Star Wars: The Clone Wars mozi és sorozat

D_Phobos témája a 'Sorozatok fóruma' fórumban , 2008 Június 12.

Témaállapot:
További válaszok itt nem küldhetőek.
 1. D_Phobos

  D_Phobos Ismert tag

  Nemsokára a mozikba lesz a Star Wars CGI "rajzfilm" és a TV-ben a sorozat, így úgy gondoltam nyitok neki itt egy témát. (A mozi az első néhány részt fogja tartalmazni, és ezt nem adják majd le TV-ben)

  2008-as HD trailer 1
  2008-as HD trailer 2

  Infok róla:
  - Lesz benne Anakin, Obi-Wan, Dooku, Asajj Ventress, rohamosztagosok, R2-D2, stb. Anakin-nak tanítványa van, Ashoka, a Shaak-Ti féle jedi lány.
  - A szakadárok elrabolták Jabba fiát, és a jedik őt próbálják megmenteni.
  - Lucas nagyon mélyen belefolyt a dolgokba, a történet miatt együtt dolgozott a forgatókönyvírókkal.
  - 22 perces részek
  - ep4-et idéző hangulat
  - elvileg nem lesznek benne túlzások, a jedik csak azokra képesek, mint amit a filmben láttunk tőlük (pl. ne számítsunk arra, hogy Mace egyedül szétver ököllel egy droidsereget)
  - inkább filmekként, semmint animációs rajzfilmekként kezelik a részeket
  - kiderülnek dolgok Grievous múltjáról (de pl. ilyen fontos esetekben Lucas mondta nekik a dolgokat)
  - 2008 őszétől indul
  - sok filmbeli háttérszereplőnek fontosabb szerep jutott
  - HD formátumban adják majd a részeket
  - 100 részt terveznek
  - Mint a régi CW-t, ezt a szériát is a Cartoon Networks vezetősége vette meg
  - Ez "hivatalos" lesz, vagyis ez a sztori egyenértékű lesz a filmekkel, és nem egyenértékű a könyvekkel, képregényekkel, játékokkal és minden más hivatalos kiadvánnyal (EU-val)
  - megjelenik belőle könyv is
  - a zenéjét Kevin Kiner fogja szerezni
  - Nem Fox lesz a forgalmazója, hanem a Warner
  - Eredeti hangon szólalnak meg: Mace Windu, C-3PO, Grievous, Dooku
  - A film 121 perces lesz

  A filmet külföldön Augusztus közepétől kezdik adni a mozikban, Magyarországon pedig Szeptember közepére várható.

  Egy kis részlet belőle:
  <object height="357" width="434">
  <embed allowscriptaccess="sameDomain" quality="high" src="http://videa.hu/flvplayer.swf?v=SihDhdEvZkbKEZoR" type="application/x-shockwave-flash" height="357" width="434"></object>
   

  Csatolt fájlok:

 2. fatetu72

  fatetu72 Ismert tag

  Nemrég néztem én is az előzetest :D
  Nagyon tetszik, az előző CW is jó volt sztem :)

  Hatalmas Köszönet Neked, D_Phobos, a hasznos infokért, képekért, videókért :meghajolo

  :koccint:
   
 3. Csomby

  Csomby Aktív tag

  ezek szerint a film olyan 5 résztartalmaz majd? azt hittemez is nagyon rövid lesz, mint a CW mese. 100 db 20 perces rész nem is rossz
   
 4. D_Phobos

  D_Phobos Ismert tag

  Igen, ez a széria hosszú lesz és kb. ennek végeztével jön az élőszereplős.

  Megnyílt a hivatalos oldal is.

  És itt van 2 új bolygó
  Christophsis és a Teth
  [​IMG] [​IMG]
   
 5. D_Phobos

  D_Phobos Ismert tag

  Amerikában a sorozat első évadja (22 rész) Október 3-án indul a Cartoon Network-ön.

