Vidcap képek Szepesi Nikolett - (vegyes téma)

kissavoy témája a 'Magyar hírességek (saját készítésű képek)' fórumban , 2013 Május 25.

 1. mansons

  mansons Ismert tag

 2. mansons

  mansons Ismert tag

 3. Pópa

  Pópa Moderátor Fórumvezető

  Most mi van ezzel a baromfival? Ő az ügyeletes kolbász vadász vagy mi?:cool:
   
 4. kissavoy

  kissavoy Ismert tag

  Amint lesz megjelenése, azt hozni fogom. :)
   
 5. zuzmak

  zuzmak Ismert tag

  Az ügy lényege, hogy egy 12 éves kislányt molesztáltak. Ha neked erről a kolbászvadászat jut eszedbe, akkor gratulálok.
   
 6. Imphera

  Imphera Tag

  Sajnos számára nem ez az ügy lényege.
   
  zuzmak kedveli ezt.
 7. Pópa

  Pópa Moderátor Fórumvezető

  Na emberek, ha ennyire értetlenek vagytok, akkor kár bármit mondani, de egye kutya, veszem a fáradtságot. A kolbászvadász alapvetően a lánynak szól, és értelemszerüen nem 12 éves korára vonatkozik. Ha ez magatoktól nem jött le, akkor azt hiszem a hiba nem bennem van. A másik, molesztálás, erről most lehetne órákig vitázni, de egy példa. Van egy nagyon jó barátod akivel napi szinten vagy kapcsolatba rendszeresen összejártok, a lányát ismered születése óta, sőt, te vagy a keresztapja, na, akkor ha megölelgeted, esetleg az öledbe veszed minden hátsó szándék, vagy érzés nélkül... Na elmondom, az is molesztálás abban a pillanatban ahogy a lány elkezdi mondani, hogy az neki kényelmetlen volt. Ebben az esetben, hogy mi történt, csak, és kizárólag az érintettek tudják, tehát odavissza adok 50%-ot. És miért? Megmondom, a nők hajlamosak a bosszúra ezér-azér, és ezek a zaklatós, molesztálós ügyek majdnem kivédhetetlenek, és remekül lehet vele bárkit meg semmisiteni. Zuzmak egyébként értelmi szinten tőled többet vártam kicsit, mint amit irtál, gondoltam magadtól is levágod, hogy amit irtam a képeknek szólt és nem a gyerekkori "traumájának":banghead:
   
  Odoaker és zuzmak kedveli ezt.
 8. zuzmak

  zuzmak Ismert tag

  Látszólag ellentétes véleményen vagyunk, pedig nem igazán. Alapvetően szerintem nem. Megpróbálom minél rövidebben leírni. Említetted a példát a barát kislányának megölelgetéséről. Valóban két külön dolog az, hogy mi történt és mit lehet bizonyítani. Sokszor nem lehet bizonyítani abszolút semmit. Szóval ha az történt, amit írtál, hogy rossz szándék nélkül normális megölelgetés, ölbe vevés volt, akkor az nem bűncselekmény. Hiszen konkrétan sem megrontás, sem nem szemérem elleni erőszak. (A molesztálás nem büntetőjogi kategória.) Ha a gyerek hazudik, akkor meg szélsőséges esetben anélkül is megállapíthatnak bűncselekményt, hogy hozzá érne egy ujjal is. Ha megtörténtek a dolgok, akkor is hívhatjuk ezt a mostani történéseket bosszúnak és nincs is vele semmi baj, a bosszú az élet része, az állami büntetés is egy bosszú. Ha nem történtek meg a lánnyal ezek a dolgok, akkor ez nyilván egy mocsok dolog. Azt mondják, hogy az esetek nagy többsége megtörtént, összességében százalékosan kis mennyiségű az, amikor hazudnak. Kár is volt erről a dologról addig vitázni, amíg nem derül ki, hogy mi volt. Mert van esély arra, hogy kiderül, hiszen ha többen vallanak a tata ellen, meg a cár ellen, akkor az nem valószínű, hogy összebeszélés. Természetesen tudom, hogy a mostani életkoráról írtál és nem a 12 évesről. Ha kiderül, hogy valóban megtörténtek a dolgok és te akkor is azt mondod, hogy így utólag nem kellene megbosszulni, mert ez az utólagos bosszú kolbászvadászat, akkor abban nem értünk egyet. Ha esetleg kiderülne, hogy nem történtek csúnya dolgok és ez az egész csak egy mondva csinált balhé, akkor igazad van, de szerintem az előbbi fog megtörténni. Csak előre ne hívjuk már kolbászvadászatnak a dolgot pláne úgy, hogy nagyobb a valószínűsége hogy nem az. Szóval nem vagyunk értetlenek, csak az igazságtalan megállapításod, egy durva megfogalmazással párosult és így bicskanyitogató lett.
   
