Sztár.com
Magyar Sztárfórum
Hungarian Celebrity Board
Over 1,000,000 photos
For English Visitors   Támogass a fennmaradásért   Támogatók  

Menj vissza   Sztár.com > Valóság showk - Reality Shows > Megasztár 4

Válasz

Téma lehetőségei Megjelenítési módok
  #61 (állandó link)  
Régebbi üzenet 2008-10-04, 23:13
kalmj logója
Borda Fan
Kedvencek
Sok jó énekes opera, operett, táncdal, nóta, modern műfajokból.
Regisztráció dátuma: 2008 May
Hol: Dunaharaszti
Üzenet: 2,478
Köszönet: 1,814
833 alkalommal 417 üzenetét köszönték meg
kalmj a hírneve előtte járkalmj a hírneve előtte járkalmj a hírneve előtte járkalmj a hírneve előtte járkalmj a hírneve előtte járkalmj a hírneve előtte járkalmj a hírneve előtte járkalmj a hírneve előtte járkalmj a hírneve előtte járkalmj a hírneve előtte járkalmj a hírneve előtte jár Hírnév szint: 76
Idézet:
Eredeti szerző jofi07 Üzenet megjelenítése
Személy szerint nekem meglepetés Farkas Zsófi és Varga Barnabás kiesése. (az esztétika ismét ''győzött'')
Ez a meglepetések napja. Én már semmit nem értek. Szakmai kritika, hogy tegye félre a szakmai tudását? Persze értem, de nem értem, hogy ezt nem hagyták a közönségre. Varga Barnabás meg a szívét lelkét beleadja, az is baj. És akkor Ilonáról nem is írok semmit. Nem értem. Mert nem simulékony? Volt már néhány nehezen kezelhető Megasztár.
Válasz idézettel
  #62 (állandó link)  
Régebbi üzenet 2008-10-05, 10:41
Állandó Bordázó
Kedvencek
Jennifer Love Hewitt
Regisztráció dátuma: 2004 Dec
Kor: 29
Üzenet: 87
Köszönet: 24
1 alkalommal 1 üzenetét köszönték meg
zseton egyelőre értékelhetetlen az eredménye Hírnév szint: 0
Sziasztok!

Valaki fel tudna tenni sok-sok képet, illetve videót Pataki Szilviáról? Annyira édes az a lány...

