![]() |
| ||||
| |||||
|
#181 (állandó link)
|
||||
|
||||
|
Utoljára Jofi módosította 2008-11-02, 12:56-kor |
|
#182 (állandó link)
|
||||
|
||||
|
2008-11-01
Király Viktor - Hull az elsárgult levél http://rapidshare.com/files/15973551...-01_-_Jofi.mpg ![]() Utoljára Jofi módosította 2008-11-02, 13:07-kor |
|
#183 (állandó link)
|
||||
|
||||
|
Nagyon nagy köszönet a videkért. Meg kell mondanom, most... már mint a múlt adásban Lüszi sokkal jobban énekelt, mint amikor Mariah számot énekelte. Megint arra gondoltam, túl nagy falatot vállalt, de most tényleg tökéletesen elénekelte. Gratulálok neki, de nekem akkor is Lakatos Krisztián a kedvencem! Nagyon szép hangszíne van, talán még senkinek se volt, ilyen a megasztárosok közül és olyan aranyos, olyan egyéni bájjal ad elő minden dalt, hogy az valami csoda. És még az a testessége is jól neki, ilyen az akire rá lehet mondani, hogy egy drága nagy "maci"
![]() Mindekinek hálásan köszönöm az élményt ![]() Csak annyit szeretnék kérdezni, hogy az október 11.-i adásban 2 közös dal volt, a többiben meg csak 1? Vagy csak egyet töltöttetek fel? És arról lehet-e valami információt kapni, hogy Szabados Attilát és Balogh Imrét miért és hogy ejtették ki?
Jól csak a szívével lát az ember. Ami igazán lényeges, az a szemnek láthatatlan. ( S. Exupéry) Ami csúnya az is életszerű, mert a szép magában túl egyszerű Egy mosoly nem kerül semmibe, de nagyot visz véghez. Gazdagabbá teszi azt, aki kapja és, aki adja nem lesz szegényebb. VideoClip GinGina kedvenc zenéi 3000-re (direkt ízlésterelő GinGina topikja 1000-ikre, melyben lesz pár érdekesség: pl videóklipek A SZÉPSÉG művészi fotósok "szemeivel" és az én szememmel! Milyen zenét SZERETÜNK? |
|
#184 (állandó link)
|
||||
|
||||
|
Jofi, te vagy a villám maga!
#185 (állandó link)
|
||||
|
||||
|
Én azt sem tudom kik azok.
|
|
#186 (állandó link)
|
||||
|
||||
|
Utoljára Jofi módosította 2008-11-02, 13:22-kor |
|
#187 (állandó link)
|
||||
|
||||
|
Utoljára Jofi módosította 2008-11-02, 13:38-kor |
| 10 tag köszönte meg Jofi üzenetét: | ||
|
#188 (állandó link)
|
||||
|
||||
|
2008-11-01
Nguyen Thanh Hien - A fák is siratják http://rapidshare.com/files/15975443...-01_-_Jofi.mpg ![]() Utoljára Jofi módosította 2008-11-02, 13:58-kor |
| 9 tag köszönte meg Jofi üzenetét: | ||
|
#189 (állandó link)
|
||||
|
||||
|
Idézet:
|
|
#190 (állandó link)
|
||||
|
||||
|
#191 (állandó link)
|
||||
|
||||
|
Köszönöm Jofi barátom a Lüszit!
#192 (állandó link)
|
||||
|
||||
|
Egy párat én is tennék fel holnap!
#193 (állandó link)
|
||||
|
||||
|
Köszönöm. Az én favoritjaim Sonia és Tamara (volt). Erre kiejtik Soniát?!!??! Egyre jobban félek attól, hogy Lüszike fogja megnyerni...
|
|
#194 (állandó link)
|
|||
|
|||
|
Sonia múlt héten is nagyon jó volt, meg most is.
Ahogy láttam a zsűritagok közül Mester biztos rá szavazott. Ha Fenyő is rá szavazott volna, akkor ugye döntetlen és valahogy mégis el kell dönteni...szóval akár lehet nem is rá szavazott...ki tudja. ![]() Tamara hangja nekem egyszerűen nem jön be...vagyis vannak olyan magas hangok, amik iszonyúan bántják a fülem...abban a cipődobálós számban rengeteg ilyen volt... De ha most nem esik ki, akkor jövőhéten, ha akkor nem, akkor később...ha a nézőknek nem kell, akkor a zsűri sem menti meg örökké. |
|
#195 (állandó link)
|
||||
|
||||
|
Na jó...
Sonia, a 2. közös dal és a búcsúdal tőlem mehet. |
|
#196 (állandó link)
|
||||
|
||||
|
Balu! Én nem is a végszavazást nem értem. Azt nem értem, hogy amikor Fenyő "ilyet én még nem mondtam" világszínvonal, meg legjobb, akkor hol vannak a szavazók, akik isszák Fenyő szavát?
|
|
#197 (állandó link)
|
||||
|
||||
|
Utoljára Jofi módosította 2008-11-02, 14:10-kor |
| 6 tag köszönte meg Jofi üzenetét: | ||
|
#198 (állandó link)
|
|||
|
|||
|
Köszönöm az újabb videókat!
Nagyon sajnálom, hogy Sonia kiesett, egyértelmű, hogy neki maradnia kellett volna. Várom a videóját és esetleg külön a zenéjét is. Ma este tényleg nagyon jó volt! Gratulálok neki! Tamara is nagyon jó volt, ezért nem értem, miért ők ketten álltak ott a végén??? ![]() Szerintem Lüszi messze nem olyan jó, mint ahogy azt sokan hiszik. Ti mit gondoltok? |
|
#199 (állandó link)
|
||||
|
||||
|
Nem ide való szerintem, még a suliban kéne csücsülnie matekot számolni, és földrajzot magolni, és játszani, élvezni a gyermekkort, nem már ennyi idősen(13, bocs ha tévedek) már ilyen műsorban szerepelni. De azért nem olyan rossz.
Holnap akkor rakom amiket Jofi kiadott nekem.
#200 (állandó link)
|
||||
|
||||
|
Egyetértek! Lüszikének akármilyen a hangja, akkor sem lenne ott a helye a Megasztárban. Hiába mondják sokan, hogy ilyen, meg olyan tehetség, ÉN biztosan nem engedném a 13 éves gyerekemnek, hogy ilyen műsorban vegyen részt. Várjon még pár évet, és ha valóban akkora tehetség, mint amilyennek beállítják, akkor van esélye -akkor már idősebb fejjel- "befutni" a zenei életbe. Ennek az egésznek a hátterében szerintem az anyuka áll, éppen ezért olyan unszimpatikus az a nő számomra...
|
![]() |
| Téma lehetőségei | |
| Megjelenítési módok | |
|
|
Hasonló témák
|
||||
| Téma | Témakezdő | Fórum | Válasz | Utolsó üzenet |
| Megasztár 3 | Legolas | Megasztár 3 | 2316 | 2007-01-14 20:28 |
| Régi megasztár (Megasztár 1) | Moreno | Megasztár 2 | 67 | 2005-10-09 21:26 |