![]() |
| ||||
| |||||
|
#61 (állandó link)
|
||||
|
||||
|
Idézet:
És akkor Ilonáról nem is írok semmit. Nem értem. Mert nem simulékony? Volt már néhány nehezen kezelhető Megasztár.
|
|
#62 (állandó link)
|
|||
|
|||
|
Sziasztok!
Valaki fel tudna tenni sok-sok képet, illetve videót Pataki Szilviáról? Annyira édes az a lány... Előre is nagyon szépen köszönöm!!!
|
|
#63 (állandó link)
|
||||
|
||||
|
Idézet:
Farkas Zsófi kiejtéséről no comment...jönnek azzal,hogy profi, de ennek ellenére mások, szintén profiként bekerültek a 15-be. |
|
#64 (állandó link)
|
||||
|
||||
|
Nem is tudnék veled vitatkozni. Én a pár másodperc alapján, amit láttam Barnabástól, azt nem tudom mennyire jó. Viszont van stílusa. Zsófira elméletileg azért mondták, hogy felejtse el minden tudását, hogy ne legyen unalmas. (Csézyt is így küldték el valamelyik évadból.)
Túl befutott itt senki nem lehet ehez a műsorhoz, mert kb.20 dalt énekelnek el a győztesek egy szériában. Egy nagyon menő énekes meg bemutathat 3 dalt egy évben közel sem ilyen nézettségű és nem a zenéről szóló műsorban. |
|
#65 (állandó link)
|
||||
|
||||
|
és akkor maj' azt mongyák, hogy "hívd a 1791-et ha Nguyen Thanh Hien-re akarsz szavazni"... na ne. Szegény.
#66 (állandó link)
|
||||
|
||||
|
Ez de durva, hogy 5 ember esik ki szombaton, meg hogy Friderikuszt is élvezhetjük. Miért nem volt jó ez így?
![]() Számoltam is, hogy év végéig összecsapják, de a lóvé az nagyon kell. Csodálkozom, hogy eddig nem volt telefonos szavazás. Mondjuk minden rosszban van jó, hátha kiraknak 5 embert, aki számomra annyira úgysem érdekes, úgyis mindenkinél játsziuk az a bizonyos első benyomás. Felfedem kilétüket, Szecsődi Károly és Szabados Attila a két srác, akiket már eleve nem igazán értek, miért kerültek be.. )A sok-sok szavazatot azért várják Attilára, próbálkozzatok! ![]() Még három ember, szerintem Nkuya Sonia, Lakatos Krisztián, talán Patrícia, hogy oké legyen a nemek aránya a top10-ben, de az utóbbi kettőt nem szeretném, engem érdekelnének továbbra is. A fantázia dologról, Balogh Imre, hát ő is kieshet, de annó a Dávid, Karcsi, Imi trióban benne láttam fantáziát. Azt se bánnám, ha Hient kiejtenék, dehát az kizárt, kell a feszültség a két kislány között..holott Lüszi annyira tiszta, és természetes.. nekem Ő jön be. Ásós Attilában valami zavar, de még nem találtam ki, hogy mi. ![]() Nem hiányozna. (DE Ő szerintem marad, és hátha rájövök mi zavar benne, és elmúlik, mer a hangja bejön) Farkas Zsófi nekem valamiért nem a stílusom, erről már írtam, Barnabással kapcsolatban meg egyetértek Maless-szal, ANNYIRA nem énekelt jól, de eddig szerintem teljesen megérdemelten jutott tovább. Rita viszont nagy kedvencem, nem tudom hogy állja meg a helyét majd a különböző stílusokban. Nagyon izgalmas lány szerintem. Szilvi a másik kedvencem, tűz, és víz a két csaj, ez kellett. (na úgy látom, csak én vagyok ekkora fan, de elleszek itt, gondolom senkit nem zavar.. )
" Not only does society suffer from racism and sexism, it also suffers from ageism. Utoljára Daelia módosította 2008-10-09, 10:56-kor |
|
#67 (állandó link)
|
||||
|
||||
|
Idézet:
Nem kéne.
#68 (állandó link)
|
||||
|
||||
|
Azért ne pánikoljatok. A Hien nagyon rövid név.
|
|
#69 (állandó link)
|
||||
|
||||
|
Hien biztos marad, kevés a kislány, Lüszi és Ő kellenek a műsorba.