Előre is nagyon szépen köszönöm!!!
Válasz idézettel
  #63 (állandó link)  
Régebbi üzenet 2008-10-06, 17:51
maless logója
Borda Fan
Kedvencek
A jó színészek és David Beckham
Regisztráció dátuma: 2003 Dec
Kor: 23
Üzenet: 1,667
Köszönet: 55
91 alkalommal 42 üzenetét köszönték meg
maless csodálatos rápillantanimaless csodálatos rápillantanimaless csodálatos rápillantanimaless csodálatos rápillantanimaless csodálatos rápillantanimaless csodálatos rápillantanimaless csodálatos rápillantani Hírnév szint: 16
Idézet:
Eredeti szerző kalmj Üzenet megjelenítése
Ez a meglepetések napja. Én már semmit nem értek. Szakmai kritika, hogy tegye félre a szakmai tudását? Persze értem, de nem értem, hogy ezt nem hagyták a közönségre. Varga Barnabás meg a szívét lelkét beleadja, az is baj. És akkor Ilonáról nem is írok semmit. Nem értem. Mert nem simulékony? Volt már néhány nehezen kezelhető Megasztár.
Nem vitaindításnak, de Varga Barnabást eddig eljuttatni is hiba volt, a hangja nem elég ehhez a műsorhoz. Lehet,hogy a személyisége és a múltja tökéletes arra, hogy cikkezzenek róla az újságok,de ide szép hang kell!
Farkas Zsófi kiejtéséről no comment...jönnek azzal,hogy profi, de ennek ellenére mások, szintén profiként bekerültek a 15-be.
Válasz idézettel
  #64 (állandó link)  
Régebbi üzenet 2008-10-06, 18:43
kalmj logója
Borda Fan
Kedvencek
kalmj a hírneve előtte járkalmj a hírneve előtte járkalmj a hírneve előtte járkalmj a hírneve előtte járkalmj a hírneve előtte járkalmj a hírneve előtte járkalmj a hírneve előtte járkalmj a hírneve előtte járkalmj a hírneve előtte járkalmj a hírneve előtte járkalmj a hírneve előtte jár Hírnév szint: 76
Nem is tudnék veled vitatkozni. Én a pár másodperc alapján, amit láttam Barnabástól, azt nem tudom mennyire jó. Viszont van stílusa. Zsófira elméletileg azért mondták, hogy felejtse el minden tudását, hogy ne legyen unalmas. (Csézyt is így küldték el valamelyik évadból.)
Túl befutott itt senki nem lehet ehez a műsorhoz, mert kb.20 dalt énekelnek el a győztesek egy szériában. Egy nagyon menő énekes meg bemutathat 3 dalt egy évben közel sem ilyen nézettségű és nem a zenéről szóló műsorban.
Válasz idézettel
  #65 (állandó link)  
Régebbi üzenet 2008-10-06, 21:57
Sts logója
Sts Sts jelenleg nem elérhető
Borda Fan
Kedvencek
Emmanuelle Chriqui, Felicitas Woll, Romina Mondello, Shiri Appleby, Ashley Judd, Virginie Ledoyen, Jessica Alba, Emmanuelle Béart, Ornella Muti
Regisztráció dátuma: 2002 Oct
Kor: 39
Üzenet: 1,071
Köszönet: 792
41 alkalommal 17 üzenetét köszönték meg
Sts hamarosan híres leszSts hamarosan híres lesz Hírnév szint: 10
és akkor maj' azt mongyák, hogy "hívd a 1791-et ha Nguyen Thanh Hien-re akarsz szavazni"... na ne. Szegény.
és legfőképpen: nem bántani szerelmed tárgyát..."
Válasz idézettel
  #66 (állandó link)  
Régebbi üzenet 2008-10-09, 10:48
Daelia logója
Borda Fan
Regisztráció dátuma: 2005 Feb
Üzenet: 1,566
Köszönet: 56
31 alkalommal 20 üzenetét köszönték meg
Daelia jó úton halad Hírnév szint: 7
Ez de durva, hogy 5 ember esik ki szombaton, meg hogy Friderikuszt is élvezhetjük. Miért nem volt jó ez így?
Számoltam is, hogy év végéig összecsapják, de a lóvé az nagyon kell. Csodálkozom, hogy eddig nem volt telefonos szavazás.
Mondjuk minden rosszban van jó, hátha kiraknak 5 embert, aki számomra annyira úgysem érdekes, úgyis mindenkinél játsziuk az a bizonyos első benyomás.

Felfedem kilétüket, Szecsődi Károly és Szabados Attila a két srác, akiket már eleve nem igazán értek, miért kerültek be.. Oké, Attila külseje elég előnyös, felsőteste is, Karcsi meg aranyos, és persze nem énekelnek rosszul na de..(szóval ők mennek szerintem, menjenek! )
A sok-sok szavazatot azért várják Attilára, próbálkozzatok!

Még három ember, szerintem Nkuya Sonia, Lakatos Krisztián, talán Patrícia, hogy oké legyen a nemek aránya a top10-ben, de az utóbbi kettőt nem szeretném, engem érdekelnének továbbra is.
A fantázia dologról, Balogh Imre, hát ő is kieshet, de annó a Dávid, Karcsi, Imi trióban benne láttam fantáziát.
Azt se bánnám, ha Hient kiejtenék, dehát az kizárt, kell a feszültség a két kislány között..holott Lüszi annyira tiszta, és természetes.. nekem Ő jön be. Ásós Attilában valami zavar, de még nem találtam ki, hogy mi.
Nem hiányozna. (DE Ő szerintem marad, és hátha rájövök mi zavar benne, és elmúlik, mer a hangja bejön)

Farkas Zsófi nekem valamiért nem a stílusom, erről már írtam, Barnabással kapcsolatban meg egyetértek Maless-szal, ANNYIRA nem énekelt jól, de eddig szerintem teljesen megérdemelten jutott tovább.
Rita viszont nagy kedvencem, nem tudom hogy állja meg a helyét majd a különböző stílusokban. Nagyon izgalmas lány szerintem.
Szilvi a másik kedvencem, tűz, és víz a két csaj, ez kellett.
(na úgy látom, csak én vagyok ekkora fan, de elleszek itt, gondolom senkit nem zavar.. )
" Not only does society suffer from racism and sexism, it also suffers from ageism. Once you reach a certain age you're not allowed to be adventurous, you're not allowed to be sexual. I mean, is there a rule? Are you just supposed to die?"