  Augusztus 12-én pedig megjelenik a hivatalos filmzene Kevin Kinertől.
  Vagyis nem John Williams fogja jegyezni a zenét :(. A nevéhez fűződnek a következők zenéi: CSI: Miami, Star Trek Enterprise, Wing Commander, Tremors 3, Stargate SG-1.
  Az albumon 32 tétel lesz hallható, 67 perces időtartammal. A képeken a borító, a borító hátsó oldalán található poszter és maga a CD címke van.
   

  Csatolt fájlok:

  Alexa_89 kedveli ezt.
 6. D_Phobos

  D_Phobos Ismert tag

  Lesz belőle két videojáték is.
  A Nintendo Wii-re fejlesztett The Clone Wars: Lightsaber Duels a nevéhez hűen a fénykardozást helyezi a középpontba a moziváltozatból és a tévésorozatból megismert karaktereket (Anakin Skywalker, Grievous tábornok, Ahsoka Tano, vagy éppen Asajj Ventress), helyszíneket (például a Tatooine-t és a Teth nevű bolygót), illetve párviadalokat alapul véve. A fantasztikus játékélmény borítékolható, hiszen a rendkívül népszerű konzol speciális mozgásérzékelő kontrollerjét felhasználva ugyanúgy harcolhatunk, ahogyan azt a Jedi, vagy éppen Sith lovagok tették a filmekben. S ha mindez még nem lenne elég: az interaktív környezetet és az Erő-képességeket felhasználva is borsot törhetünk ellenfelünk orra alá.

  A The Clone Wars: Jedi Alliance a fénykard helyett a kooperatív játékmódra fókuszál, ahol a pályák elején kiválaszthatjuk azt a két Jedi lovagot, akiket irányítva sikerrel teljesíthetjük az adott küldetést. Ahogy az a mostani játékoktól elvárható, a karakterfejlődés, illetve a titkos helyek felkutatása és a rejtett tárgyak gyűjtögetése sem hiányozhat a kizárólag Nintendo DS-re megjelenő alkotásból, melyet nemcsak egyedül, hanem wifi kapcsolaton keresztül barátunkkal közösen is élvezhetünk.

  [FONT=Arial, Helvetica, sans-serif] Július 26-án, három héttel a Clone Wars moziváltozatának bemutatója előtt jelenik meg a film történetét feldolgozó regény, melynek írója a Republic Commando-könyvekkel ismertté vált Karen Traviss. [/FONT][FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]A 272 oldalas kötet 40 dollárba kerül majd, a hazai megjelenéssel kapcsolatban pedig sajnos még nincs hivatalos információnk - addig is azonban lehet gyönyörködni a kissé puritán borítón (képen). Az utolsó képen pedig Jabba fiát, Rottát láthatjuk.
  A McDonalds (ajándékai a képen), Pizza Hut és a Burger King is készül CW-re.
  A lego is készül az új Star Wars-ra, itt van 3 reklámjuk:

  [/FONT][FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]<object height="344" width="425">

  <embed src="http://www.youtube.com/v/cXKB52kmIRA" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" height="344" width="425"></object>

  <object height="344" width="425">

  <embed src="http://www.youtube.com/v/EJOHEBwQYDo" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" height="344" width="425"></object>

  <object height="344" width="425">

  <embed src="http://www.youtube.com/v/0otseKWX_DY" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" height="344" width="425"></object>

  [/FONT]
  [FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]Valamint November 18-án egyszerre jelenik meg a moziváltozat DVD-n, illetve a két videojáték.
  Az intercom is megnyitotta a Star Wars: Clone Wars aloldalát,
  [/FONT][FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]melynek köszönhetően hivatalosan is megerősítést nyert, hogy a 90 perc hosszúságú animációs filmet szeptember 18-ától vetítik a hazai filmszínházak.
  [/FONT]
   

  Csatolt fájlok:

  Niki_Mana, Dorinka és Alexa_89 kedveli ezt.
 7. D_Phobos

  D_Phobos Ismert tag

  Kiszivárgott a Clone Wars mozifilm története

  Itt a mozifilm történetét olvashatod el ha kijelölöd a szöveget. Spoileres :)

