Jön a Való Világ 4!

stoned témája a 'Való Világ 3' fórumban , 2004 Április 1.

 1. stoned

  stoned Adminisztrátor

 2. Rambler

  Rambler Új tag

  Na már csak ez hiányzott. Stoned, Te tudod, hogy kell fölvidítani az embert... :D
   
 3. Csocso

  Csocso Aktív tag

  *************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************:eek: :sír: :mad: :2guns: :2guns: :2guns: :2guns: :2guns: :uzi: :uzi: :uzi: :fegyver: :fegyver: :afranc: :afranc: :afranc: :argue: :argue: ******************************
   
 4. Sunra

  Sunra borda manager <br><b>Moderátor</b>

  Vigyázat.. csak őszintén és következetesen.. Mikor fent volt Bordán a hír hogy lesz VV3 én is hurrogtam, most meg ha épp otthon vagyok és arrafelé néz az arcom meg szoktam nézni..

  Szóval azt én se mondom hogy nem lenne alternatíva, de ha megfigyelitek sztem (már amennyit a háromból együttvéve láttam..) egyre jobbak a műsorok.. Még talán a mostaniban vannak a legnormálisabb arcok (kivéve ezta Indiánost meg akik már kiestek..) Én tehát azt mondom csak az lázadjon aki őszintén teheti.. :koccint:
   
 5. Csocso

  Csocso Aktív tag  Én tehetem, mert nincs tv-m, és zsigerből ellene vagyok az összes hasonó mocsoknak.

  Küldtem neked egy privit, nézd meg légyszives, ha ráérsz.
   
 6. Lev0515

  Lev0515 Tag

  Azért ez a "nyugattal ellentétben Magyarországon nem csökkent a valóság show-k nézettsége" dolog elég szomorú... :(

  Eddig is elég ritkán néztem, ezután sem nagyon fogom (akit nem érdekel úgyis keres más csatornát magának, van elég..), csak könyörgöm a Legyen ön is milliomost tegyék vissza adásba!!!
   
 7. gza

  gza Új tag

  Én csak annyit fűznék hozzá, hogy én speciel szivesebben nézem a valóságshowkat, mint a 3. kategóriás akciófilmeket, amik mondjuk a VV3 helyett lennének! Egyedül Vágó Pistát sajnálom! :D
   
 8. PHILIP

  PHILIP Új tag

  Hát már csak ez hiányzott :mad: <O:p</O:p
   
 9. Szaki

  Szaki Új tag

  Megeszi a fene. Inkább bemegyek a villábaq, minthogy egész nap néznem kelljen. :-(
   
 10. Imot

  Imot Új tag

  Szerintem a ValóVilág az, amit nagyon eltalált az RTL-Klub. A tv2-n ment ugyebár a BB, aztán a BB2 meg már akkora bukás volt, hogy csak na. Valahogy a VV-t meg tudják úgy csinálni, hogy érdekes maradjon sok ember számára. Én is bele-belekukkantok, és gyakorlatilag a Mohikánon kívül ősparaszt már nincs is bent. Bezzeg az előzőekben! :D Ahoz képest, hogy úgy nézett ki, hogy PornóVilágot csinálnak, a végére egészen "KultúrVilág"-ot sikerült összehozni! (Az idézőjel finomítja a kifejezést! :D)

  :reszegenj
   
 11. Imot

  Imot Új tag

  Mielőtt még valaki félreértene, én sem vagyok azért százszázalékig oda a valóságsókért, de a gagyi akciófilmeknél sokkal értelmesebbek!
   
 12. Silver

  Silver Új tag

  Én meg inkább számítógépezek egész nap. Mindjárt indítom a nitrós verdát abban a játékban vagy miben. :D :cool:
   
 13. PHILIP

  PHILIP Új tag

  Milyen játékkal játszol? :smile:
   
 14. naivka

  naivka Új tag

  Szerintem jelentősen csökkent a nézettség, de még így is megéri :mad:
   
 15. Silver

  Silver Új tag

  Need For Speed Underground :cool:
   
 16. Cila

  Cila Tag

  a végén nem lessz Magyarországon olyan nő akit ne láttunk volna a VV valamelyik részében. :))
   
 17. Made By Gabesz

  Made By Gabesz Új tag

  én csak azt nem tudom, hogy mi a nyavajával érdemeltük ki, hogy már 4. alkalommal is azt kell hallgatni, ahogy Stól Buci artikulátlanul üvölti, hogy 2341 szavazat!!!

  :eek: :mad: :sír: :( :confused:
   
 18. Parabolica

  Parabolica Új tag

  Részemről szó sincs lázadásról, Sunra, de nagy igazság van abban, amivel zártad a hozzászólásod: aki minden adást szolgai módon megnéz, az ne háborogjon! Ha jól tippelek, talán pár órányi műsort láttam az összes eddigi VV-szériából, talán 3-at, 4-et, mert sajnos vannak olyan helyzetek, amikor akarva-akaratlanul is végig kellett szenvednem részleteket. Igen szenvednem, mert nekem valahogy mindig az alja jutott ebből a "mesterműből": Majka trágár szólózásai, Oki gusztustalanságai, a leszbikus Mocsok (azt hiszem így hívták, és nem személyeskedem!) magasröptű megnyilvánulásai, és a mostani sorozat már kiesett tagjainak szintén élményszámba menő közönségeskedései. Persze mondhatnám, hogy csupán peches vagyok, de valahogy nem megy ez nekem. Miért lennék peches, hiszen a statisztikák szerint már milliós nagyságrendű azoknak a száma, akiket szórakoztat ez a produkció :sír: Mindezek alapján nem vidít fel, hogy várható a negyedik rész, és sajnos az sem, hogy a mostani társaság többek szerint már egész normális. Ez nézőpont kérdése, tisztelem mások véleményét és nem is nyitnék vitát, inkább vállalom, hogy nem vagyok normális. Amúgy az RTL-nek akkora a bevétele a VV-ből, hogy hülye lenne nem kihasználni a helyzetet. Szereplőket pedig már keresnie sem kell, mert kettes sorokban állnak majd a leendő lakók a székház előtt...
  Végül egy apró szösszenet, amit éppen ma hallottam a rádióban, megpróbálom a lényeget idézni - kommentár nélkül.
  Német kutatók kimutatása szerint minél magasabb egy országban az életszínvonal, a lakosság annál kevesebb időt tölt a képernyő előtt ülve. Az európai szint napi 2 óra körül mozog, míg Magyarországon átlagosan 5,9 órát nézzük a tévét naponta - ezzel vezető szerepet töltünk be.
   
 19. fainpetike

  fainpetike Új tag

  Hát igen idiótákból van bőven úgyhogy lehet vagy 50 részt csinálni!
   
 20. El Nino

  El Nino Tag

  Szerintem semmi meglepő nincsen ezen, hogy ilyen nagy a nézettsége, a többi műsor ugyanebben az idősávban szinte nézhetetlen. Így egyértelmű mit néznek az emberek.
   

Megosztás

 1. Halihó! Tájékoztatunk, hogy oldalunk a jobb felhasználói élmény érdekében sütiket használ.
  A sztar.com további használatával ezt elfogadod. Az új adatvédelmi (GDPR) törvény értelmében, valamit kötelező megjelenítenünk. Valószínű, hogy már 10+ másik ilyet elfogadtál...rajta hát...
  Felhívás bezárása