Vegyes VV Lányok, innen - onnan

LIVE témája a 'Való Világ' fórumban , 2011 Július 9.

 1. LIVE

  LIVE Ismert tag

  Kezdésnek egy jó kis fotózásos videó :)

  VV Anett
  VV Zsófi
  VV Szandika

   
 2. Pópa

  Pópa Moderátor Fórumvezető

  Szeretném tőletek megkérdezni, még hány topicot akartok nyitni VV-é akárkiknek? Lassan már az egész fórumon csak ilyen-olyan VV-és topicok vannak, ez az anyag miért nem fért el valamelyikben?:falnak::villam:
   
 3. OneTed

  OneTed Új tag

  Inkább nem is kéne ilyen topikokat nyitni ezeknek a senkiknek! Nem elég, hogy mindenhol ez megy még itt is ezt a szennyet látja az ember, tömeges népbutítás és kár, hogy ez a fórum is részt vesz benne...
   
  Pópa kedveli ezt.
 4. GoodSpeed

  GoodSpeed Ismert tag

  Az előttem szólókkal maximálisan egyetértek .
   
 5. LIVE

  LIVE Ismert tag

  Eddig egál a negatív hozzászólások és a köszönöm nyilvánítások között. Ezért még nem kérem a topic törlését. Mellesleg azért nyitottam újat mert most dolgozom a VV Évi fotózásának anyagán amit szintén ide posztolok majd be. Ezért 2 helyett csak 1 új topicot kellett nyitni! Ráadásul részemről csak a saját készítésű anyagokat posztolom ezért is gondoltam külön topic nyitására. Remélem ezt megértitek és a fórum kulturáltságát megőrizve az ellenszenveknek elfogatható módon adtok hangot, mocskolódás és szidalmazás nélkül. Mivel sokan kedvelik a lányokat ezért nekik is jár a lehetőség, hogy "hozzájussanak" ezekhez a videókhoz.
  Köszönöm a megértést :)
   
  MikulasMikike és Pópa kedveli ezt.
 6. kalmj

  kalmj Ismert tag

  off
  Kedves LIVE! Inkább szervezzetek egy Fix.tv noszalgiabulit! :) Azért örülök, hogy látlak.
   
  LIVE kedveli ezt.
 7. Findzs

  Findzs Ismert tag

  köszi Anettet :)
   
 8. Pópa

  Pópa Moderátor Fórumvezető

  Részben egyet értek veled, de hidd el semmi szükség arra, hogy lépten nyomon új topic induljon, ahogy valamelyik baromfi lehányja magáról a ruhát. Aki kedveli őket az úgyis ráfog találni az anyagra, ha simán benyomod valamelyik VV-és topicba. Jó dolog, hogy sziveden viseled azoknak a rajongoknak az igényeit, akik kevés kivételtől eltekintve, egy ilyen retek műsor indulásakor kerülnek elő, de akkor légyszives nekünk is készits anyagot, számunkra érdekes hölgyekről. Mi megelékszünk olyannal is amikor normálisan ruhában vannak, nem ragaszkodunk a vetkőzéshez, bár akikre én gondolok azok soha a büdös életbe nem dobnák le a textilt, mivel az ő értékrendjükbe ez nemnagyon fér bele, és hidd el, a többség ezekre a nőkre kiváncsi inkább, mint lim-lom évára,anikóra, gigire, meg a pampulla szájú kolléganőjükre:):koccint:
   
  vivce kedveli ezt.
 9. LIVE

  LIVE Ismert tag

  No, itt van a VV Évi-s videó is.
  Modellek:
  VV Éva
  Micheller Mónica
  Nyisztor Alinka

   
 10. Findzs

  Findzs Ismert tag

  nagyon béna Éva sminkje :(
   
  -=SchumiFan=- kedveli ezt.
 11. -=SchumiFan=-

  -=SchumiFan=- Ismert tag

  Legalább valami összetartja az arcát. Nagyon le van már lakva ez a némber.
   
  sti01 és portu kedveli ezt.
 12. sti01

  sti01 Aktív tag

  28 éves korához képest simán hozzá lehet vágni plusz 10 évet...de könyörgöm azt a törpetyúk Anettot meg azt az érdekes arcú ágicát már ne mutogassátok...kérem szépen rakjuk takarjuk le es rakjuk be őket a szertárba. Sőt, fogjunk össze es tiltsuk ki őket a médiából.Az összeset. Azt a kacsa szájú szandikát is...mellesleg, nemrég volt nálunk discoban fellépőként mint celeb, háááát...ennyi erővel hivhattak volna egy ****** bar ha jobban megnézzük ő is az...de hogy aki csak akarta az letaperolhatta meg fogdozhatta a melleit és ebből állt neki a szerepelés...azer ez már durva. félig meddig sztriptiz showt is nyomott, egy vadidegen srác szájához nyomkálta a mellbimboját...érdekes nah. Mindenesetre köszönjük Retek klub hogy ilyen értékes lényeket neveltek ki és évekig nézhetjük őket ha akarjuk ha nem.
   
 13. brother

  brother Ismert tag

  VV Anett amatőr módon szénné retusálva...
  9_o_-anett5.jpg 9_o_-anett2.jpg
  Az arca,a homloka,a dekoltázsánál a maszatolás nem ér a ruha széléig-kilátszik a szeplős bőre-...
  Ingyenes képszerkesztővel szebbet rajzolok mint ez a profi fotós.
  blikk,FB.
   
  Enrico, Tücke és zuzmak kedveli ezt.
 14. brother

  brother Ismert tag

Megosztás

 1. Halihó! Tájékoztatunk, hogy oldalunk a jobb felhasználói élmény érdekében sütiket használ.
  A sztar.com további használatával ezt elfogadod. Az új adatvédelmi (GDPR) törvény értelmében, valamit kötelező megjelenítenünk. Valószínű, hogy már 10+ másik ilyet elfogadtál...rajta hát...
  Felhívás bezárása