Legutóbbi tartalom: ACMILAN7

 1. ACMILAN7

  Csisztu Zsuzsa, Kalmár Ágnes, Heitner Sándor Orsolya, Sipos Lilla - DigiSport

  Lehet hogy nem mai de én ma láttam egy összeállítást hogy visszatérnek a focis felvezető műsorok (Zita is benne volt egy jó dögös vörös ruhában) ugyhogy nem értem miert nem lehet napi váltásban sporthíradózni bőven vannak annyian hogy legalább hétfőtől-péntekig végig vigyék a hetet!!!??? Érdekes...
 2. ACMILAN7

  Pikali Gerda - Gyűjtő

  Jó kis combjai vannak ! :)
 3. ACMILAN7

  Szandi - Gyűjtő

  Nesze neked -10 °C :D Így kell ezt miniszoknyába meg Sexyn !! Orosz Barbi is ugyanígy :) Úgyhogy lehet tőlük tanulni és követni a példájukat !
 4. ACMILAN7

  Krug Emília - Gyűjtő

  Ki kit szeret / kedvel az relativ mondjuk engem meg mástól kap el a hidegrázás ha meglátom... :)
 5. ACMILAN7

  Család-Barát - Gyűjtő

  Kudlik Juli :) HAHAHA és tényleg !!! :) Itt ha nincs Kriszta akkor halott ez a műsor! Néha néha Novi mutat valamit de már ő se annyit mint régen....
 6. ACMILAN7

  Krug Emília - Gyűjtő

  Köszönet Skyper21 :) Na erre volt szüksége ennek a műsornak, hogy újdonság legyen benne! De jó látni ezt! Vissza vissza visszza minden ahogy rég volt :) Hetekig lehetne Emi!
 7. ACMILAN7

  Krug Emília - Gyűjtő

  De jó végre Emilia a Startban! :) Van miért nézni, van változatosság, stílus és egyből más ez a műsor! Maradjon is így! Elég nagy már az a kisbaba, hogy véglegesen visszatérjen a Startba Emília és visszaálljon minden ahogy volt régen!
 8. ACMILAN7

  Család-Barát - Gyűjtő

  Végre volt valami látnivaló ! Születésnapján is hasonlót várunk Novitól vagy még ettől is jobbat! :) Diának minek kellett ma a nadrág ez alá a ruha alá? Sose fogom ezt megérteni mintha kint forgatnák a műsort a -10 fokba... ha Novi meg Kriszta nem fázik akkor ő se fog bent a stúdióba csak hát...
 9. ACMILAN7

  Dobos Marianne - Echo TV.:

  Legalább Mariann tesz valamit a Hír Tv nézettségért ha már a többi nő nem képes erre! Kroó Zita meg vendégként mutatja meg hogyan is kellene öltözni műsorokban a műsorvezető hölgyeknek... Zita kapjon saját műsort hátha megmenti a Hír Tv-t :)
 10. ACMILAN7

  Marsi Anikó - Gyűjtő

  Sexy az a fekete ruha es fekete harisnya hmm :)
 11. ACMILAN7

  Család-Barát - Gyűjtő

  Ha ilyen éve lesz a CsB-nek akkor nagyon nem lesz jó... és még nem volt Dia nadrág napok se utolsó aki megmentheti ezt a műsort az Kriszta!! Utolsó remény ebben a műsorban de ha ő is beáll a sorba akkor nagy baj lesz... :(
 12. ACMILAN7

  Bombera Krisztina - Gyűjtő

  Köszönet a linkért ! Milyen szép eszmefuttatások jöttek létre öröm olvasni őket :) Remélem a pihenéséből visszatérve jóval többet lesz műsorban vagy egy külön napi műsort is kaphatna!
 13. ACMILAN7

  Bombera Krisztina - Gyűjtő

  Hol van már Kriszta ennyi ideig ???!!! Egyáltalán ő még dolgozik az ATV-nél??? Hihetetlen, hogy több mint 1 hónapja nincs a műsorba... Jöjjön már egy kis változás akkor Emília vagy Lampé Ági vagy igazolják le Heer Orsit :) mindegy csak már ne legyen ez a kettő!
 14. ACMILAN7

  Marsi Anikó - Gyűjtő

  Végre visszatért és ma már csöcsparádé is volt :)
 15. ACMILAN7

  Barátok Közt-lányok videóim (Varga Izabella, Gubík Ági,Kiss Ramóna, és mások)

  https://sorozatwiki.hu/hirek/a-baratok-kozt-5-korabbi-szinesze-is-a-keresztanyu-fontos-szereploje-lesz?fbclid=IwAR2VzAG4PGCQi7AnyWga6sFRNpdq0CIH_eGiIhVXzNvae4cGQtOakeXOCkY Akkor másodjára mert eltűnt a komment... Mezei Léda , Gonda Kata hmmm :P jó lesz ez!
Oldal tetejére