Tps77
Reakciók pontszáma
2,239

Profil üzenetek Friss tevékenységek Hozzászólások Róla

 • Elegem van a konfliktusokból... :(
  Nagyon nem örülők a döntésednek, őszintén hiányozni fogsz. A Te személyed is nekem egy a bordával, ha Te is elmész, elmegy egy darab is a fórumból, ha visszafogod magad, csorbul akkor is a borda...
  Nem menj...
  Nem írok regényt, nem marasztallak...
  Csak megköszönöm az eddigi munkádat, és remélem még látunk tps képeket ;)
  Sajnálom én is hogy elmész, bár most amit leírtál, kezdelek érteni. Nem lehet jóérzés hogyha ilyen véleményeket látsz. Remlélem még találkozunk a Bordán, és csak így tovább az életben is.
  Én is sajnálom, de elfogadom. Köszi szépen mindent, sok sikert az élet többi területén:)
  Nagyon sajnálom a döntésedet de elfogadom. Azért a remény hal meg utoljára, remélem visszatérsz, legalább időnként. Köszönöm az eddigi munkádat.
  Hát igazából én sem értem a döntésed,de elfogadom természetesen.
  De nagyon sajnálom :(
  Amit te műveltél a topikban az valami emberfeletti volt..ezért is nagy veszteség..
  Mindig kellemes volt látogatni a topikot,még ha már nem is a régi a fórum..(ezt bővebben most nem fejteném ki miért nem).
  Remélem azért meggondolod magad,vagy ahogy írtad szabad idődben felteszel 1-2 anyagot :)

  Üdv
  Bert
  Szia! Se nem értem meg, se nem támogatom a döntésed!

  Egy emberért hányat akarsz cserben hagyni?
  Tudod, hogy bírlak, és ez ne mkötekesdés.
  Itt szó sincs az átállásról!;)
  Mindenkinek joga van csatolni azt, amit akar, azt, hogy kinek a munkáját értékeljük, az a mi dolgunk!!!!
  Nehogy már Te is lelépj!
  Maradj és dolgozz, vagy ******rúglak!;)
  :koccint:
  :(....ugyis tudod mit irnák, mit gondolok...never walk alone :koccint:
  (b+, majdnem beirtam ide zölddel :D )
  A munkád számomra eddig is sokat ért! Remélem majd ha újra lesz türelmed a veszteségek ellenére, folytatod. Az a tudat éltessen hogy amit csinálsz, érdekes és értékes sok embernek. Sok örömöt és kitartást kívánok! "barátok közt vagy"
  Kedves Mindenki, akik megtiszteltetek azzal, hogy privát üzenetet küldtetek vagy a Barátok közt topicban írtatok nekem,
  Nagyon köszönöm a kedves szavakat, amivel megpróbáltok "marasztalni", igazán jó érzés. Ennek ellenére egyelőre nem tervezem, hogy megváltoztatom a szándékom, ez nem csupán az adatvesztésre vezethető vissza, abból volt már több is, mégis maradtam. Magánéletem változásai is arra késztetnek, hogy kevesebb időt töltsek a Bordán, ráadásul itt is voltak néhányan, akik sportot űztek abból, hogy féltékenységből, primitívségből, szánalmas kisebbrendűségi érzésből kifolyólag megpróbálták elvenni a kedvem attól, hogy másoknak örömet szerezzek a munkáimmal. Már nem érzem azt, hogy a "pakolásra" fordított idő és a mérleg másik serpenyőjében lévő pozitív visszacsatolások arányban lennének egymással, bár kétségtelen, hogy az elmúlt napokban kapott üzenetek nagyot nyomtak a latban.
  Nem tudom, hogy visszatérek-e még képmesteri mivoltomban valaha, never say never.
  A Barátok közt topic továbbvitelét megpróbáljuk megoldani, biztos vagyok abban, hogy továbbra is az lesz a leglátogatottabb topic, tehát aki megpróbált engem innen elüldözni, az csak félsikert tudhat magáénak.
  Ha lesz egy-egy szabad félórám, akkor biztos felteszek majd valamilyen anyagot, már csak a nosztalgia kedvéért is, de egyelőre visszavonulok.
  Nemrég itt valaki egy szépen becsomagolt ellenséges üzenetet küldött nekem. Abban leírta, hogy szeretne annyi ezrest, ahány képet én még fel fogok ide pakolni. Ha hozzá hasonlóan aljas próbálnék lenni, akkor azt írnám erre, hogy kívánom, ne is legyen soha több ezrese, mint ahány képet én ide a közeljövőben felteszek :)
  Na, köszönöm mindenkinek még egyszer, aki valaha is bármilyen pozitív visszajelzést küldött részemre az elmúlt 5 és fél év során, nem fogok elszakadni Tőletek, nem fogok búcsútopicot nyitni a Mindent bele rovatban, de félig-meddig elbúcsúzom az oldaltól.
  Legyetek jók, vigyázzatok magatokra és mindenkire, aki fontos számotokra!
  És ne feledjétek, egy mosollyal és egy öleléssel hegyeket lehet megmozgatni...
  Tps
  miéééért? ilyet kérdez, miért...na, mindjárt jön tépés,a fradista haverjaival, és megállitják azt a forgó földgömbödet vazsi! :D
 • Betöltés…
 • Betöltés…
 • Betöltés…
Oldal tetejére