Vidcap és Video Arustei Andrea (Two Duo) - Középdöntő , 2010. 09. 18. - Zombie

TommyScans témája a 'Megasztár' fórumban , 2010 Szeptember 23.

 1. TommyScans

  TommyScans Ismert tag

  Csatolt fájlok:

  Lofec és dombi1976 kedveli ezt.
 2. dombi1976

  dombi1976 borda veterán Moderátor Fórumvezető

  egyetértek
  remélem azért még nagyon sokat fogunk hallani róla/tőle!

  köszi
   
 3. kmi

  kmi Tag


  Ez természetesen nem egyszerűen melléfogás. Ha figyeltétek az első nyilatkozatában Andrea azt mondta, hogy ő hobbi szinten szeretné folytatni. Itt meg is pecsételte sajnos a sorsát, mert a profitéhes csatornának nem hobbi szinten kellenek a tehetségek. Egyébként akár a legnagyobb esélyes lehetett volna !!! Mester Tamásnak megbicsaklott a hangja, amikor kimondta, hogy kiesett, pedig Presszernek a válogatóktól kezdve ott volt a tekintetén, hogy végre találtak egy igazi tehetséget, akiből lehet sztár is. (Érdemes visszanézni Presszer arcát Andrea korábbi szerepléseinél. Szabályosan ujjongott.)
  És itt jön a nagyon érdekes kérdés, hogy kinek a szava a döntő a zsűrin belül. Andrea esetében már a dal utáni értékelésnél érződött, hogy a Friderikusz ki fogja ejteni a két szakmai zsűritaggal szemben is. "... Ő azért van itt .." Ha figyeltétek Mester Tamás először látványosan próbálta megvédeni Andreát, aztán a gondolat második felében már rábólintott Friderikusz véleményére mondván, hogy érti, hogy mire gondolt Friderikusz.
  Az is furcsa egyébként, hogy egy ilyen szintű tehetségkutató műsorban miért egy zenei analfabéta szava dönt.(Ezt Andrea esetére értem). Egyáltalán hogy kerülhetett be a "szakmai" zsűribe?
  Úgy tűnik, hogy Presszer csak a nevét adja ehhez az évadhoz (mivel a 4.-et szakmailag megszólták már akkor is, de utólag méginkább), a végső döntés viszont Friderikuszé.
  Azt pedig végképp nem értem, hogy egy 11 éves kislányt hogyan lehet döntőbe juttatni nála sokkal nagyobb tudású, sokal jobb hangi adottságú versenyzőkkel szemben. Belőle akarnak megasztárt csinálni???
   

Megosztás

 1. Halihó! Tájékoztatunk, hogy oldalunk a jobb felhasználói élmény érdekében sütiket használ.
  A sztar.com további használatával ezt elfogadod. Az új adatvédelmi (GDPR) törvény értelmében, valamit kötelező megjelenítenünk. Valószínű, hogy már 10+ másik ilyet elfogadtál...rajta hát...
  Felhívás bezárása