Tv tuneres videókártya

D_Phobos témája a 'Videók, Grafikák, Fotózás' fórumban , 2007 December 12.

 1. Pópa

  Pópa Moderátor Fórumvezető

  Na ez az ami nincs. Egyszerüen nem lehet váltani vagy beállitani frekvenciát. Azt lehetne, hogy újra rakom az egészet manuálba, de az meg nekem olyan magas mint uszkárnak a templom torony. Ezért kérdeztem hátha van valaki aki ismeri ezt az amúgy jó progit, mert hátha elkerülte a figyelmem valami.
   
 2. tothkovacs

  tothkovacs Ismert tag

  Pópa gyerek ! :D

  Rákerestem a neten a témára és az egyik oldalon egy srác azt írta hogy ő finnország beállítással tudott minden csatornát behangolni vele. Ő is a diginél volt.
  Más fontos adat nem volt azért nem idéztem be a teljes szövegét. (A végén volt valami olyasmi hogy utóirat Pópának de az biztos nem fontos.):D
   
 3. brother

  brother Ismert tag

  Ha gyárilag ilyen S-VHS---RCA kábelt adtak a TV-tuner kártyához de az elveszett akkor lehet egy S-VHS---SCART kábellel pótolni?
  xp_set_b.jpg 32f6_1_big.jpg
   
 4. csaacsii

  csaacsii Ismert tag

  Ez lehetséges, nekem Némettel jönnek be a magyar adók!
   
 5. Pópa

  Pópa Moderátor Fórumvezető

  Nekem is németen jön be a leg több adó. A problémát meg orvosoltam. Ezzel a szutyok total médiával jönnek a külföldi adok és társaik, az m1 duna kérdéshez pedig elövettem a windows média centert, és a gyárilag kapott kis antennát használom. Annyi kényelmetlensége van a dolognak, hogy át kell dugni a csatlakozó kábelt, és másik tv-é tunert kell megnyitni, de mi ez ahoz képest, hogy ha nem váltomle a tunert, akkor folyton hangolhatnám újra. Most még azon gondolkodom, szerzek egy elosztót és egyszerre lesz bedugva a két kábel és akkor csak a tunert kell váltanom attól függően mit akarok nézni, ha már ilyen balfasz a digi, hogy más frekvencián sugározza az m1-et, a másik balfasz meg a total média, valamint a windows média center, hogy nem raktak be kézi frekvencia váltó lehetőséget.
   
 6. Pópa

  Pópa Moderátor Fórumvezető

 7. brother

  brother Ismert tag

  A gyakorlatban viszont nem,megvettem az univerzális PC-TV kábelt(S-video--->Scart),de kiderült hogy a TV-tuner kártyámba 9 pines S-video ajzat van,a dugón viszont csak 4 pines, ezért nem csatlakoztatható össze.
  Most be kell cserélnem 1 9pin S-video--->3 RCA kábelre,és egy 3 RCA--->SCART kábelre...
  201403-0007.jpg $T2eC16hHJH8E9qSEYO+)BQ58Vvt8Tw~~60_35.JPG
   
 8. brother

  brother Ismert tag

  Kérdezném hogy ez a S-video-3 RCA componens kábel(a jobb oldali) alkalmas-e arra hogy Scart-3RCA kábellel összedugva átvigye a videomagnóról a képet és a hangot tuner kártyára?
  Ha igen akkor melyik színek illenek össze?
  Vagy a színéből ítélve ez RGB kábel és csak a színeket vinné át ezért nem alkalmas ere a célra?
  201405-28_06.jpg
   
 9. Valkyrie

  Valkyrie

  Ez így nem megy...
  Ilyesmire lenne szükséged:

  av.jpg
   
 10. Valkyrie

  Valkyrie

  Utoljára módosítva: 2014 Május 30
 11. brother

  brother Ismert tag

  A jelenlegi tv-tuner kártyámról a hang egy vezetékkel jut el az alaplap CD bemenetére,lecserélném egy digitálisra ,amiket találtam azokon nincs ilyen vezeték csatlakozó,a BIOSban vagy máshol van lehetőség átállítani hogy a PCI csatlakozón menjen a hang is?
   

Megosztás