Sztár.com
Magyar Sztárfórum
Hungarian Celebrity Board
Over 1,000,000 photos
For English Visitors   Támogass a fennmaradásért   Támogatók  

Menj vissza   Sztár.com > Valóság showk - Reality Shows > Megasztár 4

Cimkék
2008 hangja, jó dalok, megasztar 4, produkciók

Válasz

Téma lehetőségei Megjelenítési módok
  #61 (állandó link)  
Régebbi üzenet 2008-10-19, 12:26
Jofi logója
Képmester
Kedvencek
Völgyesi Gabi - Zséda - Katy Perry - Sophie E. Bextor - Kylie - Lola - fRu - Weisz Fanni
Regisztráció dátuma: 2007 Aug
Hol: ..ks
Üzenet: 8,013
Köszönet: 4,108
33,208 alkalommal 5,348 üzenetét köszönték meg
Jofi a hírneve előtte járJofi a hírneve előtte járJofi a hírneve előtte járJofi a hírneve előtte járJofi a hírneve előtte járJofi a hírneve előtte járJofi a hírneve előtte járJofi a hírneve előtte járJofi a hírneve előtte járJofi a hírneve előtte járJofi a hírneve előtte jár Hírnév szint: 424
Idézet:
Eredeti szerző m_sanci Üzenet megjelenítése
Egy párat hagysz nekem is? De teheted mindet ha gondolod.
Részemről ennyi.
Válasz idézettel
  #62 (állandó link)  
Régebbi üzenet 2008-10-19, 12:39
Hena logója
Borda Fan
Kedvencek
: Bartók Eszter : Noémi Virág : Fresh : Dukai Regina : Caramel :
Regisztráció dátuma: 2004 Nov
Hol: Magyarország
Kor: 22
Üzenet: 890
Köszönet: 886
685 alkalommal 162 üzenetét köszönték meg
Hena a hírneve előtte járHena a hírneve előtte járHena a hírneve előtte járHena a hírneve előtte járHena a hírneve előtte járHena a hírneve előtte járHena a hírneve előtte járHena a hírneve előtte járHena a hírneve előtte járHena a hírneve előtte járHena a hírneve előtte jár Hírnév szint: 42
Köszi,főőőleg Viktort és Karcsit...

"...érzem csoda bújik bennünk el,igazán,ha érkezel,kikacsint,de rejti a hangulatát és én őrizlek tovább,tovább,tovább... "

Válasz idézettel
  #63 (állandó link)  
Régebbi üzenet 2008-10-19, 12:46
Gergeli logója
Borda Fan
Kedvencek
Kovácsovics Fruzsina és Zenekara : )
Regisztráció dátuma: 2008 Apr
Hol: Otthon :-D
Kor: 21
Üzenet: 852
Köszönet: 928
369 alkalommal 171 üzenetét köszönték meg
Gergeli a hírneve előtte járGergeli a hírneve előtte járGergeli a hírneve előtte járGergeli a hírneve előtte járGergeli a hírneve előtte járGergeli a hírneve előtte járGergeli a hírneve előtte járGergeli a hírneve előtte járGergeli a hírneve előtte járGergeli a hírneve előtte járGergeli a hírneve előtte jár Hírnév szint: 24
Idézet:
Eredeti szerző jofi07 Üzenet megjelenítése
Sorry, nem jelezted hogy raksz. Akkor Lakatos Krisztiánt, Hient és Fekete Dávidot nem teszem.

2008-10-18

Nagyon szépen köszönöm Lüszit!!
Válasz idézettel
  #64 (állandó link)  
Régebbi üzenet 2008-10-19, 12:55
m_sanci logója
Borda Fan
Kedvencek
Bognár Évi, Sári Évi, Péter Szabó Szilvia, Simon Boglárka, Szinetár Dóra és még sokan mások :)
Regisztráció dátuma: 2008 Mar
Hol: Hböszörmény
Kor: 16
Üzenet: 1,253
Köszönet: 1,420
1,200 alkalommal 402 üzenetét köszönték meg
m_sanci a hírneve előtte járm_sanci a hírneve előtte járm_sanci a hírneve előtte járm_sanci a hírneve előtte járm_sanci a hírneve előtte járm_sanci a hírneve előtte járm_sanci a hírneve előtte járm_sanci a hírneve előtte járm_sanci a hírneve előtte járm_sanci a hírneve előtte járm_sanci a hírneve előtte jár Hírnév szint: 32
Küldj MSN üzenetet m_sanci részére
Kösz, bocs csak annyira sz@r napom van, vennénk NOX konci jegyet, de elvileg a Ticketpro irodáiban nincs. :-( Szörnyű, akkor azokat a dalokat rakom, hogyha már jó a fetöltésem, ha nem akkor írok, hogy rakd fel a maradékot.
azaz
Élj a Mának!

