kémeri
Reakciók pontszáma
6,609

Profil üzenetek Friss tevékenységek Hozzászólások Róla

 • Én elég régóta (Kb. Basa korszak eleje óta) járom a fórumokat, ritkán regisztrálva. Inkább csak nézőként, de most ez jó anyagnak tűnt. Bírom Natáliát, de kevés róla az infó, én ezért raktam fel ide, amit találtam. Gondolom, Krémeri is valahogy így lehetett ezzel."

  Üdv.
  Kevés dolog van azon a facebook oldalon, azt is változtatgatják. A lényeg, hogy jó rég óta fent van, de szerintem nem akarnak neki nagy reklámot csapni, mert akkor már ott lenne a Blikknél és másoknál. Ráadásul a majd egy év alatt nem láttam, hogy bármit is reklámoznának, ezért is nyúltam hozzá bátran.
  "Szerintem ketten találtunk rá Natália képes oldalára. Krémeri és én. A többiek, például Sherpapa csak mazsoláznak róla. Hogy Krémeri hogy talált rá nem tudom, én Natália facebook oldalát követem, amire raktak fel képeket, azoknak a forrása volt ez. De nem titkolták. Valójában már tavaly nyár közepén fent volt az infó (plusz más kép is), csak aztán leszedték.
  Írtam Szanának, hogy mondom neked, mert te rendes tagnak tűnsz: borokkal foglalkozunk, két kollégámnak én vagyok a főnöke, egy IP címet használunk, őket letiltották, vagyis saját IP-ről folytathatják - "Laci" fogja is. De ezt ne reklámozd, mert IP és személyi kérdések ügyében nem lehet nyilvánosan tárgyalgatni.

  Mindjárt meg y alevél azon fele, amit már korábban megírtam Szanának és neked.
 • Betöltés…
 • Betöltés…
 • Betöltés…
Oldal tetejére