Ada búcsúzik a VIVA-tól

Jofi témája a 'Hírek, érdekességek hírességekről' fórumban , 2010 December 16.

 1. Jofi

  Jofi Képmester

  A VIVA Teletonnal búcsúzik Ada

  VIVA | 2010. 12. 16.
  Hét és fél év után, a szívéhez oly kedves Teleton jótékonysági akcióval köszön el Ada a VIVA-tól. A műsorvezető nem szomorkodik: bár nagyon szerette a munkáját, fontosnak érzi, hogy új kihívásokat keressen.

  A mindig mosolygós Ada igazi rekorder, hiszen ennyi ideig soha senki nem vezetett műsort a VIVA-n. Az elmúlt évek alatt egy ország ismerte és szerette meg a VIVA egyik legbájosabb arcát, aki a nézők szeme előtt vált bohó kislányból komoly, kétgyermekes édesanyává. Januártól azonban már csak vendégként jelenik meg a csatornán: 7 és fél év után új kihívásokat keres.

  „A VIVA életem egy fantasztikus időszakát jelenti, amit sosem fogok elfelejteni. Rengeteget tanultam a szakmáról, és életre szóló barátságokat kötöttem. Feledhetetlen élmény volt a VIVA Comet gálákat vezetni több ezer ember előtt, vagy a Teleton akció végén átadni az összegyűjtött pénzt a rászorulóknak”
  – mesélt érzéseiről Ada, akinek bár sok terv van a fejében a jövőről, egyelőre titokban szeretné ezeket tartani.

  Ada szívében a Teleton jótékonysági akció mindig is fontos helyet foglalt el, így nagyon boldog, hogy ezzel búcsúzhat a nézőktől. Az idei adománygyűjtés, amellyel a VIVA egy koraszülött mentőautó megvásárlásához szeretne hozzájárulni, minden eddigi célnél közelebb áll a szívéhez, mivel ikerfiai, Bálint és Bence is korábban érkeztek, így átérzi, mennyi aggodalommal jár egy koraszülött csecsemő.

  Ada az elmúlt években számos műsort vezetett: láthattuk többek között az Interaktívban, a VIVA Trendben, a Club Rotation-ben, a Váratlan Párosban, a Nagy vívásban, a VIVA Chart Show-ban. Bár a VIVA-tól most búcsúzik, biztosak lehetünk abban, hogy előbb-utóbb újra feltűnik ellenállhatatlan mosolya a képernyőkön.

  Ada élőben vezeti a VIVA Teleton két napos adását december 18-án és 19-én.


   
 2. banks01

  banks01 Ismert tag

  szánalom a VIVA vezetőségétől.....azért így elbánni egy kétgyermekes és 8 éve ott dolgozó anyukával......
   
 3. Möwe

  Möwe Ismert tag

  Remélem gyorsan felveszik valamelyik tévéhez!!
   
 4. banks01

  banks01 Ismert tag

  Möwe Barátom hová,telítettség van mindenhol....Radásul olyan műsort találni ami heti 3-4 szer van és szepelhetsz benne,RITKA!!
  Adával és gyerekeivel pont Karácsony előtt ilyet csinálni...pff
   
 5. panda230

  panda230 Ismert tag

  engem is megdöbbentett a hír. :( nagyon szeretem Adát, és biztos, hogy nem jött jókor ez az állítólagos "váltás". annyi biztos, hogy nagyon-nagyon-nagyon fog hiányozni a ViVa képernyőjéről! :(
  először búcsúzik Ben, majd Ada is a Viva-tól...szomorú...
   
 6. randomm

  randomm Tag

  reméljük nem sok pénzt takarított meg és be kell vállalnia egy újabb fotózást :))
   
  Djarum kedveli ezt.
 7. SyD

  SyD Ismert tag

  Hát gondolom nem minimálbért keresett. Gondolom van pár milla a számlán. :D Jobb egy új kihívás, nem tunyul el. :)
   
 8. banks01

  banks01 Ismert tag

  Millió?Már bocsi,de 150000ft-ot keresett havonta és Ada egy 36 négyzetméteres panel lakásban lakik 2gyerekkel,2kutyával és 2 macskáva, a kocsiját is (5éves opel astra) is hitelre vette,ha milliói lennének nem így élne!
  Ja és a másik műsorvezető srác (aki maradt) 31éves ő nem idős a tinikorosztálynak,tisztelt viva vezetőség?!
   
 9. dvddisk

  dvddisk Ismert tag

  ...ezek b*rmok a VIVA-nál....
   
  banks01 kedveli ezt.
 10. SyD

  SyD Ismert tag

  És felháborodjak? Vagy sajnáljam? Ő vállalt mindent. Tini korosztálynak meg nem ilyen műsorok kellenének.
   