Válasz idézettel
  #65 (állandó link)  
Régebbi üzenet 2008-10-19, 13:13
Daelia logója
Borda Fan
Regisztráció dátuma: 2005 Feb
Üzenet: 1,566
Köszönet: 56
31 alkalommal 20 üzenetét köszönték meg
Daelia jó úton halad Hírnév szint: 7
Idézet:
Részemről ennyi.
Kár. Pont a jókat rakták a vége felére.

Köszönöm a munkádat, amint látod, hétről hétre elnézőbb vagyok a versenyzőkkel, csak hogy gyűljenek a "kösz"jeid , szeretnék kérni zsűrivéleményt majd, köszi előre is!
(egyébként érdekelne, hányan töltik le ezeket, szerintem sokan..)

Megjegyzem, hogy Hiennek nagyon jól állt Rihanna, ügyes volt a kiscsaj, nagy hajrá neki, tegnap jött be nekem igazán először, a személye is, szerintem tovább győzi, mint Lüszi.
" Not only does society suffer from racism and sexism, it also suffers from ageism. Once you reach a certain age you're not allowed to be adventurous, you're not allowed to be sexual. I mean, is there a rule? Are you just supposed to die?"
Válasz idézettel
  #66 (állandó link)  
Régebbi üzenet 2008-10-19, 13:41
Jofi logója
Képmester
Kedvencek
Völgyesi Gabi - Zséda - Katy Perry - Sophie E. Bextor - Kylie - Lola - fRu - Weisz Fanni
Jofi a hírneve előtte járJofi a hírneve előtte járJofi a hírneve előtte járJofi a hírneve előtte járJofi a hírneve előtte járJofi a hírneve előtte járJofi a hírneve előtte járJofi a hírneve előtte járJofi a hírneve előtte járJofi a hírneve előtte járJofi a hírneve előtte jár Hírnév szint: 424
Idézet:
Eredeti szerző Daelia Üzenet megjelenítése
Kár. Pont a jókat rakták a vége felére.

Köszönöm a munkádat, amint látod, hétről hétre elnézőbb vagyok a versenyzőkkel, csak hogy gyűljenek a "kösz"jeid , szeretnék kérni zsűrivéleményt majd, köszi előre is!
(egyébként érdekelne, hányan töltik le ezeket, szerintem sokan..)
Reagálnék néhány dologra...

Egy átlag videó elkészítése (konvertálása, vágása, feltöltése) jó esetben legalább kb. 1 óra (!!!) (és nekem viszonylag gyors a netem...)
Nem számoltam össze, de Megás videt feltettem eddig cirka negyvenet. (kisfilm, produkció, értékelés) Szerinten néhányotoknak fogalma sincs arról, milyen iszonyat ''meló'' ezeket elkészíteni!
Nem becsülöm le a bordán a szorgos ''képmásolgatókat'', de...egy külföldi celeboldalról átmásolva, ripsz-ropsz 5 mp alatt letudják a ''munkájukat''. Természetesen ezért jólesik ha akár köszivel, akár egy kommenttel kap az ember egy visszajelzést...

Visszatérve a Megás videkre...sajnos nincs több energiám arra, h. a kisfilmeket és a zsűri értékelését is feltegyem. Arról nem is beszélve, h. jelenleg ezeket a videket 2-3-an töltik csak le, szemben a produkciókkal, amiket eddig átlagosan 30-40-en.