  [FONT=Arial, Helvetica, sans-serif] A film kezdetén Anakin és Obi-Wan a Christophsis bolygón lévő Kristályvárosban harcol a droidhadsereg ellen. Coruscantról Yoda mester egy új tanítványt küld, hogy csatlakozzon hozzájuk - egy togruta lányt, Ahsoka Tanót. Ahsoka egy sürgős üzenetet hoz: a két Jedi hősnek azonnal vissza kell térnie a Jedi templomba. Mikor találkoznak, mindketten azt feltételezik, hogy a togruta lány Obi-Wan tanítványa lesz, hiszen immár Anakinből is lovag lett - Ahsoka azonban elárulja, hogy Skywalker padawanja.
  Mielőtt azonban visszaindulnának, még meg kell nyerniük a csatát, melyhez fondorlatos tervet eszelnek ki: míg Anakin és Ahsoka a szeparatista pajzsgenerátort próbálják meg kiiktatni egy rajtaütéssel, Obi-Wan és az 501-es légió parancsnoka, Rex kapitány a klónharcos gyalogságot vezeti Whorm Loathsom tábornok pókdroidjai ellen. Az ellenséges túlerőt látva Kenobi tábornok megadást színlel, majd egy hirtelen trükkel foglyul ejti Loathsomot - ekkorra Anakin és Ahsoka megsemmisíti a pajzsgenerátort.
  Az űrhajóra visszatérve a három hős találkozik az időközben megérkezett Yoda mesterrel, aki elárulja a visszarendelés okát: Jabba fiát, Rottát elrabolták. A Köztársaság meg szeretné nyerni a hutt támogatását, így Anakint és Ahsokát megbízzák, hogy utazzanak el a Teth bolygóra a mentőakció vezetőiként, Obi-Want pedig a Tatooine-ra küldik, hogy Jabbával tárgyaljon.
  Kenobi mester Jabba palotájában találkozik a hutt gengszterrel (a tolmácsolásban a TC-70 jelzésű protokolldroid segít). Jabba vissza akarja kapni a fiát, illetve az elrablókat - élve, vagy halva.
  Időközben a Teth bolygón Anakinék egy régi hutt erődítményt közelítenek meg, ahol az ellenséges tűzerő landolásra kényszeríti hajójukat. Mivel eredetileg azt hitték, hogy Rottát renegátok rabolták el, igencsak meglepődnek, amikor kiderül, hogy támadóik szeparatista harcidroidok. A két Jedi klónharcosok és AT-TE lépegetők társaságában igyekszik eljutni a fellegvárba, melyhez egy függőleges sziklafalat kell megmászniuk. Végül sikerül felérniük a szirt tetejére, s azon tanakodnak, hogy miért szeparatisták ellen harcolnak, mielőtt egy szolgadroid a palota kazamatái felé irányítja őket, ahol megtalálhatják a hutt ifjat.
  Az erőd alsó szintjein azonban Asajj Ventress, Dooku gróf Sith tanítványa várja őket, aki értesíti mesterét, hogy a Jedik győzelme ellenére minden a terv szerint alakul.
  Miután a két Jedi belép a kazamatákba, Ahsoka megkérdezi Anakint, hogy tudja-e, csapdába sétálnak - a fiú természetesen tudja. Hamarosan megtalálják Rottát, de felfedezik, hogy az ifjú hutt beteg, s gyors segítség nélkül meghal.
  Időközben a Tatooine-on Jabba egy másik látogatót is fogad: Dooku grófot. A szeparatisták vezére egy holofelvételt mutat a házigazdának, melyen Anakin és Ahsoka egy fiatal huttot tuszkol bele egy hátizsákba. A felvételről úgy látszik, mintha a Jedik ejtették volna foglyul Rottát, Dooku pedig sürgeti Jabbát, hogy csatlakozzon a szeparatistákhoz, melyért cserébe kiszabadítják a fiút.
  Ez idő alatt Anakin kapcsolatba lép Obi-Wannal egy holokron segítségével. A Jedik gyorsan rájönnek Dooku tervére, s egyetértenek, hogy csak egy dolgot tehetnek: visszaviszik Jabbához a fiát, míg életben van.
