Léna
Reakciók pontszáma
460

Profil üzenetek Friss tevékenységek Hozzászólások Róla

 • Hozzátartozik, hogy én ezt undorítónak tartom. Ennek a résznek pont az lenne a lényege hogy büszkén bemutassuk a népviseletünket és nem az hogy beessünk egy jelmezboltba és farsangosdit játszunk. Ennyire komoly az egész. Egy nagy hülyeség. Biztos hogy nem engedném ezt a marhaságot, konkrétan megalázzák ezzel a saját kultúrájukat.
  Néhány érdekesség, amiből azt láthatjuk hogy nem minden nemzet hű népviseletének bemutatásához. Ezek szélsőséges esetek. 1962-ben Miss England, Kim Carlton egy szexi ruhát viselt, amilyet régen a ’Beefeaters’ - a London Tower őrségének tagjai. 2002-ben Miss United States, Shauntay Hinton tűzoltó ruhában volt azért hogy a 2001. szeptember 11-ei terrortámadáskor helytálló tűzoltók felé mutassa ki tiszteletét. 2008-ban a dominikai köztársaság királynője baseball ruhában volt. 2009-ben Miss Puerto Rico boxoló ruhában. Azt írják nem feltétlenül kell a szó szoros értelemben ’nemzeti viseletnek’ lenni a kosztümnek. Miss USA egyszer Elvis ruhát viselt, Miss Canada hockey szurkoló lánynak öltözött. Nagyon sok ruha nem a nemzetre jellemző viseletet mutatja be, inkább a tervezők kreativitása mutatkozik meg.

  http://missosology.org/mu10/2010/07/30/controversies-at-miss-universe-2010-national-costumes/
  Lehet, hogy kicsit erőszakos vagyok, de úgy gondolom, hogy fiú vagyok, ezért ha már nekem nem stimmel amit művelnek, akkor tényleg baj van. :D
  Szia!
  Ide írok, hogy ne offoljunk. Ha beírod a googleba, hogy díszmagyar, akkor nagyjából egy stílus amit kapsz. Zsinorral, csipkével, esetleg gyönggyel díszített ruhák. Az anyagokhoz nem értek.
  Nekem mondod, teljes mértékben elvették a kedvem az egésztől...de várj csak...hízok még egy 5 kilót akkor tuti leszek! ;)
 • Betöltés…
 • Betöltés…
 • Betöltés…
Oldal tetejére