10000-re, ismert lettem!

Rekmak

borda kreatív
...legalábbis a bordán! :)

Sziasztok!

Kevesen vannak akik nem hallottak ill. találkoztak volna velem az elmúlt 5 év során amit itt töltöttem el közöttetek. Ugyan azt nem mindig tudom pontosan ki, hogy élte meg ezt az időt, de én jól éreztem magam. Az elmúlt években sok- nagyon sok barátra tettem szeret. Többekkel személyesen is találkoztam már, különböző városokban ill. itt is Londonban ahova az élet "sodort". Ezúton köszönet a vezetőségnek, támogatóknak és tagoknak is, hogy ilyen közösség részese lehetek ami példa nélküli a mai világban.

Egy kis visszatekintés következik :)

5 év az nagyon hosszú idő.
Nekem is voltak időszakaim, mint sokan másoknak is.
Első 1évet is talán ismerkedéssel töltöttem. Nem ismertem senkit és semmit. Féltem a moderátoroktól mint a tűztől ezért is 1 topikra koncentráltam csak, vagyis a Fun topikra ahol biztonságban éreztem magam. Akkoriban geryson-ra figyeltem fel nagyon:) Mondhatni példakép is volt, még az egyéni címét is megkívántam:D (ezt sose mondtam neki) Vele ment a "verseny a funba", a jobb poénokért.

Később kinőttem a funt, egyre kevesebbet látogattam. Annyira pörgős topik volt, h. én se bírtam témát követni.

Gondoltam egyet és megnyitottam első topikomat, ez a Mészáros Dóri féle topik. Akkoriban volt valami erotika kiállítás, és hoztam a Bordának dedikált lapot:) (Ha visszaemlékezik erre még valaki)
Kezdésnek nem volt rossz a topik, annó Balu segített megnyitni, mert nem boldogultam vele:D

next.

Jött a kreatív időszakom ill. a pörgősebb csatolás időszakom.

Kreatív időszakről röviden annyit, hogy akkoriban szerintem megismertem az összes lányt/nőt/asszonyt aki bordához valami köze is volt és elég sok keretezéseket véghezvittem velük. :p (term. aki vállalta magát) Jó időtöltés és egyben szórakozás is volt akkor.:)

Kreatív topikban ismertem ill, figyeltem fel Burberrys-re aki mostanra legjobb haverbarátom lett:)

Pörgősebb csatolás időszakban, nyitottam a hajmeresztőbbnél hajmeresztőbb topikokat. Ekkor a minden bele szárja is lehettem volna.:D
Még mindig nem foglalkoztam a celebekkel csak hibe-hóba.

Celeb időszak:

A változást Editfan aki azóta Lordan lett :) ill odry, (én itt csak Krisztának hívok:)) köszönhetem és az Andi Muise topiknak, ahol mi 3an összerázódtunk. Innentől kezdve kevesebbet foglakoztam minden bele résszel és egyfajta "játékban" vállaltam szerepet:) Ezzel is megerősítve köztünk lévő barátságot:) Lassan körvonalazódott bennem is mi az a vonal ami kitölti fölösleges időm és energiám. Megismerkedtem celebekkel, személyesen is már. Eljártam rendezvényekre, borda találkozókra...ezzel is erősítve egyes tagokhoz való kötödésem. Akkor már bordára olyan képeket hoztam ami kedvenceim ill barátaim kedvencei voltak. Sokszor fordult elő, hogy nem is magam miatt töltöttem le hanem egyik barátom topikjába szántam csupán képet.

Jelenleg ott tartok, hogy háttérbe szorultam.:) Be kell,h. lássam nálam vannak ügyesebb és szemfülesebb bordázók is akik így vagy úgy de meg megelőznek amikor csatolni lenne kedvem:) Így marad a sűrű köszöngetés:) ill. ápolom tovább baráti köröm:) Meg amúgy is 10000 felett vigyázni kell már ,nem?:D

Végezetül:

Háttérben ugye nekem is zajlott kis saját életem, változások..lakhely és munkahely is. De szerencsére jelenleg viszonylag stabilnak mondhatom helyzetem. Így napi rendszerességel itt lehetek veletek, remélem még vagy 100évet:p:D

Köszönet figyelmetek, bocsi de mást nem tudtam kitalálni az alkalomra:)

Rek'9r7el5.jpg

 

ashley

Új tag
Gratulalok, en is szivesen olvastam a soraidat!!! :)
<input id="gwProxy" type="hidden"><!--Session data--><input onclick="jsCall();" id="jsProxy" type="hidden">
 

Cerénke

Ismert tag
Gratu Tibi bácsi! :)
: puszi:... : puszi:... : puszi:... : puszi:... : puszi:... : puszi:... : puszi:... : puszi:... : puszi:... : puszi:
 

Burberrys

Ismert tag
Kreatív topikban ismertem ill, figyeltem fel Burberrys-re aki mostanra legjobb haverbarátom lett:)
Jajj nekem! :rolleyes:
Így napi rendszerességgel itt lehetek veletek, remélem még vagy 100évet:p:D
JAJJ NEKEM!!! :eek:
Gratulálok a munkásságodhoz! :koccint: Te vagy nekem a példaképem!!! 10 ezret összefodolni úgy, hogy még Goyo, Dombi, Chimera is gratuláljon neked, ez nem semmi! ;)
Ami pedig a családodat illeti, nem igaz, hogy nem vetted észre még, hogy a gyerekek rám hasonlítanak! :D
 
Oldal tetejére