebbi üzenet 2005-04-10, 10:22
linkinman logója
Állandó Bordázó
Kedvencek
Tabitha stevens,Kylie Minogue,Bodi Sylvi...
Regisztráció dátuma: 2005 Mar
Üzenet: 128
linkinman jó úton halad Hírnév szint: 6
Küldj MSN üzenetet linkinman részére
Igazad van BUNDA AZ EGÉSZ!!!!!!! má várom h vége legyen!!
  #30 (állandó link)  
Régebbi üzenet 2005-04-10, 10:32
szaga logója
Állandó Bordázó
Regisztráció dátuma: 2004 Feb
Üzenet: 249
szaga jó úton halad Hírnév szint: 7
Egy szónak is száz a vége: BUNDA AZ EGÉSZ.....[/QUOTE]
Drága összeesküvés-elmélet gyártó testvéreim!
1szer valaki elmagyaráz6ná, miért érdeke 1 TV műsornak, hogy nézhetetlen, illetve nem a legnépszerűbb emberek szereplésével készült műsort csináljanak? (most nem az m1-ről beszélünk!) Szóval:
1., Az emelt díjas sms és telefonvonal bérelt, nem saját = el kell számolni vele. Ha kevesebb a szavazat= kevesebb lóvé. Nem hinném, hogy bármelyik versenyző hamvas kis feneke a műsorkészítőknek jobban feküdne, mint a lóvécska.
2., Mi a fészkes fenének tolnának valakit? Ha kevésbé népszerű emberkék maradnak = kevesebb szavazat, ld fent. Szóval?
Én is láttam a körímélt, persze. Én is ír6tam volna, ha lenne annyi eszem, hogy tök fölöslegesen ilyeneken törjem a fejem. A zsűri értékelését nem teszem szóvá, hisz ízlések és pofonok különbözőek (bár a pofonom nekem nagyobb, úgyhogy igazam is nekem van! ) Azért nem haragsztotok rám? Én kedvellek titeket, csak nem szeretnék szavazatszámlálós dolgokba belemenni...
Ui.: Ja, és kis virág lelkemnek oly sértő... Lehetne elhagyni a*******zést? Nem vagyok érintett, meg modi se, csak úgy halkan kérdem: muszály????
  #31 (állandó link)  
Régebbi üzenet 2005-04-10, 10:39
pussy smarmy logója
Megszállott Bordás
Tisztelettel: nem neheztelünk, hisz mindenki a véleményét írja le, csak én lendültem bele ennyire.
Idézet:
Eredeti szerző szaga
Nem szeretnék szavazatszámlálós dolgokba belemenni...
De ha ezzel kapcsolatban TUDSZ valamit, akkor kérlek, oszd meg velünk, hisz "csak" egy nick vagy. De addig is: Attól még a fizetős esemesek bejönnek, és a pénzmozgatás is megtörténik a tévé és a szolgáltató közt, csak a végeredménye hamisított. Ez abból látszik, hogy olyanok vannak itt, akiket be sem kellett volna a döntőbe válogatni, és olyanok esnek ki, akiknek jobb a hangjuk pl. a zsűrinél is...
u.i.:kérésedre tisztelettel a köcsögöt kipontoztam!

#32 (állandó link)  
Régebbi üzenet 2005-04-10, 10:45
Dóri logója
Borda Fan
Kedvencek
Johnny Depp, David Guetta, Lady Gaga, Kris Marshall, Robert Lindsay, és még sorolhatnám :)
Regisztráció dátuma: 2003 Jul
Kor: 18
Üzenet: 731
Köszönet: 2
Dóri jó úton halad Hírnév szint: 7
Küldj AIM üzenetet Dóri részére Küldj Yahoo üzenetet Dóri részére
Ki kell,hogy mindenkit kiábrándítsak:Én a Torres Daninak szurkolok!Igaz,a tegnapi szereplése nem volt nagy lövés,de ha az ezelőttiekre gondoltok(A Galambos Dorinás+Palcsó Tomis+még egy pár) azért azok jók voltak!Én személy szerint a Bartók Esztert már rég kilöktem volna.Azért az ajtónyekergés muzikálisabb.Magát az Esztert bírom,semmi gondom nincs vele,de azért mégis látszott,ki a kedvenc.
Caramel nagyon jól énekel,az biztos.A Gabi hangja is jó.De ha nincs Vera,akkor is itt lenne még?
A Boogie-t nagyon sajnálom,sztem aranyos volt.
És hallottátok mit mondott a Pély(asszem a Caramelnél)?
"Én nem tudok semmi negatívat mondani!"
  #33 (állandó link)  
Régebbi üzenet 2005-04-10, 10:50
pussy smarmy logója
Megszállott Bordás
Idézet:
Eredeti szerző Dóri
"Én nem tudok semmi negatívat mondani!"
Hát igen, ez elég durva, főleg, hogy-ha tényleg 13 éves vagy-Neked is feltűnt. Szóval olyan lekénehogyhúzzalakdemostnincsmire szaga volt.

