Vidcap képek Ma reggel, gyűjtő

Pópa témája a 'Magyar hírességek (saját készítésű képek)' fórumban , 2011 Október 17.

 1. Pópa

  Pópa Moderátor Fórumvezető

  Azért gondolnám a topicot, mivel akik nyomon követik, láthatják, teljesen átalakult a műsor, és akik vezetik, azok mind kedvencek sok embernek. Általában van külön-külön topicjuk is, ami megneheziti adott esetben a kép elhelyezést, lásd ezeket, most Krisztához, vagy Évához rakjam. Na ezért gondolom nem hülyeség ez a topic:rolleyes::)
   

  Csatolt fájlok:

 2. ftonyo

  ftonyo képmester

  Rakd mind a kettőhöz. Felesleges topic.

  Nem "bántásiból" írtam amúgy, de pl. most vonattuk össze a Mohácsi Szilvis topicokat. Felesleges egy olyat indítani, ami el fog halni, mert mindenki a névvel ellátott topicra keres, relatíve a gyűjtőre. Tehát ha ide teszel valamit, akkor azt s gyűjtőjében nem találja meg, aki keresné.
   
  Pópa kedveli ezt.
 3. Pópa

  Pópa Moderátor Fórumvezető

  Értelek, de ha úgynézzük, akkor 4 személyről van szó, egy azonos műsorban... de nekem mindeggy.
   
 4. ftonyo

  ftonyo képmester

  A négy hölgyből háromnak jól bejáratott, évek óta pörgő gyűjtőtopicja volt, kivéve Novit, neki meg csináltam én. :)

  A saját Balatoni Nyár topicom az eklatáns példa, miért halott az ilyen sok személyt átfogó topic: forszíroztam, hogy oda tegyék a képeket a cappolók, de téged kivéve mindenki az adott hölgy gyűjtőjébe pakolt, úgyhogy végül feladtam... És mindenki a gyűjtőkben követelte a képeket, plusz egyes modik kösziszám-növelésnek vették, ha mindkét helyre betettem valamit.

  Ha nem offolnátok szét a gyűjtőket az adott célszemély politikai hovatartozását meg a digitális tv-technikát illető, kisregény méretű, 10-15 hsz-os offtömegekkel, azok a topicok tökéletesen áttekinthetőek lennének.
   
  Pópa kedveli ezt.
 5. Timo_

  Timo_ Aktív tag

  SZVSZ jó ötlet a gyűjtő topik, így legalább minden reggel lenne itt valami gyöngyszem...Krisztáról is van alternatív gyűjtő pl...de itt egy kollektív Ma reggel-es lábshow-nak lenne létjogosultsága... :rohog:
   
  [email protected] és Pópa kedveli ezt.
 6. artdark@

  [email protected] Ismert tag

  Engem alapból nem érdekel, hány topic van, mert ami és aki érdekel, azt megnézem és kész. Egy klikkel többet kibírok, ha érdemes. tehát ide is benézek, nem csinálok ebből elvi kérdést.

  Hanem egy sokkal fontosabb megjegyzés, noha tudom, hogy egyesektől kikapok érte, mert combfix is lesz benne:)) Tehát megszűnik az rtl-en a Reggeli, és lám, nem tört ki elementáris erejű tiltakozás.... Érthető, hiszen amióta a régi szerkesztő meghalt (sajnos, nem jut eszembe a neve, pedig Nóri élő adásban el is siratta), a műsor egyre szarabb, kísérleteznek a műsorvezetőkkel, és még véletlenül sem találják el, ki az, aki népszerű, érdekes és bejön a nézőknek is. Már írtam vhol, hogy K. Andrea, P. Mariann, E. Mónika, B. Éva legfeljebb egyes létegek igényeinek felel meg, és ez a nézettségen is látszik. Lehet itt anyagiakra stb. hivatkozni, hiszen tudható, hogy egy piacvezető csatorna presztízsből sem engedhetné meg magának, hogy lemondjon a reggeli műsorról.

  Ezt az mtv-nél is tudják, ezért ők éppen ellenkezőleg: erősítettek. Nem láttam még reggeli méréseket, de szerintem most, hogy a Duna meg az rtl is konzervvel rukkol elő, ővék lesz a pálya. Ide értve az Opera Cafét is. Jogosan - nemcsak a tartalom miatt. A lányok szépek, kedvesek, dekoratívak, és még szexiasek is. (Okés, nem elsősorban a női nézőkre számítanak...) Merész a cucc, és - na ja, ez személyes ízlés - még combfixet is fel mernének venni, verhetetlenek volnának. Az újítás során a közszolgálatinak nem minden ötlete jött be, de úgy gondolom, ez nagyon. (Este nehéz lenne a vv-vel konkurálni...)

  Hajrá ma reggel! Aki másként gondolja, még mindig ott van a TV2 meg az ATV, bár ezek az utóbbi időben látvány szempontjából feledhetők.

