Vidcap és Video Fekete Linda - Középdöntő , 2010. 09. 18. - Like A Prayer

TommyScans témája a 'Megasztár' fórumban , 2010 Szeptember 23.

 1. TommyScans

  TommyScans Ismert tag

  Linda jobban járt volna , ha egy lassú számot választ , amit összevissza hajlítgathatott volna. (Bár nem tudom , hogy ők választják e egyáltalán a dalokat) Szerintem egy fullprofi énekes sem énekelte volna el jobban ennyi mozgás mellett ezt a dalt.
  http://data.hu/get/3001292/fekete_linda.avi
   

  Csatolt fájlok:

  zuzmak, mansons és kocosoma kedveli ezt.
 2. kocosoma

  kocosoma Aktív tag

  Viszont atom szexi volt ebben a ruciban. Thx. A hangja sem rossz, bár az tény, hogy elég hamis volt itt, de azért szeressük.:beer:
   
 3. kalmj

  kalmj Ismert tag

  Szerinted aki a Szigligetiben játszik, az nem profi? Túl hozzászoktunk a playbackhez.
   
  1 ember kedveli az üzenetet.
 4. TommyScans

  TommyScans Ismert tag

  Nekem nem kell bemutatnod Lindát. Ismerem a munkásságát. :) De ennyi ugrabugrálásnál nem csoda , hogy néha nem talál meg egy hangot. Még nincs meg hozzá a kondiciója. Egy lassú számot kellett volna énekelnie , de gondolom meg akarta mutatni , hogy másban is jó. Ez lett a veszte. Bár ő már a Mega előtt is ismert volt.
   
 5. kalmj

  kalmj Ismert tag

  Ha nem kell bemutatni, akkor jó, csak olyan volt, mintha azt írnád, hogy ő még csak kezdő. Ahhoz túl sok felvételt láttam róla. Nekem ne mentegesd, nincs rá szükség. Amikor a zsűri fülhallgatón hallgatja, akkor talán ö se hallja magát. Ugrálás közben is lehet (hangosítás nélkül) tökéleteset énekelni, de még csak egyszer hallottam ilyet, ő sem önszántából vállalta.
   
 6. zuzmak

  zuzmak Ismert tag

  Nem tudja valaki előkeríteni és feltölteni azt a képet, amin Fekete Linda színésznő látható bikiniben, valamilyen vízben állva ?
  Régebben ez volt a myvip profilképe.
   

Megosztás

 1. Halihó! Tájékoztatunk, hogy oldalunk a jobb felhasználói élmény érdekében sütiket használ.
  A sztar.com további használatával ezt elfogadod. Az új adatvédelmi (GDPR) törvény értelmében, valamit kötelező megjelenítenünk. Valószínű, hogy már 10+ másik ilyet elfogadtál...rajta hát...
  Felhívás bezárása