dombi1976
Reakciók pontszáma
4,453

Profil üzenetek Friss tevékenységek Hozzászólások Róla

 • Üdv!
  A MotoGP-s topikodból lehetne esetleg egy hivalalos MotoGP topikot alakítani?
  Olyan tudomásom szerint még nincs, és a magyar érdekeltség miatt illő lenne egy.. :)
  Na igen. Én is gondolkodtam a topik bővítésén, de nem mertem. Talán augusztus 20-án még lehet ünnepelni.
  Most olvasom JOFInál, hogy milyen sorsa lett az ünnepi topiknak. Elfajult, vagy előrelátásból töröltétek? Csak nem lesz neked isbajod belőle!
  Nem voltam itthon, így csak most tudok reagálni a moderátor topikkal kapcsolatban...Vagyis hát nem is reagálni, hanem leírni a véleményemet... :

  -Olyan tag ne nagyon véleményezzen más tagot akinek eddigi munkáját meg se közelíti. Mert végül is mire fel? Mitől is lenne az Ő véleménye mérvadó egy olyan taggal szembe, akit a vezetők kiemeltek? De ha az egyéni címesekkel szembe egy "szimpla" tag is egyenértékű akkor meg mi értelme van? Mi akkor a fontosabb, az állandó fanyalgás vagy a tettek?


  Számomra minden olyan tag fontos, aki építi a fórumot, tesz érte. Ha már annyi szabadidőt, pénzt nem sajnálva, önzetlenül, a tagoknak a kedvébe járnak topikjaikkal. Legalább a tiszteletet az irányukba meg kéne adni...
  Vazs megye rémének HÁPI BÖRZDÉJ!
  Én kérek elnézést,tényleg hibáztam.....
  holnap lesz szülinapod? :)
  megint megviccel a borda...írok a modisba mostmár, hátha kapok segítséget :p
  Kösazönöm szépen :) Nem hittem volna, már szűkölök is, piszok nagy felelőség ez nekem, olvasd el mit írtam pont Goyobisunknak. :(
  Szia Dombi :) Azt hiszem már ide is kéne zagyválni kicsit :D
  Nagyon köszönöm, hogy így figyelemmel kíséred a bajaim, de szerintem ez ugyan olyan eset, mint mikor Odry vendégkönyvét is láttad :) Moderátorként szerintem neked minden fal átlátszó ;) Remélem elfogadod baráti kezem ;)
 • Betöltés…
 • Betöltés…
 • Betöltés…
Oldal tetejére