2005 Playmate 12 dontos lany 0825 /vid2x+v24x/

bendx

Új tag
Eloszor kepekben a dontoben maradt 12 lany, masik hozzaszolasba meg csatolom a videket.

Hornyak Hajnalka:


Zana Katalin:


Toth Anita:


Molnar Viki:


Kelemen Anna:


Kocsis Orsi:


Kiss Annamaria:


Zgut Eva:


Börönte Andi:


Kustanczi Lilla:


Horvath Eniko:


Bánovics Marcsi:
 

gza

Ismert tag
Köszi! :meghajolo :meghajolo :meghajolo
Én sajnos elfelejtettem felvenni, pedig az Aktív végén hallottam, hogy lesznek a bennfentesben...:110:
 

Judit24

borda múzsa
Tartom, hogy Tóth Anita a befutó nálam. Ez így picit kiábrándító, alig hasonlítanak a megjelent fotóikra. Molnár Viki teccik még, de őt inkább el tudnám képzelni újságok címlapján divatmodellnek, mint aktmodellnek.
 

bendx

Új tag
DarkChild írta:
Aki még nem olvasta volna... http://index.hu/velvet/test/play0824/

Jah, amin eldobtam az agyam: ez már a második interjú (amit eddig láttam), ahol a Bánovics Marcsi azzal jön, hogy "nekem van szexuális kisugárzásom"... Lassan a homlokára tetováltatja :rohog: :lol:

I'm sorry :rolleyes:
Tegnap este mikor ezt meghallottam... igy nez bele 'ertelmes' keppel a kameraba, es kitor belole, hogy nezz ram, milyen szexualis kisugarzasom van :D:D Hanyattdobtam magam :D Orsi nyilatkozata meg sztem absz korrekt volt, mindent elmondott a versenyrol. Nem vagyok szoke nincs szilikon mellem.. mar csak azt kellett volna hozzatennie, hogy eppen ezert nincs is eselyem :D
 

Judit24

borda múzsa
bendx írta:
Tegnap este mikor ezt meghallottam... igy nez bele 'ertelmes' keppel a kameraba, es kitor belole, hogy nezz ram, milyen szexualis kisugarzasom van :D:D Hanyattdobtam magam

Akkor mégis csak van ebben valami, hiszen egyből hanyatt dobtad magad! :rohog:

Orsinak is van esélye szerintem, hiszen már évek óta nyomják a barna csajokat, a versenyeket folyton barnák nyerik. Az meg csak egy plussz, ha nincs műcicije! :)
 

hmarci00

Új tag
DarkChild írta:

"a tizenkét döntős közül csak háromnak nem szilikonok a mellei".... hát ez szomorú! Az meg mégjobban, hogy a másik 9-ből kerül ki a győztes.
Úgyhogy bendx, lehet igazad van, ha Orsi is ezt akarta kihozni belőle, akkor nagyonis frappáns volt:)

Orsi és Dundika mellett kezdtem kinevezni 3. favoritomnak én is Bánovics Marcsit, de a sokadik szexuális kisugárzós nyilatkozata nagyon kiábrándító. (A Bed Beach-es este előtt vagy után, nem tudom, az Aktívban is voltak, de az nem került fel Bordára, de a www.tv2.hu -n benne van az Aktív videók archívumában, ott is ez volt a szövege.)
 
Oldal tetejére