Szabó Eszter (6x)

JimmyL témája a 'Megasztár 3' fórumban , 2006 Május 15.

 1. JimmyL

  JimmyL Új tag

  Mikor bekerultek egy dontobol.

  De ezt MOST mondta maga Magdi a TV2es online interjuban, amit mindenkivel csinalnak. Nem ujsagiro potyogott amit akart.
   
 2. z25

  z25 Új tag

  Nem tudom, hogy voltak-e?
   

  Csatolt fájlok:

 3. *Andy*

  *Andy* Új tag

  Szerintem bordán még nem voltak ezek a képek.
  Én a megasztar.hu-n láttam már :)

  ---------
  www.ruzsamagdi.blogol.hu:cool:
   
 4. majlo

  majlo Új tag

  ya én is :)
   
 5. vikqween

  vikqween Új tag

  Vannak turnés Esztis képek?
   
 6. majlo

  majlo Új tag

  ez a cikk nincs meg vkinek?
  [​IMG]
   
 7. Karina

  Karina Új tag

  Kontor Tomi és Szabó Eszti napokon belül megtudják, hogy fiuk vagy lányuk születik-e decemberben.
  Csurinak becézik szülei az első megasztrá-bébit, aki már ficánkol mamája pocakjában. Szabó Eszter és Kontor Tamás énekelni nem szokott a kicsinek, de annál többet simogatják.
  Jól viseli a melget az első megasztár-bébi anyukája, Szabó Eszter. "Nem szeretem, de nem vagyok raplis"-állítja a különleges hangú énekesnő, aki az első három hónapban folyamatosan rosszul volt, most viszont már csak reggelente kínozza hányinger. De ezt egy cseppet sem bánja, inkább büszkén újságolja, látta már babáját az ultrahangon. "Ugrált, ficánkolt"-meséli."Először nem tudtam, a világos vagy a sötét részt kell-e nézni a monitoron, de amint elkezdett ugrálni, rögtön rájöttem. A neme egyelőre nem látszott, talán hamarosan ez is kiderül." Eszter ugyanis a jövő héten hazamegy Gyulára, ahová orvoshoz is jár. Decemberben az ottani kórházban szeretné világra hozni a babát. Szeret -gyulán élni, és szerencsérenem csak ő, de a születendő gyermek édesapja, Kontor Tomi is. "Már áruljuk a pesti lakásunkat"-mondja Eszter. "De a turnék miatt lehet, hogy a fővárosban veszünk egy nagyobb lakást."
  A kismama a koncerteket is remekül bírja, állítása szerint azért, mert bele van Tomi. Cipeli a táskáját, és mindig gondoskodik enni-. innivalóról. A buszon egymás mellett ülnek, és Eszter a fiúk öltözőjében tanyázik, hogy minél több időt legyenek együtt. Nagyon vigyáz magára és a babára. Nem dohányzik, és sok zöldséget, gyümölcsöt eszik.
  "Még nem választottunk nevet a kicsinek. Annak idején azt gondoltam, ha terhes leszek, folyamatosan neveken fogok töprengeni. Nem így lett."
  Az biztos, a gyerek vezetékneve Kontor lesz. Görög Zita egyszer tréfás kedvében azt ajánlotta nekik, hogy legyen a baba Kontor Szabó Aladár.
  "Ez pont olyan, mint egy éhező dzseszzenész neve"-nevet Eszter. "Ha lány lesz, Zita szerint hívjuk Tillának, az lenne a tuti Megasztár-emlék. Mondtam neki, erre azért ne számítson! Beceneve van, Csurinak szólítjuk. Puskás Peti szerint ez is lehetne a neve. Most tudtam meg, hogy ez copfot is jelent. Amikor Tomi kislányának, Rebekának fonja a nagymamája a haját, mindig azt mondja neki: Gyere, csinálok neked csurit!"
   
 8. miszter

  miszter lost mester

  Imádom Eszómat, köszi!

  ...Kontor még nem tudja, hogy Esztim nem az Ő, hanem az ÉN gyermekemet hordja a szíve alatt!!! :rohog:

  El ne mondjátok neki!
   
 9. majlo

  majlo Új tag

  Sziasztok! Nagyon kéne nekem 2 videó... lehet hogy többször is voltak a mokkában Eszterék de speciel erröl tok most csak 2006. 06.01 (Eszter, Tomi, Móni) és 2006.05.22. (Eszter, Tomi, Bíborka) Nagyon fontos lenne, ha vkinek megvan küldje valahogy el!!!!! Pusssza!!! Várom a választ ! :)
   
 10. vikqween

  vikqween Új tag

  Sajnos nekem nincs meg,nekem is kéne.Én csak meg tudom nézni a tv2 oldalán
   

Megosztás

 1. Halihó! Tájékoztatunk, hogy oldalunk a jobb felhasználói élmény érdekében sütiket használ.
  A sztar.com további használatával ezt elfogadod. Az új adatvédelmi (GDPR) törvény értelmében, valamit kötelező megjelenítenünk. Valószínű, hogy már 10+ másik ilyet elfogadtál...rajta hát...
  Felhívás bezárása