#34 (állandó link)  
Régebbi üzenet 2005-04-10, 11:20
szaga logója
Állandó Bordázó
u.i.:kérésedre tisztelettel a köcsögöt kipontoztam! [/QUOTE]
Hálás vagyok, kösz. Nem vagyok senki, nem tudok semmit, csak logikusan gondolkozom... Ha bejön az sms, fizetünk érte, akkor az elszámolásnál ki kéne jönni a bibinek. Az index volt az elszámolós brigádnál, persze rendben találtak mindent, de azért érdemes végig olvasni. Pláne, mert hasonló végkövetkeztetésre jutottak, mint én. Ja, és az indexben maximálisan +bízom, szerintem hitelesek. A zsűri bírálatával is "kénytelen" vagyok foglalkozni. Oké. A Pély, olyan, amilyen. (Hirtelen csak a te kipontozásod jut eszembe, de hát azt azért én mégse...) Végig menjünk rajtuk? Oké, balról jobbra.
Pierrot: Annó előadóként nem lett túl sikeres, bár néha még hallani a Boy George-os feldolgozását. Lehet a közízléssel vitatkozni, csak nem érdemes. Én kedveltem. Plusz, láttam 1szer vmi kiállításon, ő (volt) a Roland Mo-i tesztembere, ő próbálja ki az új cuccokat, mielőtt azok gyártásba kerülnének. Zeneszakmai hozzáértése általam nem definiál6ó, én csak ének-zenei ált. suliba jártam. De mint producer (Ganxta, Sípos F, talána bedolgozik a PADÖDÖ-be is?) a közízlést maximálisan kiszolgáló fazonnak tűnt.
Na, a Pély. Talán hagyjuk a "tanár urat", bár azt nem érdemes elfelejteni, ő nyerte anno a Kifutó c. műsort (az elődöt), így némileg érintettnek tűnik. (de nem az.)
A Somát lehet bírálni a szexista alapállása miatt, de hülyén jönne ki, ha én tenném... A megállapításaival lehet vitatkozni, de legalább van kivel.
Presser: Aki bántja, leütöm! Mondjak párat? LGT, Padlás, Képzelt riport, Kossuth díj, és ha megfigyelitek, mindíg (ahol lehet) a szakmai nehézségeket emeli ki = építő kritika. Én kedvelem, emberszerű.
A Bakáts: kritikus, szerintem vicces. A zenéhez nem ért, de legalább szereti. (A Nick Cave miatt szintén gyilkolok érte)
Na, kellett ez nektek?
  #35 (állandó link)  
Régebbi üzenet 2005-04-10, 11:28
goyo logója
Adminisztrátor
Regisztráció dátuma: 2002 Aug
Üzenet: 4,366
Blog bejegyzés: 27
Köszönet: 204
287 alkalommal 135 üzenetét köszönték meg
goyo van mire büszke legyengoyo van mire büszke legyengoyo van mire büszke legyengoyo van mire büszke legyengoyo van mire büszke legyengoyo van mire büszke legyengoyo van mire büszke legyengoyo van mire büszke legyengoyo van mire büszke legyen Hírnév szint: 10
Küldj ICQ üzenetet goyo részére Küldj üzenetet a Skype™ segítségével goyo részére
Szakmai szempontok alapján szvsz