Utoljára Daelia módosította 2008-10-09, 10:56-kor
Válasz idézettel
  #67 (állandó link)  
Régebbi üzenet 2008-10-09, 10:49
Daelia logója
Borda Fan
Idézet:
Eredeti szerző Sts Üzenet megjelenítése
és akkor maj' azt mongyák, hogy "hívd a 1791-et ha Nguyen Thanh Hien-re akarsz szavazni"... na ne. Szegény.
Nem kéne.
" Not only does society suffer from racism and sexism, it also suffers from ageism. Once you reach a certain age you're not allowed to be adventurous, you're not allowed to be sexual. I mean, is there a rule? Are you just supposed to die?"
Válasz idézettel
  #68 (állandó link)  
Régebbi üzenet 2008-10-10, 01:06
kalmj logója
Borda Fan
Kedvencek
Azért ne pánikoljatok. A Hien nagyon rövid név.
Válasz idézettel
  #69 (állandó link)  
Régebbi üzenet 2008-10-10, 12:13
maless logója
Borda Fan
Kedvencek
A jó színészek és David Beckham
Regisztráció dátuma: 2003 Dec
Kor: 23
Üzenet: 1,667
Köszönet: 55
91 alkalommal 42 üzenetét köszönték meg
maless csodálatos rápillantanimaless csodálatos rápillantanimaless csodálatos rápillantanimaless csodálatos rápillantanimaless csodálatos rápillantanimaless csodálatos rápillantanimaless csodálatos rápillantani Hírnév szint: 16
Hien biztos marad, kevés a kislány, Lüszi és Ő kellenek a műsorba.
Még, hogy Szabados Attila nem jó énekes? Dehogynem, meg kellene hallgatnod,amikor karaoke esten lép fel, én kb. 2 éve láttam és hallottam, és mivel előtte annyira nem jó hangú énekesek léptek fel a közönség egyöntetűen hatalmas tapsban és huhogásban tört ki Utána jegyeztem meg a nevét és amikor megláttam,h jelentkezett a megasztárba nagyon örültem nekiHidd el,hogy bent kell maradnia, ha számít a jó hang.
Bár ált. az ilyen műsorokban is megvan, kivel szeretnék megnyeretni,mint anno a Megatáncnál is tudtuk előre
Válasz idézettel
  #70 (állandó link)  
Régebbi üzenet 2008-10-11, 11:19
kalmj logója
Borda Fan
Kedvencek
A zene.hu tart egy előszavazást. Hien nem szerepel olyan jól. Tóth Lucienne viszont toronymagasan nyer. Úgy néz ki Tóth lányoknak találták ki ezt a versenyt.
Válasz idézettel
  #71 (állandó link)  
Régebbi üzenet 2008-10-11, 11:44
boyfriend logója
Borda Fan
Kedvencek
Kelya!!!
Regisztráció dátuma: 2008 Aug
Hol: Szombathely
Üzenet: 1,418
Köszönet: 770
673 alkalommal 269 üzenetét köszönték meg
boyfriend pompás jövő áll előtteboyfriend pompás jövő áll előtteboyfriend pompás jövő áll előtteboyfriend pompás jövő áll előtteboyfriend pompás jövő áll előtteboyfriend pompás jövő áll előtteboyfriend pompás jövő áll előtteboyfriend pompás jövő áll előtteboyfriend pompás jövő áll előtteboyfriend pompás jövő áll előtteboyfriend pompás jövő áll előtte Hírnév szint: 22
Küldj MSN üzenetet boyfriend részére Küldj Yahoo üzenetet boyfriend részére Küldj üzenetet a Skype™ segítségével boyfriend részére
Nagy frász lesz a mai napon! top 15 forevör!
Válasz idézettel
  #72 (állandó link)  
Régebbi üzenet 2008-10-11, 13:01
kalmj logója
Borda Fan
Kedvencek
Idézet:
Eredeti szerző boyfriend Üzenet megjelenítése
Nagy frász lesz a mai napon! top 15 forevör!
Ki fogja osztani és ki kapni???
Válasz idézettel
  #73 (állandó link)  
Régebbi üzenet 2008-10-11, 13:36
Daelia logója
Borda Fan
Idézet:
Eredeti szerző maless Üzenet megjelenítése
Hien biztos marad, kevés a kislány, Lüszi és Ő kellenek a műsorba.
Még, hogy Szabados Attila nem jó énekes? Dehogynem, meg kellene hallgatnod,amikor karaoke esten lép fel, én kb. 2 éve láttam és hallottam, és mivel előtte annyira nem jó hangú énekesek léptek fel a közönség egyöntetűen hatalmas tapsban és huhogásban tört ki Utána jegyeztem meg a nevét és amikor megláttam,h jelentkezett a megasztárba nagyon örültem nekiHidd el,hogy bent kell maradnia, ha számít a jó hang.
Bár ált. az ilyen műsorokban is megvan, kivel szeretnék megnyeretni,mint anno a Megatáncnál is tudtuk előre
..dehát itt mindenki jól énekel, ez alap. Érdekel, ki mit csinál ma este, azért az élősó-élmény sokmindent kihozhat a versenyzőkből.
Kalmj, nem láttam az előszavazást, de egyáltalán nem lep meg a dolog. (mondjuk nálam, aki Christina Aguilerához "nyúl", már eleve (nagyon) rossz pont, de ez tényleg egy másik vitatéma) Jó a Hien!..de Lüszi kislány kora ellenére szinte már-már kiforrott, és teljesen zsigerből jön az egész. Minden dalban. Elénekeltetnék mostmár vele csakazértis egy Christina Aguilera dalt...hogy beugrik-e az, hogy majmolni akar. Hiennél Alicia Keys- No One, és Christina Aguilera- Hurt esetében is beugrottak az eredeti előadók, ami nálam nem jó.
Érdekes ez a megnyeretés dolog. Csak nem egy 13 éves lánnyal akarják, nem?
Szerintem Lüszi mellett Pataki Szilvi lesz majd az új rúzsamagdi jelenség, Ambrus Rita meg lesz Szabó Eszter.
Most komolyan. Szerintem Pataki Szilvi nyeri.
Na jó, várjuk a kezdést.
Válasz idézettel
  #74 (állandó link)  
Régebbi üzenet 2008-10-11, 13:58
Daelia logója
Borda Fan
Idézet:
Eredeti szerző kalmj Üzenet megjelenítése
A zene.hu tart egy előszavazást. Hien nem szerepel olyan jól. Tóth Lucienne viszont toronymagasan nyer. Úgy néz ki Tóth lányoknak találták ki ezt a versenyt.
Megnéztem. Bevallom, kicsit meglepett..de csak az, hogy Ambrus Rita előrébb van, mint Pataki Szilvi. (azt hittem, mindenki Szilvibe zuhan, és Ritát kell védeni inkább)..és hogy Attila ENNYIRE elől. (mostmár NAGYON érdekel, mit fog csinálni ma este! ) Az viszont tetszik, hogy egyszer lehetett szavazni.
*******, annyira jellemző...csak a külsőségekre megy MO. megin.
Mondjuk szerintem Patrícia nagyon szép csaj, Bencsik Tamarának meg eszméletlenjó hangja van, ami, hiába ítélkezem most a szavazók felett, engem se érdekel. (és utolsó..) Ahogy Nagy Lászlónak is, de persze Fekete Dávid törvényszerű, hogy elől van.
Hozzátenném megint, hogy mindenki jó, azért beszélünk Megasztár döntőről.