  Mielőtt azonban Anakinék elindulnának, a leszállóplatformon várakozó hajójukat keselyűdroidok pusztítják el. A harcidroidok újabb hullámban támadnak, ami arra kényszeríti Anakint, Ahsokát, Rottát és R2-D2-t, hogy húzódjanak vissza az erődítménybe és keressenek egy másik kijáratot. Hőseink a hutt kihallgatási kamrában rátalálnak egy ideiglenes menedékre, ahol R2 hozzákapcsolódik a számítógéphez, hogy találjon egy másik kijáratot. Ekkor Rex kapitány kapcsolatot létesít velük, de Anakin rájön, hogy valójában nem vele beszél. Az Erő segítségével megérzi a régi ellenség, Asajj Ventress jelenlétét, aki elvágja a menekülési útvonal kijáratát. Anakin és Asajj sértéseket vágnak egymás fejéhez, s felkészülnek az utolsó összecsapásuk visszavágójára: R2 azonban mindannyiukat belelöki egy lyukba, melyet eredetileg csapdának használtak a huttok. A fénykardok bekapcsolódnak, a harc pedig elkezdődik. A harc, melynek elején Anakint kellemetlen meglepetés éri: Asajj két fénykardjának markolatát összekapcsolva kétélű pengével veszi fel a küzdelmet, amely ellen a Jedi nem találja az ellenszert.
  Miközben a párbaj zajlik, Ahsoka megpróbálja kimenekíteni Rottát. Kinyitja az ajtót, ám a kiszabadulás helyett egy rancor vár rá. Az agresszív szörny elől mindannyian menekülnek, azonban ez sem akadályozza meg Anakint és Asajjt a viadal folytatásában. Eközben Ahsoka a harcidroidok lövéseit igyekszik elhárítani, akik a kihallgatási kamra ajtaján keresztül támadnak. Végül a fénykard által okozott sebek hatására a rancor összeesik - egyenesen Asajjra. A jelenet végén Rottára rájön a hányinger, melynek eredményét Anakin kis híján testközelből tapasztalja meg.
  Hőseink R2-D2-val kiegészülve visszaindulnak a leszállóplatformra, ahol az egyik keselyűdroid újfent felrobbantja a hajót, mellyel elhagyhatták volna a bolygót. Amikor a keselyűdroid landol, Anakin és Ahsoka összecsap vele és győzedelmeskednek.
  Eközben Obi-Wan egy csillagromboló fedélzetén megérkezik a bolygót övező keringési pályára, Rex kapitány pedig védekezni kényszerül. Anakin, Ahsoka és Rotta a segítségére sietnek, de miután egyre több harcidroid támad rájuk, visszavonulnak egy ajtó mögé.
  Rotta már nagyon beteg, ám még képes az egyik keskeny hegyorom felé mutatni, ahol egy űrhajó, a Twilight várakozik. Anakin nemes egyszerűséggel leugrik a szikláról és egy hatalmas repülő rovar hátán jelenik meg ismét.
  Mielőtt azonban elindulhatnának, Ventress keresztülvágja az ajtót a fénykardjával és újra támadásba lendül, miközben a megsérült leszállóplatform elkezd összeomlani. A Sith lovag kénytelen visszavonulni, Anakinék pedig a repülő rovar hátán elhagyják a helyszínt.
  Ez idő alatt Obi-Wan katonái a bolygót övező pályán megtámadják és legyőzik a keselyűdroidokat, s a hutt fellegvár mellett landolnak.
  Anakin és Ahsoka sem unatkozhat: útban a Twilight felé egy újabb csapat harcidroiddal találják magukat szemben.
  Rex kapitányt és megtizedelt katonáit körbeveszik a szeparatista droidok, ám az utolsó pillanatban megérkezik az Obi-Wan vezette erősítés.
  Az erődítményben Asajj egy holokron segítségével vitatja meg a helyzetet Dooku gróffal, aki utasítja tanítványát, hogy vigye el a Tatooine-ra Rottát, melynek következtében a huttok a szeparatisták oldalára állnának. Ekkor lép be Obi-Wan és egy újabb fénykardpárbaj veszi kezdetét.
  Eközben Anakin, Ahsoka, R2-D2 és Rotta felszáll a Twilighttal. Anakin döntés elé kerül: vagy visszamegy Obi-Wannak segíteni, vagy kimenekíti Rottát - végül ez utóbbit választja. A csillagrombolót azonban keselyűdroidok támadják: Anakin és Ahsoka megpróbálja megtisztítani a terepet, ám az egyik szeparatista hajó a csillagromboló hangárjába ütközik. Anakin csapatának nem marad más választása: a Twilighttal kell a Tatooine-ra utazni, így hipersebességre kapcsolnak.
  A fellegvárban Ventress és Obi-Wan szitkok és ütések kíséretében folytatja a párbajt, melynek végén Asajj ráugrik egy éppen elhaladó keselyűdroidra és elmenekül.
