![]() |
| ||||
| |||||
|
#241 (állandó link)
|
||||
|
||||
|
apró hanghiba, hanyagolható volt
|
|
#242 (állandó link)
|
||||
|
||||
|
Én épp most nézem a videókat.
![]() Végre a Lüszi is egy hozzáillő számot énekelt! És milyen jól áll Hiennek ez a magyar szám!!!
Utoljára yevus módosította 2008-11-03, 10:50-kor |
|
#243 (állandó link)
|
||||
|
||||
|
Idézet:
Én sem értem! ![]() ![]() ![]()
|
|
#244 (állandó link)
|
||||
|
||||
|
2008-11-01
Kisfilmek 1 csomagban http://rapidshare.com/files/16030776...2008-11-01.rar (kicsinyített capek!) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
#245 (állandó link)
|
||||
|
||||
|
Köszönet Jofikám minden egyéni előadsért is, de amit kértem priviben az is felteszed? Tudod Lakatos Krisztián értékelését, sőt ha lehetne az október 18.-i és a 25.-i adását is, mert csak a legelsőé van meg magdifannak hála
Jól csak a szívével lát az ember. Ami igazán lényeges, az a szemnek láthatatlan. ( S. Exupéry) Ami csúnya az is életszerű, mert a szép magában túl egyszerű Egy mosoly nem kerül semmibe, de nagyot visz véghez. Gazdagabbá teszi azt, aki kapja és, aki adja nem lesz szegényebb. VideoClip GinGina kedvenc zenéi 3000-re (direkt ízlésterelő GinGina topikja 1000-ikre, melyben lesz pár érdekesség: pl videóklipek A SZÉPSÉG művészi fotósok "szemeivel" és az én szememmel! Milyen zenét SZERETÜNK? |
|
#246 (állandó link)
|
||||
|
||||
|
Idézet:
|
|
#247 (állandó link)
|
||||
|
||||
|
Nagyon szépen köszönöm
Jól csak a szívével lát az ember. Ami igazán lényeges, az a szemnek láthatatlan. ( S. Exupéry) Ami csúnya az is életszerű, mert a szép magában túl egyszerű Egy mosoly nem kerül semmibe, de nagyot visz véghez. Gazdagabbá teszi azt, aki kapja és, aki adja nem lesz szegényebb. VideoClip GinGina kedvenc zenéi 3000-re (direkt ízlésterelő GinGina topikja 1000-ikre, melyben lesz pár érdekesség: pl videóklipek A SZÉPSÉG művészi fotósok "szemeivel" és az én szememmel! Milyen zenét SZERETÜNK? |
|
#248 (állandó link)
|
|||
|
|||
|
Hali!Nekem kellene minden zeneszám Fekete Dávidtól!Valakinek meg van?Vagy tudjátok honnan kell leszedi? üdv
|
|
#249 (állandó link)
|
||||
|
||||
|
Zeneszámokat ne kérjetek, mert szól a TV2!!! Aztán jönnek a gondok.
#250 (állandó link)
|
|||
|
|||
|
:S csak megsúgom: akinek kell mp3-om az töltse le a hozzá való progit ami a youtube videókból mp3at ment le...(most nem nevezem meg)
de bordán ne kérjetek szerintem ..
|
|
#251 (állandó link)
|
||||
|
||||
|
És melyik az a progi? Tök béna vagyok.
|
|
#252 (állandó link)
|
||||
|
||||
|
Ennek fényében nincs ok az aggodalomra. Egyébként pedig, ha TV2 be akar rágni, akkor a videókra pont ugyanannyire be fog. (Főleg, hogy egy videóról hangot levenni már igazán gyerekjáték...
#253 (állandó link)
|
||||
|
||||
|
Audacity-vel is lehet ilyet, csak be kell állítani honnan fogja a hangot! Nálam a felvétel fő hangereje adja a hangot.
|
#254 (állandó link)
|
||||
|
||||
|
Köszi, megprószálom...
|
|
#255 (állandó link)
|
||||
|
||||
|
Idézet:
:-D http://www.kishegyes.rs/forum/index....pic,221.0.html |
|
#256 (állandó link)
|
|||
|
|||
|
Köszi mindenkinek a feltöltést,csak így tovább!
|
|
#257 (állandó link)
|
||||
|
||||
|
http://www.zoom.hu/cikk.php?cikk=30762
Hát igen, ennyit jelent, ha egy gyerek van a házban. ![]() Bár nemtom mennyi igaz a cikkből, mert szeretnek túlózni...nem kicsit! |
|
#258 (állandó link)
|
|||
|
|||
|
Segítsetek !
Nem tudom kicsomagolni a fájlokat,mert mindig kiírja hogy "Kérem a jelszót a titkosított fájlhoz." Mi ez ? Hogyan tudnám ezt megoldani ? Előre is köszi. |
|
#259 (állandó link)
|
||||
|
||||
|
Idézet:
Ebben a topicban csak 2 ről tudok. vagy salior vagy magdifan |
|
#260 (állandó link)
|
|||
|
|||
|
http://rapidshare.com/files/159883062/msz44MP3.rar ez lenne a kicsomagolandó file. Tudsz segíteni ?
|
![]() |
| Téma lehetőségei | |
| Megjelenítési módok | |
|
|
Hasonló témák
|
||||
| Téma | Témakezdő | Fórum | Válasz | Utolsó üzenet |
| Megasztár 3 | Legolas | Megasztár 3 | 2316 | 2007-01-14 20:28 |
| Régi megasztár (Megasztár 1) | Moreno | Megasztár 2 | 67 | 2005-10-09 21:26 |