az a csillagozott rész ott a b.asszus. :-O
Válasz idézettel
  #75 (állandó link)  
Régebbi üzenet 2008-10-11, 15:32
boyfriend logója
Borda Fan
Kedvencek
Kelya!!!
boyfriend pompás jövő áll előtteboyfriend pompás jövő áll előtteboyfriend pompás jövő áll előtteboyfriend pompás jövő áll előtteboyfriend pompás jövő áll előtteboyfriend pompás jövő áll előtteboyfriend pompás jövő áll előtteboyfriend pompás jövő áll előtteboyfriend pompás jövő áll előtteboyfriend pompás jövő áll előtteboyfriend pompás jövő áll előtte Hírnév szint: 22
Küldj MSN üzenetet boyfriend részére Küldj Yahoo üzenetet boyfriend részére Küldj üzenetet a Skype™ segítségével boyfriend részére
PHP kód:
[ATTACH]621289[/ATTACH][ATTACH]621290[/ATTACH][ATTACH]621291[/ATTACH][ATTACH]621292[/ATTACH][ATTACH]621293[/ATTACH][ATTACH]621294[/ATTACH][ATTACH]621295[/ATTACH][ATTACH]621296[/ATTACH][ATTACH]621297[/ATTACH][ATTACH]621298[/ATTACH
Csatolt képek (megtekintésükhöz regisztrált tagnak kell lenned - to view the attachments you need to be a registered member)
File típus: jpg 8957.jpg‎ (51.5 KB, 7 letöltés)
File típus: jpg 9573.jpg‎ (25.0 KB, 49 letöltés)
File típus: jpg 9571.jpg‎ (27.9 KB, 4 letöltés)
File típus: jpg 8948.jpg‎ (33.2 KB, 6 letöltés)
File típus: jpg 8953.jpg‎ (24.7 KB, 2 letöltés)
File típus: jpg 9446.jpg‎ (24.2 KB, 14 letöltés)
File típus: jpg 9443.jpg‎ (23.0 KB, 8 letöltés)
File típus: jpg 9444.jpg‎ (30.7 KB, 4 letöltés)
File típus: jpg 8938.jpg‎ (10.2 KB, 4 letöltés)
File típus: jpg 8942.jpg‎ (20.4 KB, 4 letöltés)
Válasz idézettel
  #76 (állandó link)  
Régebbi üzenet 2008-10-11, 15:34
boyfriend logója
Borda Fan
Kedvencek
Kelya!!!
3 cikk!

