![]() |
| ||||
| |||||
|
#61 (állandó link)
|
||||
|
||||
|
Részemről ennyi.
|
|
#62 (állandó link)
|
||||
|
||||
|
Köszi,főőőleg Viktort és Karcsit...
#63 (állandó link)
|
||||
|
||||
|
Idézet:
|
|
#64 (állandó link)
|
||||
|
||||
|
Kösz, bocs csak annyira sz@r napom van, vennénk NOX konci jegyet, de elvileg a Ticketpro irodáiban nincs. :-( Szörnyű, akkor azokat a dalokat rakom, hogyha már jó a fetöltésem, ha nem akkor írok, hogy rakd fel a maradékot.
#65 (állandó link)
|
||||
|
||||
|
Kár.
Pont a jókat rakták a vége felére. Köszönöm a munkádat, amint látod, hétről hétre elnézőbb vagyok a versenyzőkkel, csak hogy gyűljenek a "kösz"jeid , szeretnék kérni zsűrivéleményt majd, köszi előre is! ![]() (egyébként érdekelne, hányan töltik le ezeket, szerintem sokan..) Megjegyzem, hogy Hiennek nagyon jól állt Rihanna, ügyes volt a kiscsaj, nagy hajrá neki, tegnap jött be nekem igazán először, a személye is, szerintem tovább győzi, mint Lüszi.
#66 (állandó link)
|
||||
|
||||
|
Idézet:
![]() Egy átlag videó elkészítése (konvertálása, vágása, feltöltése) jó esetben legalább kb. 1 óra (!!!) (és nekem viszonylag gyors a netem...) Nem számoltam össze, de Megás videt feltettem eddig cirka negyvenet. (kisfilm, produkció, értékelés) Szerinten néhányotoknak fogalma sincs arról, milyen iszonyat ''meló'' ezeket elkészíteni! Nem becsülöm le a bordán a szorgos ''képmásolgatókat'', de...egy külföldi celeboldalról átmásolva, ripsz-ropsz 5 mp alatt letudják a ''munkájukat''. Természetesen ezért jólesik ha akár köszivel, akár egy kommenttel kap az ember egy visszajelzést... Visszatérve a Megás videkre...sajnos nincs több energiám arra, h. a kisfilmeket és a zsűri értékelését is feltegyem. Arról nem is beszélve, h. jelenleg ezeket a videket 2-3-an töltik csak le, szemben a produkciókkal, amiket eddig átlagosan 30-40-en. Utoljára Jofi módosította 2008-10-19, 13:47-kor |
|
#67 (állandó link)
|
|||
|
|||
|
Nagyon szépen köszönjük a videókat!
|
|
#68 (állandó link)
|
||||
|
||||
|
Ahogy nézem én voltam az első, aki 5 csillagosra értékelte a mukáitok
![]() Elismerést nem tudok adni, mert ismeritek a rendszert, én meg fűnek-fának nem adok, mikor úgyse érdekel 1 kép se erről meg arról Elvből nem köszönök meg mindent, csak ami tetszik is, de ezt nézzétek el nekem, de minden eddigit nagyon szépen köszönök, és nagy kérésem, hogy ne adjátok fel, várom a többit is! ![]() Csak nem értem a mostani rendszert, vagy lemaradtam volna valamiről? Na pl az 2008-10-11-es adásból Balogh Imrétől tuti Ezért ha szépen megkérem Jofikámm vagy m_sanci feltöltitek az a bizonyos Bad Day számot tőle? Előre is nagyon köszönöm! ![]() Szóval, hogy mit is nem értek : az előző Mega szériákban volt kb 5 adás, mikor mindig más 10 előadó lépett fel, és abból mindig kettőt beszavaztak, és még 2 közönség díjas vigaszágas is volt, majd onnan indultak, és mindig 1 kiesett. Most lemaradtam, vagy tényleg kimaradtak a selejtezők? Amúgy nekem Nkuya Sonia a kedvencem a lányok, Lakatos Krisztián és Szabados Attila tetszett a fiúk közül. Tóth Lüszinak szép hangja van, csak még nem tudja igazán kezelni és Without You-val túl nagyot a vállalt, sokszor elcsúszott a hangja, míg Sonjánál ha eltért az eredeti Pink számtól, akkor érezni lehetett, hogy direkt máshogy énekel, nem csak épp úgy sikerült
Jól csak a szívével lát az ember. Ami igazán lényeges, az a szemnek láthatatlan. ( S. Exupéry) Ami csúnya az is életszerű, mert a szép magában túl egyszerű Egy mosoly nem kerül semmibe, de nagyot visz véghez. Gazdagabbá teszi azt, aki kapja és, aki adja nem lesz szegényebb. VideoClip GinGina kedvenc zenéi 3000-re (direkt ízlésterelő GinGina topikja 1000-ikre, melyben lesz pár érdekesség: pl videóklipek A SZÉPSÉG művészi fotósok "szemeivel" és az én szememmel! Milyen zenét SZERETÜNK? Utoljára GinGina módosította 2008-10-19, 14:38-kor |
| A következő tagok köszönték meg GinGina üzenetét: | ||
|
#69 (állandó link)
|
||||
|
||||
|
Gina a ''10.11.-es Balogh Imre'' nekem eltűnt a gépről, nem tudom felrakni...
