Érdekes világot élünk.....

deathproof

Ismert tag
Van sok celebritás akit szívesen nézek,szeretem mert szép Nő!Akik tesznek fel ide képet videót gifet én örülök neki!
Van egy két nagyember itt,akik letoltják azt az embert aki dolgozik is ezért a fórumért!Felteszi a videót az adott műsorból és még képeket is!Ezzel mi a gond!?
Egy másik topicban egy "médiakurvát' imádva rajongják sokan,de az "adott" akire gondolok celebet és a feltöltőt meg lesz@rják!
Lehet én vagyok ilyen,de szarul esik na!
 

kiloalfa2

Aktív tag
Nem az a baj, hogy nem nézik meg. Talán nem elég szép (gondolom naivan). Engem az borít ki, hogy a közzé tett képeken szereplő celebek egyéb tulajdonságain vitatkoznak, ami sokszor személyeskedéssé fajul. Valljuk be, ezek a személyek nem “becsületes” munkából élnek jól, de ez sem gond, amig van rá igény. A megélhetés egyéb válfajai is elfogadhatóak számomra (pornó, rosszlányok.hu, celeb), de ezeken moralizálni egy ilyen fórumon kb olyan, mint szidni a szelet, hogy délről fúj. Milyen ciki lehetne legalább délkeleti.

Aki feltölt, szerez nekem egy jó pillanatot és ha letöltöm like-lom. A többoldalon át tartó veszekedések, sértegetések, sértődések nevetségesek és zavaróak. Persze én nem veszem a szívemre az élet eme rettentően fontos oldalát.
 

Meltor May

Ismert tag
Érdekes dolgok ezek és igazatok van. Az meg hogy kinek ki és miért tetszik vagy sem, változik, egyén függő. Nekem hogy hozzak példát, Sári Évi mindig nagyon tetszett. Aztán mostanság, hogy a csapból is Ő folyt, lehet az főző műsor, vetélkedő, bármi..ahol csörgött egy kis fapénz..Ő ott volt. Nyilván meg kell élni.. Viszont belőlem ez némi "undort" váltott ki, de ez mégsem ment át abba, hogy "köpködöm" a topikját, képeit.. Dolgoztok vele, felteszitek ide, van akinek örömet okoz. Ki kire van rá kattanva, magánügy. Ulmann Mónikát is ha meglátom már csak kacagok, Ő aztán ontja a topikba a semmit mondó képeket. Mégsem fikázom. Akinek nem pászol valamelyik fórum, ne nyissa meg, görgesse tovább és kész. Kitartást Nektek!
 

csaacsii

Ismert tag
Sziasztok
tudom hanyagolom mostanában a fórumot, a netet , a ... mindent! Sajnos az életem elszólít mindentől ami nem anyagi jellegű! Minden esetre hozzászólnék ehhez a témához. Kedevelések... háát igen ez jó kérdés... Nem is lehet azt mondani hogy egyértelmű mit és kit és miéert is! Tetszik valami... Tetszik az hogy valaki időt öl belet egy posztba vs tetszik maga a poszt tartalma vs Tetszik a sztár akiről a poszt szól vs tetszik a médiatartalom (szexi, dögös, jó kép, ritkaság...) Mit és miért is kedvelünk?! Minden esetre én azt kedvelem ha valaki nem beleönti más oldalak tartalmát a fórumba, nem teljes méretü képekkel tölti meg (húzza szét) azt! Amennyiben ritka és érdekes, mindenféle képpen egy tetszik! Vannak kevésbé előtérben (magukról sokat posztoló) sztárok, akik érdekesek. Villantások, tevepúpok, "felfedezések" like! Szöveges tartalomnak "valamit mondónak kell legyen nem sablonnak, közhelynek... Azt meg én sem értem hogy valakinek nem tetszik valamelyik sztár miért kell hosszasan ecsetelni, fikázni?! Bauko Éva ... szerintem sem egy szép csaj , ellenben dögös! Mégsem rontom el a posztot, hogy arról írjak mennyire nem tetszik! ... amúgy is ha valakinek valmi (valaki) nem tetszik ne nézze, ne ócsárolja! Ami a másik baromság .... Tetszik egy kép... Kedvelés gomb.... majd még oda is írom hogy kedvelem?! persze persze lehet rövid véleményt alkotni ha úgy van de sokkal értékesebb, ha véleményed egy tartalommal alátámasztod pl .: Ez a bikinis kép jó lett de nekem ez is nagyon tetszik
38743073_2118938661757215_3944765571173711872_n.jpg
Nem teljes méretben 1000 képet hogy a memóriát foglalja, lassítsa az oldal töltését, mert nálam az (ha lenne) UNlike! Röviden ennyit akartam mondani és köszi a szép posztokat, a kultúrált írásokat és az érdemes vitákat is! Aki még formázza is a tartalmat Dupla like!
Csak személyes vélemény és ha nem is like tőlem az vagy időhiány, vagy tartalmilag, formailg nem tetsző, vagy tényleg érdektelen!
Sajnos sokan veszik át más fórumok hanyagságát és hiába vannak "gyüjtők, frissített topikok" amiket követek még is lesznek olyanok akik egy sztárnak külön nyitnak másikat! Sajnos nincs általános sztárok szerinti rendezés ami nekem még mindig hiányosság.... Köszönöm a lehetőséget hogy megoszthattam veletek személyes véleményem :)
 
Oldal tetejére