  Egy rövidke jelenet erejéig visszatérünk a Twilight fedélzetére: Rotta orvosságot kap, amitől valamivel jobban érzi magát.
  Asajj visszatér az erődbe és egy holokronon keresztül kapcsolatot létesít Dookuval és Jabbával. Azt állítja, hogy Rotta halott és a Jedik a Tatooine felé tartanak. Jabba dühbe gurul, Dooku pedig megígéri, hogy leszámol Anakinnel, mielőtt a Jedi a hutthoz érne.
  Ahogy a Twilight megérkezik a Tatooine-ra, magna droidok támadnak rájuk űrhajóikkal. A bolygó körüli keringési pályán elkeseredett csata folyik: R2-D2 lövéseinek hála a magna droidok gépei lezuhannak, ám a Twilight is megsérül, így Anakinnek kényszerleszállást kell végrehajtaniuk a sivatagban. A sikeres becsapódást követően a társaság gyalog folytatja tovább útját.
  Ez idő alatt a Coruscanton Palpatine kancellár találkozik Yodával és Obi-Wan holokronjával, aki összegzi a helyzetet. A jelenet közepén betoppan Amidala szenátor, aki felajánlja, hogy megkeresi Jabba nagybátyját, Zirót, aki szintén a Coruscanton tartózkodik. Reményei szerint Ziro segítségével rá tudná venni a huttokat, hogy a Köztársaság ügyét támogassák.
  Amidala el is megy Ziróhoz és megpróbálja meggyőzni Jabba nagybátyját, aki válaszul kivezetteti a szenátort. Amidala azonban visszaoson és kihallgatja, ahogy Ziro Dooku gróffal beszél - balszerencséjére Ziro testőrei elfogják, és a kazamatákba viszik.
  Eközben a Tatooine-on Anakin, Ahsoka és Rotta keresztülszeli a sivatagot, hogy eljussanak Jabba palotájába. Megérzik a sötét oldal közelgő fenyegetését és úgy döntenek, hogy szétválnak: Rottát Ahsoka viszi tovább.
  Bár a Coruscanton Padmé elejti a komlinkjét, mégis sikerül eljuttatnia egy üzenetet C-3PO-nak.
  Anakin egyedül folytatja útját a sivatagban, hamarosan azonban feltűnik Dooku gróf, aki siklójáról leugorva támadásba lendül.
  Ahsoka, Rotta és R2-D2 megközelíti Jabba palotáját, ám egy újabb csapat magna droid támad rájuk. Dooku pedig egy holoképet mutat Anakinnek, melyen tisztán látszik, hogy Ahsoka veszélyben van. Anakin meglepő lépésre szánja el magát: ahelyett, hogy dühből nekitámadna Dookunak, egy ügyes manőverrel ellopja a gróf siklóját és elszáguld.
  A Coruscanton Amidalát Ziro elé viszik, aki ki akarja végeztetni annak ellenére, hogy a szenátor a nagy befolyással bíró barátaival fenyegetőzik. Ekkor egy robbanás rázza meg a hutt lakhelyét. Fox parancsnok vezetésével egy szakasz klónharcos tör be, akik megmentik Padmét és foglyul ejtik Zirót.
  A Tatooine-on R2-D2 fellök egy magna droidot, hogy megvédje Ahsokát és Rottát. Anakin az ellenkező irányból érkezve Jabba palotája mögé száguld. Amint beér a hutt főhadiszállására, átadja fénykardját TC-70-nek, majd Jabba elé vezetik. Meglepődik, hogy nem látja Ahsokát. Felocsúdva a megdöbbenésből, az Erővel visszaszerzi fénykardját és Jabba torkához tartja.
  Ahogy vitatkoznak egymással, Ahsoka sétál be Rottával. Jabba megörül fia láttán, ám parancsba adja, hogy a Jediket öljék meg. Anakin és Ahsoka közös erővel veszik fel a harcot Jabba őrei ellen, amikor működésbe lép az egyik holokron, melyen Ziro jelenik meg, akit Padmé fogságban tart.
  Ziro elismeri, hogy részese volt Rotta elrablásának, melytől Jabba éktelen haragra gerjed. Padmé azonban továbbra is kézben tartja a szituációt és a Köztársaság, valamint huttok közötti szövetségről tárgyal Jabbával. Amint végeznek, Anakin és Padmé egy futó pillantást vetnek egymásra a holokronon keresztül.
  A Tatooine egyik távolabbi pontján Dooku elhagyja a bolygót, miközben egy holokronon keresztül jelentést tesz mesterének, Darth Sidiousnak.
  Az utolsó jelenetben Anakin, Ahsoka és R2-D2 találkozik Obi-Wannal, miután a klónok űrhajói megérkeznek Jabba palotájához.


