2500-ra SKYE fiatal aktmodel (356 HQ)

miszter

lost mester
Megpróbálom rövidre fogni: Megszállott lettem... :D
Szóval 2003 április 16-án regeltem erre a remek oldalra. Kb egy - fél évig szoltam hozzá a témákhoz lelkesen, amikor ugyanis megszűnt az internetelőfizetésem. Ekkor majd egy évig nem is láttam a bordát. :( Majd idén végre megint lett szélessávú netem és újból nekiindúltam az itthagyott 1300 hozzászólást bővíteni. És lám... eljutottam a fél 5000-ig, azaz 2500 hozzászólásig.

Köszönöm mindenkinek, akik valah segítettek kezelni a borda felületét (az elején), köszönöm azoknak, akik támogatták a témáimat, köszönöm azoknak, akik elnéztek néhány hüllyeségemet :D és (persze) köszönöm mindenkinek, hogy egy ilyen jó társaságban bordázgathatok tovább, immár megszállottként... :koccint:

U.I.:Mr Uriah Heep már próbálkozott egy nem hírességről indított topical, mely igenis elnyerte tetszésünket ezért nem is törölték, megpróbálom megosztani veletek én is az én régi nagy kedvenc aktmodellemet Skye-t.
Remélem a modik nem teszik semmivé a 4 órás melómat... :meghajolo

Élvezétek jubileumi hozzászólásom!
I. rész
 

Lafika

Tag
Húúú miszter...

Elősször: gratula a 2500-hoz

Másodszor: dejó kis sorozat ez, mi lesz 5000-nél?!

És végül: Köszi!:koccint:
 

miszter

lost mester
Miért raktátok át a Mindent Bele részlegbe? Külföldi, talált, NEM 18+, és nem egy ócska pornóciva... Még jön az uccsó adag, idestova 5 órája bajlódom vele, talán kiérdemlem a Külföldi Hírességek részleget. De ha nem nem... Csak légyszi ne töröljétek, mer elég sokat levett az összes csatolási megáimból. De igazán azt a sok melót sajnálnám...
NA MIND1, minnyá jön a 4-ik egybne az uccsó képadag!

JAH, és NEM farkincás képek! Egy külföldi honlapon gyűjtögetem ezeket a sorozatokat, idestova fél éve...
 

GinGina

borda zenekirálynő - Moderátor
Fórumvezető
miszter! Csak gratulálni tudok ehhez a szép nagy számhoz!!! :koccint:

Bocsi, de engem a leányzó nem hoz izgalomba. :rohog:
 

szerenkemnek

Új tag
MAMIIIIII!!!!!!!!!! Micsoda bige!!!! Micsoda bimbi, micsoda hátsó!!! ÁÁÁÁÁÁ!! ezt nem lehet ép ésszel felfogni!:D KÖSZI, KÖSZI, KÖSZI!!!
 

miszter

lost mester
szerenkemnek írta:
MAMIIIIII!!!!!!!!!! Micsoda bige!!!! Micsoda bimbi, micsoda hátsó!!! ÁÁÁÁÁÁ!! ezt nem lehet ép ésszel felfogni!:D KÖSZI, KÖSZI, KÖSZI!!!

Ugye? Nekem is egy hétbe telt, míg felfogtam milyen jól néz ki... :D
Egyébként meg jó a logód, még nem láttam...
 

Imot

Új tag
Gratulálok a 2500-hoz!

:reszegenj

Egyébként az ilyen csajokkal a Farkincán található Fiatal Modellcsajok topik foglalkozik, ami innét lett oda száműzve! :rohog:
 
Oldal tetejére