Sex and the City 2

dzsdzs témája a 'Filmek Fóruma' fórumban , 2009 Szeptember 7.

 1. dzsdzs

  dzsdzs Új tag

  Újra vásznon a négy szexéhes szingli


  <DL>Készül az új Sex and the City mozifilm! Sarah Jessica Parker amerikai színésznő újra Carrie Bradshow szerepében próbál választ találni az élet nagy kérdéseire.</DL><DL>[​IMG]A sikeres és tabudöngető Sex and the City sorozat és mozifilm után a produkció készítői ismét összedugták a fejüket és úgy határoztak, készítenek még egy filmet a rajongók legnagyobb örömére. Az új film mi másról is szólna, mint szerelemről, csalódásról, izgalmakról, szórakozásról és természetesen a barátságról. A divatrajongók legnagyobb örömére nem hiiányozhatnak a világ legtrendibb designer márkái sem, úgymint a Chanel, a Loius Vuitton, a Manolo Blahnik és a Jimmy Choo.
  Bár a csábító és szexi Samanthát alakító Kim Cattral makacsul elzárkózott az első mozifimtől, a producereknek és a rendezőnek mégis sikerült rábeszélniük a folytatásra. A sorozat filmváltozatának sikere meggyőzte a dívát, hogy érdemes újra New York férfifaló bombázójává változnia, karöltve Charlotte-tal (Kristin Davis), Carrie-vel (Sarah Jessica Parker), és Mirandával (Cynthia Nixon).
  Amerikai premier: 2010. május 28.
  //http://www.axn.hu/videos/star-news-sex-and-city-2-starts-taping

  Reméljük jó lesz! :D

  </DL>
   

  Csatolt fájlok:

  Dórii kedveli ezt.
 2. Chimera

  Chimera borda bluesman

  magyar hírességek? saját készítésű képek?
  megnézhetnéd hova indítasz topikot

  átmozgattam
   
 3. dzsdzs

  dzsdzs Új tag

  kösz
  majd ezentul jol megnezem.
   
 4. dzsdzs

  dzsdzs Új tag

  Még több szex New Yorkban

  Manapság egyre több és több és több információ morzsa lát napvilágot a következő Szex és New York filmből. Ennek két oka van. Egyrészt az, hogy vészesen közeleg az amerikai bemutató (2010 tavasza), így itt az ideje elkezdeni csúcsra járatni a propagandát. Másrészt ugye sokat forgatnak az utcán.Tiszta haszon!

  [​IMG]
  <!--caption-->

  Most szárnyra kaptak azok a pletykák, hogy Smith, akivel az első részben szakítottak, ismét visszatrappol Samantha életébe, sőt, az sem lehetetlen, hogy összeházasodnak! Rutinos sorazatguruk, illetve látens függök tudják, hogy ez két évvel ezelőtt legalább annyira elképzelhetetlen lett volna, mint Obama Nobel-békedíja.
  Természetesen az info még nem 100%-os, hiszen a szereplőket 3 oldalas külön szerződés köti, hogy nem adhatnak ki semmilyen bennfentes infót a forgatókönyvről.
   
 5. Commandante

  Commandante Ismert tag

  annyira tudtam :lol:
   
 6. tthgabor

  tthgabor borda kötekedő

  mit tudtál te, komár?
   
 7. dzsdzs

  dzsdzs Új tag

  :csap::cuppp:
   
 8. Tiestofan

  Tiestofan Új tag

  jeö...sorozatot szerettem...
   
 9. dzsdzs

  dzsdzs Új tag

  akkor nezd meg a filmet is :)
  jo...
   
 10. dzsdzs

  dzsdzs Új tag

  Sarah Jessica Parker megbánta, hogy elvállalta a Szex és New York 2-t
  Mélyen megrázó hír ez minden Szex és New Yorkon felnőtt nőtársamnak! Mindenki Carrie Bradshaw-ja ugyanis megbánta, hogy elvállalta a legendás film második részét.

  [​IMG] No, nem arról van szó, hogy nem szeretné azt, amit csinál, elvégre ettől lett híres, és nem mellesleg gazdag, ám immáron három gyerekes anyukaként erőteljesen fájlalja, hogy nem tud kellő mennyiségű időt tölteni a családjával, és így a gyerekeivel.
  A színésznő ikrei alig négy hónappal ezelőtt látták meg a napvilágot, akik szerinte egyébként totál különböző karakterek.
  "Imádom az anyaságot, de az utóbbi időben nagyon nehéz dolgom van, mivel az időbeosztásom egészen egyszerűen brutális. Hihetetlen bűntudatom van emiatt, azt hiszem kicsit meg is bántam…"
  Minamellett azért Parker hozzátette, hogy a film nagyon menő lesz, trendibb és kúlabb, mint az előző. Izgatottan várjuk!
   

Megosztás

 1. Halihó! Tájékoztatunk, hogy oldalunk a jobb felhasználói élmény érdekében sütiket használ.
  A sztar.com további használatával ezt elfogadod. Az új adatvédelmi (GDPR) törvény értelmében, valamit kötelező megjelenítenünk. Valószínű, hogy már 10+ másik ilyet elfogadtál...rajta hát...
  Felhívás bezárása