PHP kód:
[ATTACH]621299[/ATTACH][ATTACH]621300[/ATTACH][ATTACH]621301[/ATTACH
Csatolt képek (megtekintésükhöz regisztrált tagnak kell lenned - to view the attachments you need to be a registered member)
File típus: jpg 9569.jpg‎ (21.2 KB, 21 letöltés)
File típus: jpg 9568.jpg‎ (18.1 KB, 17 letöltés)
File típus: jpg 9567.jpg‎ (46.9 KB, 11 letöltés)
Válasz idézettel
  #77 (állandó link)  
Régebbi üzenet 2008-10-11, 16:57
kalmj logója
Borda Fan
Kedvencek
Daelia! A Lüszivel meg Hiennel nem nagyon kell megnyeretni a versenyt. Én még emlékszem, hogy Ullmann Mónika milyen nagy sztár volt az "Írtam a bátyámnak egy dalt"-val, meg a "Moncsicsivel". Nem hiába mondják, hogy kutya és gyerek kell a sikeres műsorhoz. (Ja hogy nincsenek kutyák a magyar filmekben? És sikeresek? )
Na de komolyan... Én csak Király Viktor hangját ismerem úgy hogy mondjam, nagyon jó. Látom hogy a Pataki Szilvia komplett előadásokban gondolkodik, de ez egy nap alatt nem állt össze, ami nem csoda.
A kislányok ilyenkor még természetes, hogy másolnak. A pszichologia szerint ebből keverik majd ki magukat.
Bencsik Tamaranagyon jó. Ásós Attila orgánuma még szerintem nagyon jó.
Válasz idézettel
  #78 (állandó link)  
Régebbi üzenet 2008-10-12, 00:33
Daelia logója
Borda Fan
Ezt a topikot sikerült benéznem elég rendesen.
Válasz idézettel
  #79 (állandó link)  
Régebbi üzenet 2008-10-12, 00:36
kalmj logója
Borda Fan
Kedvencek
Miért?
Válasz idézettel
  #80 (állandó link)  
Régebbi üzenet 2008-10-12, 19:28
Moreno logója
Borda Fan
Kedvencek
Melanie C, Varga Zsuzsa, Shania Twain, Christina Aguilera, Angelina Jolie, Görbicz Anita
Regisztráció dátuma: 2004 Aug
Kor: 24
Üzenet: 1,346
Köszönet: 14,130
37 alkalommal 25 üzenetét köszönték meg
Moreno látványos aura lengi körülMoreno látványos aura lengi körül Hírnév szint: 8
Videk nem kerülhetnek föl a műsorból a bordára? Mi most a helyzet?
Válasz idézettel
Válasz

Téma lehetőségei
Megjelenítési módok

Üzenetküldés szabályai
Nem indíthatsz új témákat
Nem küldhetsz választ
NEm küldhetsz csatolásokat
Nem szerkesztheted az üzeneted

BB code is Be
[IMG] kód Be
HTML kód Ki
Trackbacks are Ki
Pingbacks are Ki
Refbacks are Ki

Fórum ugrás

Minden időpont GMT +2 alapján jelenik meg. A pontos idő 11:44.