  Forrás: starwars.hu

  [/FONT]
   
  Alexa_89 kedveli ezt.
 8. fatetu72

  fatetu72 Ismert tag

  Köszi mindent 'Phobos :meghajolo
  De a történetet tuti nem olvasom el... :D
   
 9. D_Phobos

  D_Phobos Ismert tag

  Pár CW spot:
  <object height="344" width="425">

  <embed src="http://www.youtube.com/v/0jhpITfbQi4" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" height="344" width="425"></object>

  <object height="344" width="425">

  <embed src="http://www.youtube.com/v/ziQPAFhUjU8" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" height="344" width="425"></object>

  és egy kis részlet a filmből:
  <object height="344" width="425">

  <embed src="http://www.youtube.com/v/nLSBLb2rh8M" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" height="344" width="425"></object>

  Képek a filmből, sorozatból.
   

  Csatolt fájlok:

  • 18.jpg
   18.jpg
   Fájlméret:
   67.4 KB
   Olvasás:
   7
  • 19.jpg
   19.jpg
   Fájlméret:
   105.9 KB
   Olvasás:
   4
  • 20.jpg
   20.jpg
   Fájlméret:
   100.7 KB
   Olvasás:
   4
  • 21.jpg
   21.jpg
   Fájlméret:
   103.3 KB
   Olvasás:
   3
  • 22.jpg
   22.jpg
   Fájlméret:
   68.4 KB
   Olvasás:
   3
  • 23.jpg
   23.jpg
   Fájlméret:
   89.7 KB
   Olvasás:
   9
  • 24.jpg
   24.jpg
   Fájlméret:
   92 KB
   Olvasás:
   6
  • 25.jpg
   25.jpg
   Fájlméret:
   73.1 KB
   Olvasás:
   12
  fatetu72, Niki_Mana, Dorinka és 1 másik tag kedveli ezt.
 10. D_Phobos

  D_Phobos Ismert tag

  Plakátok....
  Úgy tudom van már egy plakát a Lurdy-házba, de nem tudom melyik :D
   

  Csatolt fájlok:

  fatetu72 és Alexa_89 kedveli ezt.
 11. D_Phobos

  D_Phobos Ismert tag

  Közeledve a bemutatóhoz egyre több kisfilm és kép kerül ki.