Utoljára Jofi módosította 2008-10-19, 13:47-kor
Válasz idézettel
5 tag köszönte meg Jofi üzenetét:
  #67 (állandó link)  
Régebbi üzenet 2008-10-19, 14:20
Állandó Bordázó
Üzenet: 53
Köszönet: 192
30 alkalommal 21 üzenetét köszönték meg
hkitti91 jó úton halad Hírnév szint: 2
Nagyon szépen köszönjük a videókat!
Válasz idézettel
  #68 (állandó link)  
Régebbi üzenet 2008-10-19, 14:33
GinGina logója
borda zenekirálynő
Moderátor
Kedvencek
Shrek....Kandúr a csizmás, Szamár, de még Fiona is, :D, na meg az apja mielőtt az a csúúúnya kereszt
Regisztráció dátuma: 2005 May
Hol: Álmodtam egy világot magamnak :)
Kor: 46
Üzenet: 5,213
Blog bejegyzés: 3
Köszönet: 1,316
1,415 alkalommal 790 üzenetét köszönték meg
GinGina a hírneve előtte járGinGina a hírneve előtte járGinGina a hírneve előtte járGinGina a hírneve előtte járGinGina a hírneve előtte járGinGina a hírneve előtte járGinGina a hírneve előtte járGinGina a hírneve előtte járGinGina a hírneve előtte járGinGina a hírneve előtte járGinGina a hírneve előtte jár Hírnév szint: 127
Küldj MSN üzenetet GinGina részére Küldj üzenetet a Skype™ segítségével GinGina részére
Ahogy nézem én voltam az első, aki 5 csillagosra értékelte a mukáitok
Elismerést nem tudok adni, mert ismeritek a rendszert, én meg fűnek-fának nem adok, mikor úgyse érdekel 1 kép se erről meg arról

Elvből nem köszönök meg mindent, csak ami tetszik is, de ezt nézzétek el nekem, de minden eddigit nagyon szépen köszönök, és nagy kérésem, hogy ne adjátok fel, várom a többit is!

Csak nem értem a mostani rendszert, vagy lemaradtam volna valamiről? Na pl az 2008-10-11-es adásból Balogh Imrétől tuti Ezért ha szépen megkérem Jofikámm vagy m_sanci feltöltitek az a bizonyos Bad Day számot tőle? Előre is nagyon köszönöm!
Szóval, hogy mit is nem értek : az előző Mega szériákban volt kb 5 adás, mikor mindig más 10 előadó lépett fel, és abból mindig kettőt beszavaztak, és még 2 közönség díjas vigaszágas is volt, majd onnan indultak, és mindig 1 kiesett. Most lemaradtam, vagy tényleg kimaradtak a selejtezők?

Amúgy nekem Nkuya Sonia a kedvencem a lányok, Lakatos Krisztián és Szabados Attila tetszett a fiúk közül. Tóth Lüszinak szép hangja van, csak még nem tudja igazán kezelni és Without You-val túl nagyot a vállalt, sokszor elcsúszott a hangja, míg Sonjánál ha eltért az eredeti Pink számtól, akkor érezni lehetett, hogy direkt máshogy énekel, nem csak épp úgy sikerült

VideoClip GinGina kedvenc zenéi 3000-re (direkt ízlésterelő )
GinGina topikja 1000-ikre, melyben lesz pár érdekesség: pl videóklipek
A SZÉPSÉG művészi fotósok "szemeivel" és az én szememmel!
Milyen zenét SZERETÜNK?

Utoljára GinGina módosította 2008-10-19, 14:38-kor
Válasz idézettel
A következő tagok köszönték meg GinGina üzenetét:
  #69 (állandó link)  
Régebbi üzenet 2008-10-19, 14:44
Jofi logója
Képmester
Kedvencek
Gina a ''10.11.-es Balogh Imre'' nekem eltűnt a gépről, nem tudom felrakni...
Válasz idézettel
A következő tagok köszönték meg Jofi üzenetét:
  #70 (állandó link)  
Régebbi üzenet 2008-10-19, 15:01
m_sanci logója
Borda Fan
Kedvencek
Bognár Évi, Sári Évi, Péter Szabó Szilvia, Simon Boglárka, Szinetár Dóra és még sokan mások :)
m_sanci a hírneve előtte járm_sanci a hírneve előtte járm_sanci a hírneve előtte járm_sanci a hírneve előtte járm_sanci a hírneve előtte járm_sanci a hírneve előtte járm_sanci a hírneve előtte járm_sanci a hírneve előtte járm_sanci a hírneve előtte járm_sanci a hírneve előtte járm_sanci a hírneve előtte jár Hírnév szint: 32
Feltegyem?
azaz
Élj a Mának!

Válasz idézettel
A következő tagok köszönték meg m_sanci üzenetét:
  #71 (állandó link)  
Régebbi üzenet 2008-10-19, 15:07
GinGina logója
borda zenekirálynő
Moderátor
Kedvencek
Shrek....Kandúr a csizmás, Szamár, de még Fiona is, :D, na meg az apja mielőtt az a csúúúnya kereszt
GinGina a hírneve előtte járGinGina a hírneve előtte járGinGina a hírneve előtte járGinGina a hírneve előtte járGinGina a hírneve előtte járGinGina a hírneve előtte járGinGina a hírneve előtte járGinGina a hírneve előtte járGinGina a hírneve előtte járGinGina a hírneve előtte járGinGina a hírneve előtte jár Hírnév szint: 127
Küldj MSN üzenetet GinGina részére Küldj üzenetet a Skype™ segítségével GinGina részére
Idézet:
Eredeti szerző m_sanci Üzenet megjelenítése
Feltegyem?
Nagyon megköszönöm