  Pópa kedveli ezt.
 9. zuzmak

  zuzmak Ismert tag

  Ha azt írtad volna, hogy függetlenül a kiskorában történtektől, ez a mostani fotózása egy kolbászvadászat, akkor lehet, hogy nem is szóltam volna semmit, de ez egy olyan ügy, amit nem lehet elkülöníteni a korábbi történésektől, mert lehet, hogy egyik következménye a másiknak. Egyébként azt már észrevettem, hogy te sokszor fogalmazol durván. Ezzel alapvetően nincs gond, sőt érdekes, csak néha nincs helye. Persze nem én akarom előírni, hogy mikor van helye és mikor nincs, csak ha szerintem nincs helye, akkor szólok. Azután vagy igazam van, vagy nincs.
   
  Pópa kedveli ezt.
 10. Pópa

  Pópa Moderátor Fórumvezető

  Figyu Zuzmak, nagyon egyszerű a képlet. A lány sexuálisan túl fűtött ez tény, ezt ő maga is elismeri. Na mármost, ez nem úgy jön, hogy egyik napról a másikra őrül meg, ennek vannak fokozatai, és általában a pubertás korban kezdödik. Honnan tudjuk, hogy ő hogyan viselkedett amikor történtek a dolgok, bár az öregnek akkor is lehetett volna annyi agya, hogy nem veszi fel a kesztyűt, még akkor sem, ha olyan jelzéseket kapott, hogy zöld útja van. A másik a kolbász vadászt tisztázzuk baromi gyorsan, általában azokra a nőkre használjuk akik kimennének a világból egy farokért, márpedig ő vitathatatlanul ilyen. A btk valóban nem tartalmaz molesztálást de tartalmaz zaklatást, sexuális zaklatást. Elmondom te ráversz a kolléganőd seggére, már az is az, de tovább megyek, ha ajánlatokkal bombázod az is. Nagyon vékony határvonal van a fűzés, és a zaklatás között, és baromi nagy lovat adtak a nők alá, hogy ők döntik el, mikor unják meg a fűzést és csinálnak belőle zaklatási ügyet. Én nem akarom védeni az öreget, mert nem zörög a harszt... de a lány is megéri a pénzét vastagon, tehát valahogy nem birok gyászba borulni miatta. És mégvalami, ha egy normális 12 éves lányt sexuálisan zaklatnak, abból a legritkább esetben válik egy sexuális ragadozó, hanem inkább utálni fogja, de legfőképp a férfiakat.
   
 11. zuzmak

  zuzmak Ismert tag

  Az egész dolog szakmai oldaláról elég nehéz beszélni, mert ahhoz érteni kellene hozzá. Arra gondolok, hogy például én is azt hittem, hogy a seggre csapás, meg ilyesmi szexuális zaklatás, de múltkor hallottam valamelyik műsorban, hogy valaki megfogta a kolléganője mellét és még az sem számított annak, hanem valami másnak. Nem emlékszem minek, de meglepődtem. A másik a pszichológia, ahhoz sem értek. Nem tudom kiből lesz ragadozó, kiből nem. Meghatározhatnánk, hogy milyen bűncselekmény történt, vagy nem történt, milyen lélektani folyamatok zajlottak le benne stb. Összességében ilyenkor a szakmai tények nélkül, hiszen azokat nem nagyon ismerjük, csak az érzelmeinkre hagyatkozhatunk. Nem akarok hosszan írni mindenre válaszolva, mert vizsgálhatnánk a régi dolgokat, meg a mostanit külön-külön, de a lényeg, hogy én együtt érzek vele, te nem kimondottan. Tényleg sok szálon indulhatnánk az elemzésekor, de ne menjünk bele. Hosszú. Nem is érnénk vele semmit. A véleményünk úgysem nagyon változna.
   