  <object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/d1Qfet9HIq8&fs=1"></param><param name="wmode" value="transparent"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/d1Qfet9HIq8&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" wmode="transparent" width="425" height="344"></embed></object>

  Film eleji csata. Csak nagyon spoileres! :D
  <object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/NuQeNVGQYnU&fs=1"></param><param name="wmode" value="transparent"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/NuQeNVGQYnU&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" wmode="transparent" width="425" height="344"></embed></object>

  Letölthető HD felbontásban:
  480p
  720p
  1080p

  A kártyás képek is csak kicsit spoileres :D
   

  Csatolt fájlok:

  • 26.jpg
   26.jpg
   Fájlméret:
   80.3 KB
   Olvasás:
   7
  • 27.jpg
   27.jpg
   Fájlméret:
   90.2 KB
   Olvasás:
   5
  • 28.jpg
   28.jpg
   Fájlméret:
   88.1 KB
   Olvasás:
   6
  • 29.jpg
   29.jpg
   Fájlméret:
   118.1 KB
   Olvasás:
   3
  • 30.jpg
   30.jpg
   Fájlméret:
   73.9 KB
   Olvasás:
   4
  • cw42.JPEG
   cw42.JPEG
   Fájlméret:
   353.3 KB
   Olvasás:
   12
  • cw43.JPEG
   cw43.JPEG
   Fájlméret:
   441.6 KB
   Olvasás:
   9
  • cw44.JPEG
   cw44.JPEG
   Fájlméret:
   575.1 KB
   Olvasás:
   18
  • cw45.JPEG
   cw45.JPEG
   Fájlméret:
   429.2 KB
   Olvasás:
   8
  • cw46.JPEG
   cw46.JPEG
   Fájlméret:
   577.9 KB
   Olvasás:
   10
  • cw47.JPEG
   cw47.JPEG
   Fájlméret:
   447.4 KB
   Olvasás:
   11
  • cw48.JPEG
   cw48.JPEG
   Fájlméret:
   574.5 KB
   Olvasás:
   13
  Alexa_89 kedveli ezt.
 12. Tonyó25

  Tonyó25 Aktív tag

  Köszi az infókat és a képeket, A sopileres részeket véletlenül sem olvastam el, lássuk a filmet előbb!
  Már nagyon várom, az első CW sorozat is nagyon jó hangulatúra sikeredett!
   
 13. D_Phobos

  D_Phobos Ismert tag

  A CD tracklistája:
  1. Star Wars Main Title & A Galaxy Divided
  2. Admiral Yularen
  3. Battle Of Christophsis
  4. Meet Ahsoka
  5. Obi-Wan To The Rescue
  6. Sneaking Under The Shield
  7. Jabba's Palace
  8. Anakin vs. Dooku
  9. Landing On Teth
  10. Destroying The Shield
  11. B'omarr Monastery
  12. General Loathsom / Battle Strategy
  13. The Shield
  14. Battle Of Teth
  15. Jedi Don't Run!
  16. Obi-Wan's Negotiation
  17. The Jedi Council
  18. General Loathsom / Ahsoka
  19. Jabba's Chamber Dance
  20. Ziro Surrounded
  21. Scaling The Cliff
  22. Ziro's Nightclub Band
  23. Seedy City Swing
  24. Escape From The Monastery
  25. Infiltrating Ziro's Lair
  26. Courtyard Fight
  27. Dunes Of Tatooine
  28. Rough Landing
  29. Padmé Imprisoned
  30. Dooku Speaks With Jabba
  31. Fight To The End
  32. End Credits  Illetve a Comic Con-on leadták az egyik epizódot. Beszámoló róla
  Remélhetőleg valaki kamerázott :D
   
  fatetu72 és Alexa_89 kedveli ezt.
 14. D_Phobos

  D_Phobos Ismert tag

  Két újabb szpot a mozifilmhez. Az elsőben bene van Jabba fia is.