Jofi, mit tetttél vele? Nálam nem szoktak csak úgy eltünni a dolgok

Milyen zenét SZERETÜNK?
Válasz idézettel
  #72 (állandó link)  
Régebbi üzenet 2008-10-19, 15:20
Daelia logója
Borda Fan
Regisztráció dátuma: 2005 Feb
Üzenet: 1,566
Köszönet: 56
31 alkalommal 20 üzenetét köszönték meg
Daelia jó úton halad Hírnév szint: 7
Idézet:
Gina a ''10.11.-es Balogh Imre'' nekem eltűnt a gépről, nem tudom felrakni...
Ezen most jót röhögtem.
Megértem a zsűris dolgot, csak vicces kedvemben vagyok.. Tudom, hogy sok meló.
Én megsirattam 1011-es baloghimrét tegnap.
" Not only does society suffer from racism and sexism, it also suffers from ageism. Once you reach a certain age you're not allowed to be adventurous, you're not allowed to be sexual. I mean, is there a rule? Are you just supposed to die?"
Válasz idézettel
A következő tagok köszönték meg Daelia üzenetét:
  #73 (állandó link)  
Régebbi üzenet 2008-10-19, 16:24
magdifan logója
Állandó Bordázó
Kedvencek
Rúzsa Magdolna Italo Disco és retro Rock (p mobil, acdc stb ..)
Regisztráció dátuma: 2006 May
Üzenet: 219
Köszönet: 559
270 alkalommal 90 üzenetét köszönték meg
magdifan a hírneve előtte jármagdifan a hírneve előtte jármagdifan a hírneve előtte jármagdifan a hírneve előtte jármagdifan a hírneve előtte jármagdifan a hírneve előtte jármagdifan a hírneve előtte jármagdifan a hírneve előtte jármagdifan a hírneve előtte jármagdifan a hírneve előtte jármagdifan a hírneve előtte jár Hírnév szint: 36
Balogh Imre - Bad day
MSZ4 08-10-11
Kisfilm, zene, komment
http://rapidshare.com/files/15550189...re_-_MSZ41.rar
pass magdifan

Kedves Jofi, így neked sem múló pillanat már a gépeden ;-D

Utoljára magdifan módosította 2008-10-19, 16:27-kor
Válasz idézettel
5 tag köszönte meg magdifan üzenetét:
  #74 (állandó link)  
Régebbi üzenet 2008-10-19, 16:29
Kezdő Bordázó
Kedvencek
Nguyen Thanh Hien
Regisztráció dátuma: 2008 Sep
Hol: Békés megye
Kor: 15
Üzenet: 18
Köszönet: 173
4 alkalommal 2 üzenetét köszönték meg
Erola jó úton halad Hírnév szint: 0
Hient mikor teszitek fel vagy már fel van téve a tegnapi előadása?????

Utoljára Erola módosította 2008-10-19, 16:29-kor Ok: mert elírtam
Válasz idézettel
  #75 (állandó link)  
Régebbi üzenet 2008-10-19, 16:54
m_sanci logója
Borda Fan
Kedvencek
Még nincs, majd én teszem fel hamarosan.
azaz
Élj a Mának!

Válasz idézettel
A következő tagok köszönték meg m_sanci üzenetét:
  #76 (állandó link)  
Régebbi üzenet 2008-10-19, 16:55
Hena logója
Borda Fan
Kedvencek
Hena a hírneve előtte járHena a hírneve előtte járHena a hírneve előtte járHena a hírneve előtte járHena a hírneve előtte járHena a hírneve előtte járHena a hírneve előtte járHena a hírneve előtte járHena a hírneve előtte járHena a hírneve előtte járHena a hírneve előtte jár Hírnév szint: 42
Én is várom a Hien-féle Umbrella-t!