Még, hogy Szabados Attila nem jó énekes? Dehogynem, meg kellene hallgatnod,amikor karaoke esten lép fel, én kb. 2 éve láttam és hallottam, és mivel előtte annyira nem jó hangú énekesek léptek fel a közönség egyöntetűen hatalmas tapsban és huhogásban tört ki Utána jegyeztem meg a nevét és amikor megláttam,h jelentkezett a megasztárba nagyon örültem neki![]() ![]() Hidd el,hogy bent kell maradnia, ha számít a jó hang. Bár ált. az ilyen műsorokban is megvan, kivel szeretnék megnyeretni,mint anno a Megatáncnál is tudtuk előre
|
|
#70 (állandó link)
|
||||
|
||||
|
A zene.hu tart egy előszavazást. Hien nem szerepel olyan jól. Tóth Lucienne viszont toronymagasan nyer. Úgy néz ki Tóth lányoknak találták ki ezt a versenyt.
|
|
#71 (állandó link)
|
||||
|
||||
|
Nagy frász lesz a mai napon! top 15 forevör!
|
|
#72 (állandó link)
|
||||
|
||||
|
Ki fogja osztani és ki kapni???
|
|
#73 (állandó link)
|
||||
|
||||
|
Idézet:
Érdekel, ki mit csinál ma este, azért az élősó-élmény sokmindent kihozhat a versenyzőkből.Kalmj, nem láttam az előszavazást, de egyáltalán nem lep meg a dolog. (mondjuk nálam, aki Christina Aguilerához "nyúl", már eleve (nagyon) rossz pont, de ez tényleg egy másik vitatéma) Jó a Hien!..de Lüszi kislány kora ellenére szinte már-már kiforrott, és teljesen zsigerből jön az egész. Minden dalban. Elénekeltetnék mostmár vele csakazértis egy Christina Aguilera dalt...hogy beugrik-e az, hogy majmolni akar. Hiennél Alicia Keys- No One, és Christina Aguilera- Hurt esetében is beugrottak az eredeti előadók, ami nálam nem jó. ![]() Érdekes ez a megnyeretés dolog. Csak nem egy 13 éves lánnyal akarják, nem? Szerintem Lüszi mellett Pataki Szilvi lesz majd az új rúzsamagdi jelenség, Ambrus Rita meg lesz Szabó Eszter. Most komolyan. Szerintem Pataki Szilvi nyeri. Na jó, várjuk a kezdést.
#74 (állandó link)
|
||||
|
||||
|
Idézet:
(mostmár NAGYON érdekel, mit fog csinálni ma este! ) Az viszont tetszik, hogy egyszer lehetett szavazni.*******, annyira jellemző...csak a külsőségekre megy MO. megin. ![]() Mondjuk szerintem Patrícia nagyon szép csaj, Bencsik Tamarának meg eszméletlenjó hangja van, ami, hiába ítélkezem most a szavazók felett, engem se érdekel. ![]() Hozzátenném megint, hogy mindenki jó, azért beszélünk Megasztár döntőről. ![]() az a csillagozott rész ott a b.asszus. :-O
#75 (állandó link)
|
||||
|
||||
|
PHP kód:
|
|
#76 (állandó link)
|
||||
|
||||
|
3 cikk!
PHP kód:
|
|
#77 (állandó link)
|
||||
|
||||
|
Daelia! A Lüszivel meg Hiennel nem nagyon kell megnyeretni a versenyt. Én még emlékszem, hogy Ullmann Mónika milyen nagy sztár volt az "Írtam a bátyámnak egy dalt"-val, meg a "Moncsicsivel". Nem hiába mondják, hogy kutya és gyerek kell a sikeres műsorhoz. (Ja hogy nincsenek kutyák a magyar filmekben? És sikeresek?
) Na de komolyan... Én csak Király Viktor hangját ismerem úgy hogy mondjam, nagyon jó. Látom hogy a Pataki Szilvia komplett előadásokban gondolkodik, de ez egy nap alatt nem állt össze, ami nem csoda. A kislányok ilyenkor még természetes, hogy másolnak. A pszichologia szerint ebből keverik majd ki magukat. Bencsik Tamaranagyon jó. Ásós Attila orgánuma még szerintem nagyon jó. |
|
#78 (állandó link)
|
||||
|
||||
|
Ezt a topikot sikerült benéznem elég rendesen.
#79 (állandó link)
|
||||
|
||||
|
Miért?
|
|
#80 (állandó link)
|
||||
|
||||
|
Videk nem kerülhetnek föl a műsorból a bordára? Mi most a helyzet?
|
![]() |
| Téma lehetőségei | |
| Megjelenítési módok | |
|
|