![]() |
| ||||
| |||||
|
| Regisztráció | Albumok | Blogok | Súgó | Tagjaink | Klubok | Naptár | Keresés | Az elmúlt 24 óra üzenetei | Jelöld a fórumokat olvasottnak |
| Szavazás eredménye: Szerinted ki nyeri meg a Megasztár 2 tehetségkutató versenyét? | |||
| Tóth Gabriella |
|
57 | 13.38% |
| Molnár Ferenc "Caramel" |
|
218 | 51.17% |
| Torres Dániel |
|
26 | 6.10% |
| Palcsó Tamás |
|
125 | 29.34% |
| Szavazó: 426. Ezen a szavazáson nem szavazhatsz | |||
|
|
Téma lehetőségei | Megjelenítési módok |
|
#21 (állandó link)
|
||||
|
||||
|
nekem is Palcsó Tomi a kedvencem
#22 (állandó link)
|
||||
|
||||
|
Idézet:
|
|
#23 (állandó link)
|
||||
|
||||
|
Még mindig azt mondom,hogy Caramell. Most már annyira sűrüsödik a mezőny,hogy minden kiesőnél sérül az ember igazságérzete. Szerintem Tóth Gabinak nincs rossz hangja,de a zsűri nem meri azt mondani,hogy már második éve csak a Tóth családnak van hangja az országban! Szerintem Gabi egy kicsit Vera áldozata. Lehet,hogy Gabi jobban járt volna,ha reménykedik egy Megasztár 3-ba,és akkor indul el. De ez csak az én véleményem!
#24 (állandó link)
|
||||
|
||||
|
értem én mindkettőtöket, csak mi az indok? mert nem egy jó fej (én csak úgy hívom:kis ......), hangja nincs, énekelni nem tud...(a többiekkel összehasonlítva!!)
|
|
#25 (állandó link)
|
||||
|
||||
|
Idézet:
|
|
#26 (állandó link)
|
||||
|
||||
|
Idézet:
|
|
#27 (állandó link)
|
||||
|
||||
|
Idézet:
![]() De ez még mindíg csak az én véleményem. A zsűriről annyit, hogy mit akarunk egy ilyen csapattól? Először is, a véleményüket mondják (mint én is), ami közel sem biztos, hogy ének és zenetechnikailag megalapozott, valóságos. Speciel én is mindíg a fülemre hagyatkozom...a péló meg a pieró olyan, amilyen, mindíg meglepnek vele, hogy az ellenkezőjét mondják, mint amit pl. én hallottam, a Soma csak a benedvesedésével foglalkozik állandóan, a lopakodót nem ismerem, a Pressert meg sajnálom, mert ezzel leírja magát... Egy szónak is száz a vége: BUNDA AZ EGÉSZ..... |
|
#28 (állandó link)
|
||||
|
||||
|
aZ egesz tarsasagbol Caramellnek volt es van a legjobb hangja, es mindenkepp o erdemelne meg a gyozelmet, es szrtem most meg is fogja nyerni, ha mar az elsoben nem a gaspar nyert..... a boogienak nagyon jo zenei erzeke volt, de azert nem volt akkora hangja, es szepfius kinezete sem, hogy o nyerhessen.... gondolom en, mivel sajnos mar nem lathatom.... a gabinak is nagyon nagy hangja van es foleg, nagyon jol tudja azt hasznalni, de ne ma', hogy megint egy toth nyerjen! pont ezert fog a gaspar helyebe lepo caramel nyerni...legalabb is igy kene tortennie! a torresnek nincs akkora hangja, csak a noi szavazok tartottak eddig bent.... a palcso meg nem annyira kulonleges egyeniseg, szrtem, hogy o nyerjen..... szoval, nalam marad a caramel.....
|
|
#29 (állandó link)
|
||||
|
||||
|
Igazad van BUNDA AZ EGÉSZ!!!!!!! má várom h vége legyen!!
