A mai naptól Baumgartner Zsolt F-1 -es pilóta!

Státusza
További válaszok itt nem küldhetőek.

Diwi

Új tag
Na igen azt mondjátok lehetne másnak is pénzt adni. Csak más sportoló családja nem garantálja, hogy visszafizeti a pénzt....

ÉN azt mondom, most kapott egy lehetőséget. Meglátjuk, hogy él e vele. A pénzt meg visszafizeti. Én nem hiszem hogy az állam belehal abban az 50 millióba amennyit bukhat a pénzen. Maradjunk abban, hogy minden magyarnak legrosszabb esetben 5 ft-ába kerül zsolt f1-es szereplése. Ennyit meg lehet kockáztatni!
 

Ödönke

Aktív tag
Tudom, hogy én vagyok a hülye, de nem az volt írva az első hozzászólásban, hogy az állam visszalépett? Akkor gondolom máshonnan szereztek pénzt. Vagy most akkor mi van? :110:
Egyébként az a 4 milliárd az 4 millió.
 

mitya

Új tag
Nem látjátok helyesen!
Zsolt már a negyedik futamban világbajnok lesz.
Ti meg itt szapuljátok szegény(?) gyereket.:D:D:D:D:D:D:D:D
Egyébként Imotnak igaza van. Inkább ez vigye a pénzt, mint ez a minősíthetetlen foci.
Az olimpiai csapatokat sajnálom, de a F1 erről szól: Pénzt ide= Hú marha jó vagy!, gyere felveszlek a csapatomba.:D:D:D
Amúgy nem hiszem, hogy Baumgartner apuka nem tudta volna kiköhögni a maradék zsetont, bár így megkapták kamatmentesen!!!!!
no mindegy, úgysem rajtunk múlik a világ folyása (sajnos!)

Mindenkinek boldog karácsonyt kívánok!!!!!:angyal:
 

pacal

Új tag
kiegészítések részemrül is:

- a Baumgartner nem kizárólagos forgalmazó. (a másik a R***ult Hungária)
- olimpiai bajnokaink nem évi 250ezer, hanem havi... (mai nyilatkozat)

edit: hogy miért fizetnek? : mert a F1 konstrukciója ilyen. Belépőt kell fizetni, kivéve bizonyos esetekben a friss vagy többszöri F3000-es bajnokok, akik esetleg annyira kellenek egy bizonyos csapatnak, hogy rögtön fizetéssel veszik fel őket.
Aki béna elég hamar kihullik.

Zsoltiról: fakezű? azért ez túlzás és még csak 22 éves, rengeteg ideje van még, de csak úgy tud fejlődni ha bejut. Mentálisan egyébként tökéletesen alkalmas, mert nagyon nyugodt fickó és ez jó...

Hogy miért támogatják ezt ilyen vehemensen? A világ legnézettebb sportja!!!! Jobb reklámfelület nem létezik****************

HP: Ezt azért nem kéne. Ha nem jó ebben az országban akkor...
 

Garfield

képmester
Jaj srácok, miért vagytok ennyire tipikusan "magyarok"? Ha nem támogatta volna a kormány a Zsoltot, és ezen "elbukott" volna az egész, akkor ezért szapulná most mindenki az "okosokat". Most, hogy befizették, most meg ez nem jó. Sajna elég régen olyan nép vagyunk, hogy a világ minden kincséért sem bírunk örülni (!) mások (szintén magyarok) sikereinek. Ha egy úszónk nyer egy versenyt fél testhosszal, nem az a hír másnap, hogy NYERT, hanem az, hogy "de miért nem egy egész testhosszal"? Olyan lököttek vagytok, tiszta ovis színvonal... :D Próbáljatok meg felül emelkedni minden "jobbos, meg balos" nézeteiteken, és (ha esetleg nem is ér el sikereket a Zsolti) örüljetek annak, hogy OTT VAN! Mert EZ IS SIKER! Már önmagában is! (Nem a győzelem.....) Ha megállítottak volna titeket hazafelé, és a pénztárcáitokat kirázzák, hogy "kell a Zsoltira", akkor megértem, ha hőbörögtök. De így ez olyan "kicsinyesen kötekedős" (vagy irígykedős?) hogy inkább nem is kommentálom. Aki a Zsolt bekerülésének (ennek a ténynek) nem tud teljes szívvel örülni, az szerintem egy perces néma felállással gyászolja meg magában a magyar embert! :rohog:
UFF!
 

laca

borda szamuráj - Moderátor
Jól kibeszéltük magunkat...:(
a topicot lezárom, megkérek mindenkit ebben a témában ezen a fórumon többet ilyet ne indítson, mert törlöm!!!:mad:
előre is köszönöm, Boldog Karácsonyt!:koccint:
 
Státusza
További válaszok itt nem küldhetőek.
Oldal tetejére