bulvárdélután V-Mannel

V-Man

Adminisztrátor
na még egy babás :)

Marsi Anikó: Terhes vagyok!

2006-01-12

Budapest - Marsi Anikó (30), Palik László (43) felesége már a kollégáinak is bejelentette, hogy hamarosan szülési szabadságra megy. Mint bevallotta, a negyedik hónapban van.

Ahogyan arról a Blikk tegnap beszámolt, Marsi Anikó gyermeket vár. A Fókusz műsorvezetőnője, aki október vége óta hivatalosan is az autóversenyző, Palik László párja, nem tagadja, persze nem is tagadhatná a hírt. Környezete szerint ugyanis sugárzik a boldogságtól, a figyelmesebbek pedig azt is észrevehetik, hogy domborodó pocakja a képernyőn is látszik. Anikó olyannyira nem titkolózik, hogy közvetlen munkatársainak be is jelentette a kisbaba érkezését.

- Anikó kedd este osztotta meg velünk az örömhírt - mesélte egy, a neve elhallgatását kérő kolléga. - Elmondta, hogy már négy hónapos terhes, ennél több részletet azonban nem árult el.

Így egyelőre azt sem lehet tudni, meddig marad képernyőn, kihasználja-e a szülésig hátralévő közel öt hónapot vagy már korábban abbahagyja a munkát, hogy csak a pihenésre koncentráljon. A születendő bébi nemét a terhességnek ebben a szakaszában még korai találgatni. Arra alapozva, hogy Paliknak már van egy tizenöt esztendős lánya, Ancsinak pedig egy leánytestvére, az tűnik valószínűbbnek, hogy kislányt hoz a gólya.

Annak azonban nem nehéz utánaszámolni, hogy ha a tévés négy hónapja várandós, akkor a kicsinek szeptemberben kellett fogannia, amikor a pár éppen békülőfélben volt egy majdnem négy hónapos különélés után. Az esküvőjükön, október 22-én valószínűleg már mindketten tudták, hogy a duójuk hamarosan trióvá bővül. Könnyen lehet, hogy a kis jövevény egy jel volt arra, hogy Anikó és Laci összetartoznak, szerelmük és kibékülésük gyümölcse örökre összekovácsolja majd az ifjú házasokat.

droppa-klátyik

http://www.blikk.hu/cikk.php?cikk=32359
 

gyurimokush

Ismert tag
Most már lassan eltelt 2-3 év amióta megfigyeltem magamon,
hogy hasi tájékon kezdtem enyhén pockosodni....
.....Úristen lehet én is terhes vagyok....???

:D:rohog::D:rohog:
 

V-Man

Adminisztrátor
gyurimokush írta:
Most már lassan eltelt 2-3 év amióta megfigyeltem magamon,
hogy hasi tájékon kezdtem enyhén pockosodni....
.....Úristen lehet én is terhes vagyok....???

:D:rohog::D:rohog:

ha igen, biztos megírja a blikk. én meg majd bemásolom ide :D
 
Oldal tetejére