|
|
#30 (állandó link)
|
||||
|
||||
|
Egy szónak is száz a vége: BUNDA AZ EGÉSZ.....[/QUOTE]
Drága összeesküvés-elmélet gyártó testvéreim! 1szer valaki elmagyaráz6ná, miért érdeke 1 TV műsornak, hogy nézhetetlen, illetve nem a legnépszerűbb emberek szereplésével készült műsort csináljanak? (most nem az m1-ről beszélünk!) Szóval: 1., Az emelt díjas sms és telefonvonal bérelt, nem saját = el kell számolni vele. Ha kevesebb a szavazat= kevesebb lóvé. Nem hinném, hogy bármelyik versenyző hamvas kis feneke a műsorkészítőknek jobban feküdne, mint a lóvécska. 2., Mi a fészkes fenének tolnának valakit? Ha kevésbé népszerű emberkék maradnak = kevesebb szavazat, ld fent. Szóval? Én is láttam a körímélt, persze. Én is ír6tam volna, ha lenne annyi eszem, hogy tök fölöslegesen ilyeneken törjem a fejem. A zsűri értékelését nem teszem szóvá, hisz ízlések és pofonok különbözőek (bár a pofonom nekem nagyobb, úgyhogy igazam is nekem van! ) Azért nem haragsztotok rám? Én kedvellek titeket, csak nem szeretnék szavazatszámlálós dolgokba belemenni...Ui.: Ja, és kis virág lelkemnek oly sértő... Lehetne elhagyni a*******zést? Nem vagyok érintett, meg modi se, csak úgy halkan kérdem: muszály???? |
|
#31 (állandó link)
|
||||
|
||||
|
Tisztelettel: nem neheztelünk, hisz mindenki a véleményét írja le, csak én lendültem bele ennyire.
Idézet:
![]() u.i.:kérésedre tisztelettel a köcsögöt kipontoztam!
|
|
#32 (állandó link)
|
||||
|
||||
|
Ki kell,hogy mindenkit kiábrándítsak:Én a Torres Daninak szurkolok!Igaz,a tegnapi szereplése nem volt nagy lövés,de ha az ezelőttiekre gondoltok(A Galambos Dorinás+Palcsó Tomis+még egy pár) azért azok jók voltak!Én személy szerint a Bartók Esztert már rég kilöktem volna.Azért az ajtónyekergés muzikálisabb.Magát az Esztert bírom,semmi gondom nincs vele,de azért mégis látszott,ki a kedvenc.
Caramel nagyon jól énekel,az biztos.A Gabi hangja is jó.De ha nincs Vera,akkor is itt lenne még? A Boogie-t nagyon sajnálom,sztem aranyos volt. És hallottátok mit mondott a Pély(asszem a Caramelnél)? "Én nem tudok semmi negatívat mondani!"
#33 (állandó link)
|
||||
|
||||
|
Idézet:
|
|
#34 (állandó link)
|
||||
|
||||
|
u.i.:kérésedre tisztelettel a köcsögöt kipontoztam!
[/QUOTE]Hálás vagyok, kösz. Nem vagyok senki, nem tudok semmit, csak logikusan gondolkozom... Ha bejön az sms, fizetünk érte, akkor az elszámolásnál ki kéne jönni a bibinek. Az index volt az elszámolós brigádnál, persze rendben találtak mindent, de azért érdemes végig olvasni. Pláne, mert hasonló végkövetkeztetésre jutottak, mint én . Ja, és az indexben maximálisan +bízom, szerintem hitelesek. A zsűri bírálatával is "kénytelen" vagyok foglalkozni . Oké. A Pély, olyan, amilyen. (Hirtelen csak a te kipontozásod jut eszembe, de hát azt azért én mégse...) Végig menjünk rajtuk? Oké, balról jobbra. Pierrot: Annó előadóként nem lett túl sikeres, bár néha még hallani a Boy George-os feldolgozását. Lehet a közízléssel vitatkozni, csak nem érdemes. Én kedveltem. Plusz, láttam 1szer vmi kiállításon, ő (volt) a Roland Mo-i tesztembere, ő próbálja ki az új cuccokat, mielőtt azok gyártásba