  Ennyi volt a regény, bocsi:)
   
  Pópa kedveli ezt.
 7. Pópa

  Pópa Moderátor Fórumvezető

  Ezt nemértem, komolyan. Én ha kiváncsi vagyok képekre akkor az adott topicba azt fogom nézni, és nem fog érdekelni, hogy van szét offolva. De ha már olyan topic van, ahol lehet dumcsizni is, hát még jobb. Hányszor találkozom olyannal, "köszi" "jók a képek köszi" Sokszor nekem olyankor az jön le, az ember lényegtelen ,csak ami a képen látszik belőle. És mégvalami, miért bűn az, ha van pár embert akit esetleg a szóban forgó emberke is érdekel, tud róla ezt-azt? De mondom nekem mindeggy, behal a topic akkor behal, ha csak én egyedül fogok rakni ide képet akkor igy jártam, én abszolutt nem problémázok ezen:rolleyes::koccint:
   
 8. Pópa

  Pópa Moderátor Fórumvezető

  A két vigyori:rolleyes::rohog:
   

  Csatolt fájlok:

 9. gabinzon

  gabinzon Új tag

  Sziasztok!
  Remélem hamarosan sok kép kerül fel ide, mert nagyon gyönyörűek a csajok harisnyás lábikói!
  Előre is köszi minden feltöltésért!
   
 10. Pópa

  Pópa Moderátor Fórumvezető

  Vannak formák rendesen:rolleyes:
   

  Csatolt fájlok:

 11. laac

  laac Ismert tag

  Esetleg talan ha valakinek van kedve,nem csinalna egy mix videot az elmult nehany het reggeli termesebol???
  Gondolok itt mind a 4 musorvezetonore.
   
 12. Pópa

  Pópa Moderátor Fórumvezető

  Tisztába vagy vele az mekkora meló? Meg szerintem senki sem tárolja a felvett adásokat, tehát szerintem ez már ezért is necces. De az ötlet jó, csak legyen hozzá kivitelező is. Addig még pár kép:rolleyes:
   

  Csatolt fájlok:

 13. miszcsi

  miszcsi Új tag

  En tudok Valakit aki rogzitette az adasokat itt a Bordan, de sajnos joideje mar nem aktival :(
   
 14. jozsi74

  jozsi74 Aktív tag

  mitől olyan, mint ha köd lenne a stúdióban?
   
 15. Wolfy

  Wolfy Ismert tag

  Ma Évi nagyon toppon volt szerelésben. És volt is pár Bordaértékű megmutatkozás.
  Pópa, már mondtam, hogy megtanítom neked néhány vidszerkesztő használatát. :) Nem olyan nagy meló, bár időigénye van valamenni. (meg nyugodt légkör kell. :)) Formátum függvénye meg kameramozgásé az egész. Anno csináltam párszor, időt a konvertálás vett el, aztán a nem kívánatos jelenetek kivágása, de ez egy idő után már gyakorlottan megy. Egy 50 perces műsorból kb. 10 perc volt a vágásra fordított idő, kb. 15-20 perc a konvertálás (gépfüggő!!), ami meg háttérben futott.
  De a lényeg, hogy Éviből meg erről az új dolgokról kéne már valami. :(
   
  miszcsi kedveli ezt.
 16. Pópa

  Pópa Moderátor Fórumvezető

  Attól, hogy ha megszüntetem a ködöt, akkor az más rovására megy, fény, kontraszt, telitettség bármi. Lehet már kéne egy kissé modernebb tv-é kártya. Tudom Wolfy már beszéltünk erről, de igazából én nem akarok vágásokkal nagyon bibelödni. Van egy rakás képmester, csinálják ők az ilyen akciókat, én csak sima műkedvelő vagyok:rohog::koccint:
   
 17. Corry65

  Corry65 Tag

  Pedig jó lenne a vid, mert itten ahol vagyok már egy órája a Fico van a tévében meg a Radicsova. Miniszoknya nuku eddig, de a sör az jó :koccint::beer::beer::beerbang:

  Tudjátok milyen felüdülés innen otthoni Istennőket nézegetni? : puszi:
   
 18. petyusa

  petyusa Ismert tag

  Jill, 905, Enrico és 10 további tag kedveli
 19. Jofi

  Jofi Képmester

  A képmester egy kihalófélben levő borda-állatfajta...:lol:
   
  Pópa és mansons kedveli ezt.
 20. Pópa

  Pópa Moderátor Fórumvezető

  Ismét kedvesek és szépek:)
   

  Csatolt fájlok:

Megosztás

 1. Halihó! Tájékoztatunk, hogy oldalunk a jobb felhasználói élmény érdekében sütiket használ.
  A sztar.com további használatával ezt elfogadod. Az új adatvédelmi (GDPR) törvény értelmében, valamit kötelező megjelenítenünk. Valószínű, hogy már 10+ másik ilyet elfogadtál...rajta hát...
  Felhívás bezárása