  <object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/2aq0dpaL7qc&fs=1"></param><param name="wmode" value="transparent"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/2aq0dpaL7qc&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" wmode="transparent" width="425" height="344"></embed></object>

  <object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/ZpkC4h3g7Sk&fs=1"></param><param name="wmode" value="transparent"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/ZpkC4h3g7Sk&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" wmode="transparent" width="425" height="344"></embed></object>
   
  fatetu72 és Alexa_89 kedveli ezt.
 15. D_Phobos

  D_Phobos Ismert tag

  Újabb TV-spot:
  <object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/awv0woIhhFw&fs=1"></param><param name="wmode" value="transparent"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/awv0woIhhFw&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" wmode="transparent" width="425" height="344"></embed></object>

  Ezen az oldalon pedig a zenei cd-be lehet belehallgatni.
   
  fatetu72 és Alexa_89 kedveli ezt.
 16. D_Phobos

  D_Phobos Ismert tag

 17. D_Phobos

  D_Phobos Ismert tag

  Új képek

  (20:06-kor kiegészítve 5 képpel :))
   

  Csatolt fájlok:

  • 31.jpg
   31.jpg
   Fájlméret:
   30.8 KB
   Olvasás:
   17
  • 32.jpg
   32.jpg
   Fájlméret:
   35.4 KB
   Olvasás:
   8
  • 33.jpg
   33.jpg
   Fájlméret:
   39.1 KB
   Olvasás:
   8
  • 34.jpg
   34.jpg
   Fájlméret:
   30.1 KB
   Olvasás:
   5
  • 35.jpg
   35.jpg
   Fájlméret:
   31.4 KB
   Olvasás:
   7
  • 36.jpg
   36.jpg
   Fájlméret:
   32.8 KB
   Olvasás:
   3
  • 37.jpg
   37.jpg
   Fájlméret:
   28.3 KB
   Olvasás:
   3
  • 38.jpg
   38.jpg
   Fájlméret:
   40.5 KB
   Olvasás:
   3
  • 39.jpg
   39.jpg
   Fájlméret:
   31.2 KB
   Olvasás:
   3
  • 40.jpg
   40.jpg
   Fájlméret:
   36.8 KB
   Olvasás:
   4
  Alexa_89 kedveli ezt.
 18. D_Phobos

  D_Phobos Ismert tag

  fatetu72, fremen1 és Alexa_89 kedveli ezt.
 19. ..:suomi:..

  ..:suomi:.. Ismert tag

  köszi az infokat!!
   
 20. D_Phobos

  D_Phobos Ismert tag

  Új képek, hogy ne legyetek szomorúek, hogy csak ilyen ritkán kaptok a mozifilmből anyagokat :rohog:
   

  Csatolt fájlok:

  • 41.JPG
   41.JPG
   Fájlméret:
   15.4 KB
   Olvasás:
   7
  • 42.JPG
   42.JPG
   Fájlméret:
   33.6 KB
   Olvasás:
   15
  • 43.JPG
   43.JPG
   Fájlméret:
   22.8 KB
   Olvasás:
   3
  • 44.JPG
   44.JPG
   Fájlméret:
   17.5 KB
   Olvasás:
   2
  • 45.JPG
   45.JPG
   Fájlméret:
   19.3 KB
   Olvasás:
   5
  • 46.JPG
   46.JPG
   Fájlméret:
   19.9 KB
   Olvasás:
   3
  • 47.JPG
   47.JPG
   Fájlméret:
   17.6 KB
   Olvasás:
   3
  • 49.JPG
   49.JPG
   Fájlméret:
   15.2 KB
   Olvasás:
   2
  • 50.JPG
   50.JPG
   Fájlméret:
   19.1 KB
   Olvasás:
   2
  • 51.JPG
   51.JPG
   Fájlméret:
   20.5 KB
   Olvasás:
   4
  • 53.JPG
   53.JPG
   Fájlméret:
   19.5 KB
   Olvasás:
   4
  Alexa_89, fatetu72 és fremen1 kedveli ezt.
Témaállapot:
További válaszok itt nem küldhetőek.

Megosztás