"...érzem csoda bújik bennünk el,igazán,ha érkezel,kikacsint,de rejti a hangulatát és én őrizlek tovább,tovább,tovább... "

Válasz idézettel
  #77 (állandó link)  
Régebbi üzenet 2008-10-19, 18:25
Möwe logója
Elit Bordázó
Kedvencek
Freire Szilvi,Debreczeni Zita,Labancz Lilla,Gyöngy,AdaDukai ReginaZimány LindaDebreczeni DóriP.Lilli
Regisztráció dátuma: 2003 Dec
Hol: Budapest
Kor: 26
Üzenet: 5,116
Köszönet: 11,388
6,989 alkalommal 1,447 üzenetét köszönték meg
Möwe a hírneve előtte járMöwe a hírneve előtte járMöwe a hírneve előtte járMöwe a hírneve előtte járMöwe a hírneve előtte járMöwe a hírneve előtte járMöwe a hírneve előtte járMöwe a hírneve előtte járMöwe a hírneve előtte járMöwe a hírneve előtte járMöwe a hírneve előtte jár Hírnév szint: 194
Idézet:
Eredeti szerző Hena Üzenet megjelenítése
Én is várom a Hien-féle Umbrella-t!
IGen őt én is
Dávidét várom!
Köszi!!!!!!!
Válasz idézettel
  #78 (állandó link)  
Régebbi üzenet 2008-10-19, 18:29
GinGina logója
borda zenekirálynő
Moderátor
Kedvencek
Idézet:
Eredeti szerző magdifan Üzenet megjelenítése
Balogh Imre - Bad day
Nagyon szépen köszönöm

Akkor most már m_sancinak nem kell vele fáradoznia, koncentrálhat a többi hiányra

Még egy kérdés magdifan: Szabados Attila értékelését és kisfilmjét is fel tudnád tenni? Nagyon szomorú vagyok, hogy pont őt ejtették ki, pedig nagyon jó, különleges hangú srác, nem az most divatos "caramell és Fekete vonat" ízű a hangok 80%-a

Milyen zenét SZERETÜNK?
Válasz idézettel
  #79 (állandó link)  
Régebbi üzenet 2008-10-19, 18:38
magdifan logója
Állandó Bordázó
Kedvencek
Rúzsa Magdolna Italo Disco és retro Rock (p mobil, acdc stb ..)
Regisztráció dátuma: 2006 May
Üzenet: 219
Köszönet: 559
270 alkalommal 90 üzenetét köszönték meg
magdifan a hírneve előtte jármagdifan a hírneve előtte jármagdifan a hírneve előtte jármagdifan a hírneve előtte jármagdifan a hírneve előtte jármagdifan a hírneve előtte jármagdifan a hírneve előtte jármagdifan a hírneve előtte jármagdifan a hírneve előtte jármagdifan a hírneve előtte jármagdifan a hírneve előtte jár Hírnév szint: 36
Nem tudom Mennyire nyekereg a neted most M Saci, azért én is felraktam.

Nguyen Thang Hien - Umbrella
kisfilm, zene, komment
http://rapidshare.com/files/155537130/NTHMSZ42.rar
pass magdifan

Még 2, ami már fent van, de hátha valakinek ez is kell

Bencsik Tamara MSZ4 - 2

http://rapidshare.com/files/155434724/BTMSZ42.rar
Pass salior

Tóth Lüszi MSZ4 - 2
http://rapidshare.com/files/155443092/TLMSZ42.rar
pass salior

GinaGina ... megnézem ... mert az előzővel meg én jártam úgy mint Jofi ....
annyi külömbséggel, hogy én töröltem le a 4 msz4-1 részletből 1-et, s nem tudom azon volt -e Szabados attila

Utoljára magdifan módosította 2008-10-19, 19:09-kor
Válasz idézettel
7 tag köszönte meg magdifan üzenetét:
  #80 (állandó link)  
Régebbi üzenet 2008-10-19, 19:04
Hena logója
Borda Fan
Kedvencek
Köszikeee Hien-t!

Válasz idézettel
Válasz

Téma lehetőségei
Megjelenítési módok

Üzenetküldés szabályai
Nem indíthatsz új témákat
Nem küldhetsz választ
NEm küldhetsz csatolásokat
Nem szerkesztheted az üzeneted

BB code is Be
[IMG] kód Be
HTML kód Ki
Trackbacks are Ki
Pingbacks are Ki
Refbacks are Ki

Fórum ugrás

Hasonló témák
Téma Témakezdő Fórum Válasz Utolsó üzenet
Megasztár 3 Legolas Megasztár 3 2316 2007-01-14 20:28
Régi megasztár (Megasztár 1) Moreno Megasztár 2 67 2005-10-09 21:26
Ki nyeri a Megasztár 2-t ? goyo Megasztár 2 370 2005-05-02 17:06
Megasztár MokuM Képkérések 10 2004-11-25 19:31

Minden időpont GMT +2 alapján jelenik meg. A pontos idő 23:34.