Botrány az Ausztrál BB-ben!

dombi1976

borda veterán Moderátor
Fórumvezető
Forrás: www.goldengate.hu

<table border="0" cellpadding="0" cellspacing="0" width="480"><tbody><tr><td background="i/2_1_1bg.gif" width="466"><table cellpadding="0" cellspacing="0" width="100%"><tbody><tr><td colspan="2">
Ausztráliában a miniszterelnök, John Howard is csatlakozott hétfőn azokhoz, akik a Big Brother beszüntetésért követelik. A kormányfő ugyan kijelentette, hogy a kérdésben nem leheteséges kormányzati beavatkozás, de felszólította az ausztrál Ten Networks tévét, hogy a jóizlés nevében vegye le a műsorról a valóságshow-t.

"Az üzleti körök mindig azt mondják nekem, hogy bízzunk mindent a gazdaság önszabályozására, hát most itt lenne a nagy alkalom egy kis önszabályozásra, és ennek az ostoba műsornak a megszüntetésére" - fogalmazott az ausztrál kormányfő.

Az ausztrál Big Brother ugyanis már másodszor keltett nagy botrányt a résztvevők szexuális viselkedésével. Még tavaly történt, hogy miközben a ház egyik férfi lakója az egyik nőnek masszírozta a nyakát, elővette a hímvesszőjét. A nő ezt nem látta, és mit sem tudott róla, a jelenetet pedig a szerkesztők betették az adásba- írja az uno.hu.

A legfrissebb incidens ugyan nem szerepelt a tévében, de látható volt az interneten egy hajnali időpontban. A villa egyik női lakóját lefogta egy férfi, egy másik meg az arcába élvezett. Az állami sajtófelügyelőség nyomozást kezdett. A két férfit a tv kizárta a műsorból.

Ausztráliában már a hatodik sorozatnál tart a Big Brother, és még mindig népszerű.


</td> </tr> </tbody></table>
</td> <td background="i/2_1_j1.gif" width="7">
</td></tr></tbody></table>

;)

http://dl21cg.rapidshare.de/files/24765836/2041040841/BB6_AU_incident.wmv
 

Etaks

Új tag
Vazze. Erről a lefogom és az arcára élvezek dologról csak egy bölcs mondás jut az eszembe: Nem az a baj, hogy nagy az Isten állatkertje, hanem hogy alacsony kerítés...
 
Oldal tetejére