 11. banks01

  banks01 Ismert tag

  húú,nem vártam semmilyen érzést csak a milliók a számláján túlzás volt egy kicsit.
  Az uccsó mondatodat pedig nem értem,de azért :koccint:
   
 12. SyD

  SyD Ismert tag

  Jó a milliók túlzás volt, azért írtam elé, hogy nem minimálbér. Utolsó mondatot meg értsd úgy, hogy valami kulturális műsort kéne nyomatni, ami esetleg az emberek, tinik, gyerekek személyiségfejlődését is segítené és talán nem ilyen elkorcsosult birkák élnének ezen a Földön avagy ebben az országban, hogy szűkítsem. :D Érzésileg addig meg nem tudok nyilatkozni míg nem ismerem személyesen illetve nem tudom az életét, így nem is sajnálhatom semmiért. :)
   
 13. Figie

  Figie Tag

  Szomorúan figyeltem a téma hozzászólásokat és már már az anyagi részére kacsingatva" biztosan meg alapozva" elhangzott pár meggondolatlan kijelentés. Én külföldön élek, gyakran járok Magyarországra,a világból szerencsére sokat láttam, de ilyet, mint ez az ország nem. Ami működik, közkívánt dolog, rajongók, fórumózok figyelik a műsort, növelve a nézetséget..miért kell megszakítani. Felmerülhetett talán mindenkiben a kérdés, talán valamelyik Marketing mogulknak megy a kislánya ,kis fia dolgozni. 8év munkaviszony, 2 gyerek, karácsony ide vagy oda.. ez most szerintem a legutolsó dolog.Fiatalos Tv csatorna érthető de akkor a 31 éves másik miért marad...találgatni felsleges-4 fal4 szemközt meg van oldva.
  Ada nekem az egyik legszimpatikusabb műsorvezető a zenei csatornák közül, bízom benne hogy valahol még felbukkan.

  Kicsit off, de idegesít.:) RTL hírek.Fideszes politikus megtiltaná hogy a nagyüzlet láncok előállítási áron alul ne adhassák a zsömléket-pékárut. Nem vagyok multi párti,de a reggel munkába igyekvő ember, aki betér a madarasba vagy az angol gazdaságosba, miért ne vegye meg 5.-ért a zsömlét?Aki akarja az megveheti 25-ért is. Kedves Fideszes politikus Úrnak üzenem, hogy éljen maga a minimálbérből és átgondolja majd amit beszél,bár havi 350ezer (min.)nettóval a zsebben kit érdekel, hogy 5.- vagy 25.-! -Politikailag független vagyok ha más mondja más írok ide.-Elnézést ezért.
  Ada, sok sikert a közeljövőben! Amennyire lehet Boldog Karácsonyt előre is.
  xx
   
 14. Ati182

  Ati182 Ismert tag

  Anyagi problémái neki? :) Hehe ne vicceljünk már :)
   
 15. Pópa

  Pópa Moderátor Fórumvezető

  Syd, most sikerült egy kapitális bakot lőnöd. Pont Ada az, aki nem a megjátszós kategória. Nemtartom valószinünek, hogy a millák figyelnek a számláján, de ha igy lenne, sem igazán azért lenne, hogy bekerüljön a 100 leggazdagabb csajszi közé, hanem talán a gyerkőcök jövőjét megalapozandó. Ő maga pedig, egyszerü életet él, panelban, mezei autóval, tehát semmi extra. A mit azzal kapcsolatba irtál, hogy birka nevelés, az oké is lenne de abban nem a viva jár az élen azt gondolom. Szóval azért tudod sok mindenben egyetértek veled, de azért mert valaki tévés személyiség egy alapvetően fiataloknak szóló csatinál, még nem feltétlen jelenti azt, hogy ő is selejt. Én szivesen látnám őt bármelyik keri csati műsorvezetőjeként, remélem igy lesz:)
   
  banks01 kedveli ezt.
 16. odry

  odry Ismert tag


  Ilyen sem volt még, hogy szinte 100%-ban egyetértsek Veled. :D
   
  banks01, Pópa és (deleted member) kedveli ezt.
 17. SyD

  SyD Ismert tag

  Én nem éppen Adára gondoltam, ő úgy él ahogy akar, még ha meg is tehetné különben. Csak ezeket a nagy sajnálkozásokat nem értem, hogy "Jajj mi lesz vele, meg jajj így jajj úgy". TV-zést választotta, az ezzel jár ezekkel a dolgokkal, tök mindegy, hogy normális-e vagy nem. Meg hogy X éve ott dolgozik meg 2 gyerek, naés? Valakit 20 év munka után küldenek el 70 ezres fizetéssel, mondjuk legyen vagy 3 gyereke, akiket egyedül nevel... Ez a manipuláció mikor látjátok a TV-ben és őt sajnáljátok, közben meg a szomszéd az aprót kapargatja össze, hogy kenyérre legyen. Lehet kicsit eltértünk a tárgytól... :D
  Pénz beszél, ennyi itt az egésznek a lényege, sajnos.
   
 18. odry

  odry Ismert tag

  Nem, ez nem manipuláció.
  Ez rokonszenv egy olyan ember iránt, aki tetszik nekik, és mivel tetszik, érzelmeket is kivált, nem úgy mint gipsz jakabné valahol az országban, akiről nem hallottak és nem ismernek.
  És nyilván, mert nem írják le, hogy a szomszéd is sz.rul él, attól még sajnálhatják azt is.
   
 19. SyD

  SyD Ismert tag

  Mert Adát aztán ismerik a rajongók? :D
  Max el tudják helyezni valahová a viselkedéséről, meg amit látnak, hallanak itt-ott.
  Sarkalatos példa volt a szomszédos, de látom nehezen érthetőek a gondolataim, ezért nem is fejtegetem. Általában félre vagyok érteve itt. :D
   
 20. odry

  odry Ismert tag


  Nem érted a lényeget. :)
   

Megosztás

 1. Halihó! Tájékoztatunk, hogy oldalunk a jobb felhasználói élmény érdekében sütiket használ.
  A sztar.com további használatával ezt elfogadod. Az új adatvédelmi (GDPR) törvény értelmében, valamit kötelező megjelenítenünk. Valószínű, hogy már 10+ másik ilyet elfogadtál...rajta hát...
  Felhívás bezárása