  Pópa kedveli ezt.
 12. kissavoy

  kissavoy Ismert tag

 13. vénbence

  vénbence Ismert tag

  Szegény kislányt akkora trauma érte, hogy azonnal ledobta magáról a ruhát! Aki valóban traumaként él meg egy molesztálást az általában hallgat, és nem vetkőzik le egy ffi.magazinnak. Ezen a lányon látszik, hogy túlteng benne a tesztoszteron és vadássza a palikat.
   
  Pópa kedveli ezt.
 14. Pópa

  Pópa Moderátor Fórumvezető

  Igen, sok igazságot irtál, és teljesen jól látod, nem érzek együtt a lánnyal, talán picit sajnálom, de az is inkább az akkori énjének szól, az ott, és akkor történtek végett. A munkám során tallálkoztam pár zaklatott, megerőszakolt megalázott nővel. Olyan szinten voltak összetörve, hogy elképzelni nem tudod. Kétlem, hogy évek múltán boldogan vigyorognának a kamerába, hogy mi történt velük. A zaklatás meg, nem tudom hol hallhattad amit hallottál, de tény, már azért elitélték az embert mert obszcén megjegyzéseket tett a munkatársnőjére, na jó, nem letöltendőt kapott de elitélték, képzeld el ha még meg simogatta volna a seggét akkor mi van. Na, mindeggy is, bármeddig folytathatnánk eszmecserét erről, de ez, igy , a tények pontos ismerete nélkül, csak találgatás szinten van.
   
  zuzmak kedveli ezt.
 15. artdark@

  [email protected] Ismert tag

  Asszem, és másról beszélnék. Tegnap reggel elolvastam a könyvet, és az első érzésem a sajnálat volt. A sajnálat ez iránt az érzékenységét önigazolásként értelmező, néha nagyképű, ámde esendő lány iránt. Nem azért sajnálom, mert annyi pasija volt (szerintem egynémelyik vidéki tizenéves diszkós [email protected] simán összeszed ugyanennyit, ha nem többet), hanem azért, mert ezt a világ elé szórta. Kíváncsi lennék, ha minden pasijával közölte volna az ágyba bújás előtt, hogy majdan megírja a légyottot, hányan dugták volna meg közülük. Ez az eljárás így szerintem visszafogottan fogalmazva sem korrekt. Viszont tény, hogy keresett vele nyolc millát, vagyis van az a pénz...
   
  zuzmak, vénbence és Pópa kedveli ezt.
 16. Pópa

  Pópa Moderátor Fórumvezető

  Igen, egyáltalán nem korrekt, bár nem olvastam a könyvet, és valószinüleg nem is fogom. Én nem vagyok egy sport rajongó, még a forma egy ami nagyjából bejön, a hazai sportot nem különösebben figyelem, ám azért tudok neveket, akik nem a botrány könyv irásból éltek meg, hanem a teljesitményükből. Tudom, ő is nyert pár dolgot, de akkor sem értem, ki kiváncsi rá, hogy kik alá feküdt be? Én biztosan nem, de tovább megyek, egyáltalán nincs olyan ember ma az országban, akinek az életének ez a része érdekelne, ugyanis azt gondolom ez maximálisan magánügy.
   
  zuzmak kedveli ezt.
 17. artdark@

  [email protected] Ismert tag

  Pópa, de igenis van olyan ember. Nézd meg a bulvárlapok példányszámát, vagy a Niki könyvéből elkelt mennyiséget. Itt van a kutya elásva.
   
  Pópa kedveli ezt.
 18. Pópa

  Pópa Moderátor Fórumvezető

  Igazad van, és akkor csoda, hogy itt tart az ország, mikor a bulvárból szedi a hireket. Kiváncsi lennék egy blikk olvasó hányszor olvasott az életébe hvg-ét, vagy 168 órát.;):D
   
  mansons kedveli ezt.
 19. mansons

  mansons Ismert tag

  Ismerek "embereket" akik összesen nem olvastak 168 órát... nem hogy még azt a hetilapot! :woot:
   
  Odoaker és Pópa kedveli ezt.
 20. mansons

  mansons Ismert tag

  Amúgy nekem bejött a könyv... de én eleve a romantikus akciókra és perverzitására kíváncsian nyálaztam az oldalakat.
   
  Pópa és kissavoy kedveli ezt.

Megosztás