Tóth Gabriella: kiforratlan hang és mozgás
Molnár Ferenc "Caramel": vannak zenei stilusok amiket konnyeden elvisz, masokban atlagos
Torres Dániel: detto
Palcsó Tamás: talan o a leguniverzalisabb...a hangjaban nincs semmi kulonos ami megragadna, de a hallasa kiemelkedo igy a dalokat o adja vissza a legelethubben

Enektudasban Boogie magasan felul allt a dontosokon es a zsuri nagyreszen...csak ne kelljen nezni...hallgatni kell
  #36 (állandó link)  
Régebbi üzenet 2005-04-10, 11:28
pussy smarmy logója
Megszállott Bordás
Nos, mielőtt a Depeche Mode, Camouflage, Bonanza Banzaj korszakomba léptem, Pink Floyd, Supertramp, LGT-s voltam. Az Elektromantic az egyik legszebb zene, ezért írtam, hogy sajna leírja magát. Vagyis csak a szavazás és bunda tényében nem értünk egyet... Látom, a kipontozás tetszett

#37 (állandó link)  
Régebbi üzenet 2005-04-10, 11:37
szaga logója
Állandó Bordázó
Oké, de a kamuról + nem tudjuk +győzni 1mást! No nem baj! Csak nem látom értelmét, hogy 1 kevésbé közkedvelt ember kerüljön a döntőbe. Ha én a bugira nyomkodtam, oszt kiesett, túróért nyomjak pl. a Palcsóra. Nem fogok. Szvsz. De az élet megy tovább, Pici bácsit nem bántani! Kipontozás rulez! Na m1ek, a gyerekem gombfocizni akar. De még visszajövök! Reszkessetek!
  #38 (állandó link)  
Régebbi üzenet 2005-04-10, 11:50
laca logója
borda szamuráj
Moderátor
Kedvencek
bordacsajok...
Regisztráció dátuma: 2002 Sep
Üzenet: 10,674
Köszönet: 13
329 alkalommal 147 üzenetét köszönték meg
laca van mire büszke legyenlaca van mire büszke legyenlaca van mire büszke legyenlaca van mire büszke legyenlaca van mire büszke legyenlaca van mire büszke legyenlaca van mire büszke legyenlaca van mire büszke legyenlaca van mire büszke legyen Hírnév szint: 30
Küldj ICQ üzenetet laca részére
szakmai szempontból:
1. a kedvencedet, vagy akit úgy érzel a legjobb azt értékeld...
2. a műsor és a nem kedvenc szereplők értékelését finoman fogalmazd meg...
3.ne használj semmiféle csúnya jelzőt az értékeléskor....
szerintem...
ui. aki a fentieket nem veszi tudomásul, arra megharagszom...
előre is köszönettel: borda zsűri

Videók
a hosszú és nyugodt borda élet titka: elismertség pont nekem...:D
  #39 (állandó link)  
Régebbi üzenet 2005-04-10, 11:58
pussy smarmy logója
Megszállott Bordás
Mivel egy másik topicban megbeszéltük, hogy a Borda nem demokratikus (), a Goyo kedvence a Palcsó, és a Laca is finoman rám szólt, visszavonulok...
Viszont a kedvencemet dícsérhetem, így a Karamell tud egyedül énekelni, és ha nem ő nyeri meg, bunda az egész!
(remélem, így jó )

#40 (állandó link)  
Régebbi üzenet 2005-04-10, 12:00
szaga logója
Állandó Bordázó
Megegyeztünk!

Téma lehetőségei
Megjelenítési módok

Üzenetküldés szabályai
Nem indíthatsz új témákat
Nem küldhetsz választ
NEm küldhetsz csatolásokat
Nem szerkesztheted az üzeneted

BB code is Be
[IMG] kód Be
HTML kód Be
Trackbacks are Ki
Pingbacks are Ki
Refbacks are Ki

Fórum ugrás

Hasonló témák
Téma Témakezdő Fórum Válasz Utolsó üzenet
Ki nyeri/ki nyerje a BigBrother-t!! Lacuss Big Brother 1 25 2005-06-10 23:40
Szerintetek ki nyeri a Big Brothert ? Little Brother Archívált témák 8 2002-09-17 23:48

Minden időpont GMT +2 alapján jelenik meg. A pontos idő 07:01.