![]() |
| ||||
| |||||
|
#141 (állandó link)
|
||||
|
||||
|
Idézet:
![]() (a feltöltés után egyszerűen elfelejt linket adni...) ![]() |
|
#142 (állandó link)
|
||||
|
||||
|
Idézet:
csak a rapidshare meg mindig leáll, kb. 3. letöltésre sikerül leszednem valamit.....a data.hu-n meg be tudom rakni flashgetbe és folyamatosan szedi... remélem hamarosan megjavul a data, vagy valami lesz ))köszi a munkádat, meg a választ is
#143 (állandó link)
|
||||
|
||||
|
Idézet:
|
|
#144 (állandó link)
|
|||
|
|||
|
Köszönöm a videókat!
![]() ![]() ![]()
|
|
#145 (állandó link)
|
||||
|
||||
|
Köszi szépen a feltöltőknek!
Egy-két viddel nekem gondom van: Lüszinél, Sonianál és Tamaránál is ezt írja a rapid: "This file is neither allocated to a Premium Account, or a Collector's Account, and can therefore only be downloaded 10 times. This limit is reached"...stb. |
|
#146 (állandó link)
|
||||
|
||||
|
Ott azt jelenti, amit odaírtak, várj 10 percet, nekem is mindig kell. Minden letöltés után 15 perc várakozás, amíg újat kezdek el letölteni, sajnos ilyen a rapid.
#147 (állandó link)
|
||||
|
||||
|
Szóltam a modiknak. Remélem bannolják!
|
|
#148 (állandó link)
|
||||
|
||||
|
Sztem itt nem erről van szó. Vagy másnak működnek most is az említett linkek?
|
|
#149 (állandó link)
|
||||
|
||||
|
Idézet:
#150 (állandó link)
|
||||
|
||||
|
Na akkor a szaros rapid már megint bekeményített...
![]() Valóan így van, megpróbáltam néhány linket... no comment...
|
|
#151 (állandó link)
|
||||
|
||||
|
This file is neither allocated to a Premium Account, or a Collector's Account, and can therefore only be downloaded 10 times.
This limit is reached. To download this file, the uploader either needs to transfer this file into his/her Collector's Account, or upload the file again. The file can later be moved to a Collector's Account. The uploader just needs to click the delete link of the file to get further information. Fordítás (a gép elég furcsa szöveget alkotott, lefordítom értelmesre) ... Ez a fájl nem található előfizetésen vagy ingyenes regisztráción, és 10 alkalommal lehetett letölteni. ... Ezt a határt elérte. ... Ahhoz, hogy le tudd a fájlt tölteni, szükséges a feltöltőnek egy ingyenes regisztráció, vagy újra fel kell töltenie. (de mindig csak 10 letöltőig működik) Végülis magyarra fordítva ez van írva, amit egy páran már írtatok.
#152 (állandó link)
|
||||
|
||||
|
Köszi JOFI az ehetit. Eszméletlen a munkabírásod.
![]() A témához... Én nem értem, hogy mi folyik itt. Ásóst kidobni? Akkor még most leírom, mielött kiesik valamelyik, hogy Részemről Király Viktor, Lakatos Krisztián és Nkuya Sonia dobogósokat várok. (A sorrendhez nem ragaszkodom.) |
|
#153 (állandó link)
|
||||
|
||||
|
szuper köszönet ezekért is.
(a rapid végleg ki fog tiltani...)
#154 (állandó link)
|
||||
|
||||
|
Köszi szépen jofi, és igen.... Rád gondoltam egyébként, ill. 1. számúként!
![]()
|
|
#155 (állandó link)
|
||||
|
||||
|
Idézet:
Idézet:
1. nincs várakozási idő 2. full sávszélességgel jön a cucc 3. több szálon is tölthető (flashget stb.), illetve párhuzamosan több link is Mi kell ennél több? Páran írták, hogy sűrűn rossz, de én több hónapos használat alatt egyszer tapasztaltam ilyesmit, az sem volt vészes. |
|
#156 (állandó link)
|
|||
|
|||
|
Vki nem tudja úgy megcsinálni zenébe hogy amiket énekel Hien azok mp3-ba legyenek és ne legyen hozzá vidi csak hang???
|
|
#157 (állandó link)
|
||||
|
||||
|
Idézet:
"Nem véletlenül, a data napok óta nem működik... ![]() (a feltöltés után egyszerűen elfelejt linket adni...) "
|
|
#158 (állandó link)
|
||||
|
||||
|
Vki meg tudja csinálni.
#159 (állandó link)
|
||||
|
||||
|
Nguyen Thanh Hien - Alicia Keys-If I Ain't Got You
http://rapidshare.com/files/15809252...t_You.mp3.html Nguyen Thanh Hien - Beyonce Knowles-Crazy in Love http://rapidshare.com/files/15809275..._Love.mp3.html Nguyen Thanh Hien - Rihanna-Umbrella http://rapidshare.com/files/15809297...rella.mp3.html
#160 (állandó link)
|
|||
|
|||
|
Idézet:
|
![]() |
| Téma lehetőségei | |
| Megjelenítési módok | |
|