Össze"melegedett" Megasztárok

Jambó

Ismert tag
Evelyne és Barbara leszbishowja

A <CITE>Színes Bulvár Lap</CITE> címlapján közli azt a felvételt, amelyen Kandech Evelyne és Schmidt Barbara csókot váltanak. Barbinak még a nyelve is látszik.
<!-- KÉP --><!-- SZÖVEG --><TABLE class=lead_hatter cellSpacing=0 cellPadding=0 width=486 border=0><TBODY><TR vAlign=top><TD style="PADDING-LEFT: 12px" width=107><TABLE cellSpacing=0 cellPadding=0 width=101 border=0><TBODY><TR><TD width=94>
</TD><TD width=7 rowSpan=2>
</TD></TR><TR><TD>
</TD></TR></TBODY></TABLE></TD><TD style="PADDING-RIGHT: 10px" width=357>A két lány már hosszabb ideje közösen bérel lakást </TD></TR></TBODY></TABLE>

A felvétel egy belvárosi szórakozóhelyen készült, és a lap egy szemfüles olvasója juttatta el a szerkesztőségnek.
<!-- KÉP --><!-- SZÖVEG --><TABLE style="MARGIN: 0px 9px 5px 0px" cellSpacing=0 cellPadding=0 width=166 align=right bgColor=#bae4f2 border=0><TBODY><TR><TD style="PADDING-RIGHT: 0px; PADDING-LEFT: 0px; PADDING-BOTTOM: 6px; PADDING-TOP: 6px" align=middle>
</TD></TR></TBODY></TABLE>Schmidt Barbara az újságnak azt nyilatkozta, hogy nem emlékszik az esetre, "de ha van is ilyen fotó, akkor sem kell komolyan venni, kollégista bolondozásról lehet csak szó". A két énekeslány egyébként már hosszabb ideje egy háztartásban él, közösen bérelnek lakást.
<!-- KÉP --><!-- régen itt voltak a kapcsolódó linkek --><!-- SZÖVEG -->A Színes Bulvár Lapnak Kandech Evelyne-t nem sikerült elérnie, így arra emlékeztetnek, hogy a lány váltott már forró csókot kamerák előtt Galambos Dorinával is.
 
A "sztárság" elvette már most az agyukat. Egyébként meg ez kitűnő ürügy,h újra a középpontban lehessenek...
 

anna19

Új tag
A Barbinak komoly kapcsolata van. Ez egy beállított képnek készült, csak el lett bohóckodva.... nincs közöttük semmi!!!!!
100000%
 
Én már láttam őket tavaly a ZP-ben és ott is elég erotikusan táncoltak, csak úgy simultak egymáshoz a női testek,levágtak 1 szolídabb leszbi showt.
Ezekután én elhiszem.
 

tthgabor

borda kötekedő
Emberek!
Leszbi só az, amikor felmegy a szinpadra Mészáros Dóra meg a Pirner Alma aztán sorra lekenik egymást csillámporos olajjal majd egymásnak mindenféle testnyílásba mindenféle dolgokat betuszkolnak. Ez itt q nem az!

(többet nem írok, mert. csak.)
 
tthgabor írta:
Emberek!
Leszbi só az, amikor felmegy a szinpadra Mészáros Dóra meg a Pirner Alma aztán sorra lekenik egymást csillámporos olajjal majd egymásnak mindenféle testnyílásba mindenféle dolgokat betuszkolnak. Ez itt q nem az!

(többet nem írok, mert. csak.)

egyetértek veled:csap:
 
Oldal tetejére