1. bende

  bende Ismert tag

  Kezembe kaparintottam egy mostanában agyonreklámozott mobil internetezésre szólgáló eszközt. Típusa:Globesurfer Icon 7.2 Azt mondták, hogy ez már 3 Mbit feletti tempóra is képes a HSDPA üzemmódban.
  Nekem az alábbi értékeket adta:
  [​IMG]

  Van valakinek hasonló eszközzel tapasztalata? Tényleg el lehet érni ezt a sebességet, vagy ez csak elméleti?
   
 2. kalmj

  kalmj Ismert tag

  Egy ismerős most ugrott bele valamilyen csomagba, amihez a modemre kiír 7,2 Mb/s-et és közben 0 és 170 Kb/s között ingadozik a bemért sebesség. Szívás.
   
 3. dragon86

  dragon86 borda sorozatfüggő

  állj:D 7.2 nem azt jelenti, hogy annyival fog jönni a letöltés :D
   
 4. kalmj

  kalmj Ismert tag

  Az rendben is van kedves dragon, de például nálam 100 MB/s a modem maximális sebessége és ehez van egy 1 MB/s -es előfizetésem. Na ezt az ismerősömet viszont bepalizták, ha 1 Kb/s-re esik le a sebessége minden egyes letöltés végére. Fogalmam nincs, hogy van-e valamilyen garantált sebesség a mobil netre. Én nem találtam. A konkrét szerződésről sem sokat tudok, csak valami 5Gb-os letöltési határt emleget a jómadár, de amikor egy windows frissítés 3 nap, akkor ez gyakorlatilag álomvilág.

  A felmondáson kívül van valami jó ötletetek?
   
  1 ember kedveli az üzenetet.

Megosztás

 1. Halihó! Tájékoztatunk, hogy oldalunk a jobb felhasználói élmény érdekében sütiket használ.
  A sztar.com további használatával ezt elfogadod. Az új adatvédelmi (GDPR) törvény értelmében, valamit kötelező megjelenítenünk. Valószínű, hogy már 10+ másik ilyet elfogadtál...rajta hát...
  Felhívás bezárása