|
| A következő tagok köszönték meg Jofi üzenetét: | ||
|
#70 (állandó link)
|
||||
|
||||
|
Feltegyem?
|
#71 (állandó link)
|
||||
|
||||
|
Nagyon megköszönöm
![]() Jofi, mit tetttél vele? Nálam nem szoktak csak úgy eltünni a dolgok
Jól csak a szívével lát az ember. Ami igazán lényeges, az a szemnek láthatatlan. ( S. Exupéry) Ami csúnya az is életszerű, mert a szép magában túl egyszerű Egy mosoly nem kerül semmibe, de nagyot visz véghez. Gazdagabbá teszi azt, aki kapja és, aki adja nem lesz szegényebb. VideoClip GinGina kedvenc zenéi 3000-re (direkt ízlésterelő GinGina topikja 1000-ikre, melyben lesz pár érdekesség: pl videóklipek A SZÉPSÉG művészi fotósok "szemeivel" és az én szememmel! Milyen zenét SZERETÜNK? |
|
#72 (állandó link)
|
||||
|
||||
|
Idézet:
Ezen most jót röhögtem. Megértem a zsűris dolgot, csak vicces kedvemben vagyok.. Tudom, hogy sok meló. Én megsirattam 1011-es baloghimrét tegnap.
#73 (állandó link)
|
||||
|
||||
|
Balogh Imre - Bad day
MSZ4 08-10-11 Kisfilm, zene, komment http://rapidshare.com/files/15550189...re_-_MSZ41.rar pass magdifan Kedves Jofi, így neked sem múló pillanat már a gépeden ;-D Utoljára magdifan módosította 2008-10-19, 16:27-kor |
| 5 tag köszönte meg magdifan üzenetét: | ||
|
#74 (állandó link)
|
|||
|
|||
|
Hient mikor teszitek fel vagy már fel van téve a tegnapi előadása?????
Utoljára Erola módosította 2008-10-19, 16:29-kor Ok: mert elírtam |
|
#75 (állandó link)
|
||||
|
||||
|
Még nincs, majd én teszem fel hamarosan.
|
#76 (állandó link)
|
||||
|
||||
|
Én is várom a Hien-féle Umbrella-t!
#77 (állandó link)
|
||||
|
||||
|
IGen őt én is
![]() Dávidét várom! Köszi!!!!!!! |
|
#78 (állandó link)
|
||||
|
||||
|
Nagyon szépen köszönöm
![]() Akkor most már m_sancinak nem kell vele fáradoznia, koncentrálhat a többi hiányra ![]() Még egy kérdés magdifan: Szabados Attila értékelését és kisfilmjét is fel tudnád tenni? Nagyon szomorú vagyok, hogy pont őt ejtették ki, pedig nagyon jó, különleges hangú srác, nem az most divatos "caramell és Fekete vonat" ízű a hangok 80%-a
Jól csak a szívével lát az ember. Ami igazán lényeges, az a szemnek láthatatlan. ( S. Exupéry) Ami csúnya az is életszerű, mert a szép magában túl egyszerű Egy mosoly nem kerül semmibe, de nagyot visz véghez. Gazdagabbá teszi azt, aki kapja és, aki adja nem lesz szegényebb. VideoClip GinGina kedvenc zenéi 3000-re (direkt ízlésterelő GinGina topikja 1000-ikre, melyben lesz pár érdekesség: pl videóklipek A SZÉPSÉG művészi fotósok "szemeivel" és az én szememmel! Milyen zenét SZERETÜNK? |
|
#79 (állandó link)
|
||||
|
||||
|
Nem tudom Mennyire nyekereg a neted most M Saci, azért én is felraktam.
Nguyen Thang Hien - Umbrella kisfilm, zene, komment http://rapidshare.com/files/155537130/NTHMSZ42.rar pass magdifan Még 2, ami már fent van, de hátha valakinek ez is kell Bencsik Tamara MSZ4 - 2 http://rapidshare.com/files/155434724/BTMSZ42.rar Pass salior Tóth Lüszi MSZ4 - 2 http://rapidshare.com/files/155443092/TLMSZ42.rar pass salior GinaGina ... megnézem ... mert az előzővel meg én jártam úgy mint Jofi .... annyi külömbséggel, hogy én töröltem le a 4 msz4-1 részletből 1-et, s nem tudom azon volt -e Szabados attila Utoljára magdifan módosította 2008-10-19, 19:09-kor |
|
#80 (állandó link)
|
||||
|
||||
|
Köszikeee Hien-t!
| Megjelenítési módok | |
|
|
Hasonló témák