kerülnének. Zeneszakmai hozzáértése általam nem definiál6ó, én csak ének-zenei ált. suliba jártam. De mint producer (Ganxta, Sípos F, talána bedolgozik a PADÖDÖ-be is?) a közízlést maximálisan kiszolgáló fazonnak tűnt. Na, a Pély. Talán hagyjuk a "tanár urat", bár azt nem érdemes elfelejteni, ő nyerte anno a Kifutó c. műsort (az elődöt), így némileg érintettnek tűnik. (de nem az. )A Somát lehet bírálni a szexista alapállása miatt, de hülyén jönne ki, ha én tenném... Presser: Aki bántja, leütöm! Mondjak párat? LGT, Padlás, Képzelt riport, Kossuth díj, és ha megfigyelitek, mindíg (ahol lehet) a szakmai nehézségeket emeli ki = építő kritika. Én kedvelem, emberszerű.A Bakáts: kritikus, szerintem vicces. A zenéhez nem ért, de legalább szereti. (A Nick Cave miatt szintén gyilkolok érte Na, kellett ez nektek? |
|
#35 (állandó link)
|
||||
|
||||
|
Szakmai szempontok alapján szvsz
Tóth Gabriella: kiforratlan hang és mozgás Molnár Ferenc "Caramel": vannak zenei stilusok amiket konnyeden elvisz, masokban atlagos Torres Dániel: detto Palcsó Tamás: talan o a leguniverzalisabb...a hangjaban nincs semmi kulonos ami megragadna, de a hallasa kiemelkedo igy a dalokat o adja vissza a legelethubben Enektudasban Boogie magasan felul allt a dontosokon es a zsuri nagyreszen...csak ne kelljen nezni...hallgatni kell
|
|
#36 (állandó link)
|
||||
|
||||
|
Nos, mielőtt a Depeche Mode, Camouflage, Bonanza Banzaj korszakomba léptem, Pink Floyd, Supertramp, LGT-s voltam. Az Elektromantic az egyik legszebb zene, ezért írtam, hogy sajna leírja magát. Vagyis csak a szavazás és bunda tényében nem értünk egyet... Látom, a kipontozás tetszett
![]()
|
|
#37 (állandó link)
|
||||
|
||||
|
Oké, de a kamuról + nem tudjuk +győzni 1mást!
No nem baj! Csak nem látom értelmét, hogy 1 kevésbé közkedvelt ember kerüljön a döntőbe. Ha én a bugira nyomkodtam, oszt kiesett, túróért nyomjak pl. a Palcsóra. Nem fogok. Szvsz. De az élet megy tovább, Pici bácsit nem bántani! Kipontozás rulez! Na m1ek, a gyerekem gombfocizni akar. De még visszajövök! Reszkessetek!
|
|
#38 (állandó link)
|
||||
|
||||
|
szakmai szempontból:
1. a kedvencedet, vagy akit úgy érzel a legjobb azt értékeld... 2. a műsor és a nem kedvenc szereplők értékelését finoman fogalmazd meg... 3.ne használj semmiféle csúnya jelzőt az értékeléskor.... szerintem... ui. aki a fentieket nem veszi tudomásul, arra megharagszom... előre is köszönettel: borda zsűri |
|
#39 (állandó link)
|
||||
|
||||
|
Mivel egy másik topicban megbeszéltük, hogy a Borda nem demokratikus (
), a Goyo kedvence a Palcsó, és a Laca is finoman rám szólt, visszavonulok...![]() Viszont a kedvencemet dícsérhetem, így a Karamell tud egyedül énekelni, és ha nem ő nyeri meg, bunda az egész! (remélem, így jó )
|
|
#40 (állandó link)
|
||||
|
||||
|
Megegyeztünk!
|
| Téma lehetőségei | |
| Megjelenítési módok | |
|
|
Hasonló témák
|
||||
| Téma | Témakezdő | Fórum | Válasz | Utolsó üzenet |
| Ki nyeri/ki nyerje a BigBrother-t!! | Lacuss | Big Brother 1 | 25 | 2005-06-10 23:40 |
| Szerintetek ki nyeri a Big Brothert ? | Little Brother | Archívált témák | 8 | 2002-09-17 23:48 |