Caroline Wozniacki

SyD

Ismert tag
2005 Július 17
967
289
83
32
#10
Sajnos lesérült a Drágám, kíváncsi vagyok, hogy fogja bírni a Roland Garrost. Kicsit túl van hajszolva. :(
 

SyD

Ismert tag
2005 Július 17
967
289
83
32
#12
Köszönöm a képeket! Egyébként a Sportolónők Megatopicban van róla több kép is, és persze a Google-t használni sem nehéz. :D
 

SyD

Ismert tag
2005 Július 17
967
289
83
32
#15
Köszönöm a képeket! :)
Hát nem a legjobb meccse volt Dulgheru ellen és nem is volt a legjobb mentalitásban, szerencséje, hogy Dulgheru nem bírja annyira ezt a folyamatos teniszt játszani, ezért sokat hibázott. Szvsz nem a legjobb taktika Caroline részéről az sem, hogy addig vár, amíg el nem rontja az ellenfél, de most bevált. Egy nagyobb kaliberű játékos ellen agresszívebben kéne játszani, de persze ő tudja. Viszont a hálót nem kéne csapkodni azért, mert nem sikerül neki valami, az a mozzanata nem tetszett, az idegből való játék sosem jó. Ennek ellenére szépen játszott, kétszer is megfordította a mérkőzést és így nyerni tudott. Persze így könnyű okoskodni. :)
Várom a következő mérkőzését, ma páros lesz a Williams testvérek ellen. Egyéniben pedig Pennetta ellen fog játszani, talán nehezebb mérkőzés lesz, mint Dulgheru ellen. :)
 

SyD

Ismert tag
2005 Július 17
967
289
83
32
#17
Most már adjatok oldalt honnan lehet ennyi jó képet a meccsekről beszerezni! :)

Mai meccse Schiavone ellen lesz délután 14 órától a Philippe Chatrier pályán.Egyidőben lesz a Dementieva meccsével és a 2 győztes fog játszani következőleg. Vélhetően az Eurosport-on az egyiket(Wozniackiét szerintem) és az Eurosport 2-őn a másikat fogják közvetíteni, szóval kapcsolgatás lesz. :D
Ha hozza a tőle megszokott játékstílust, kitartást és nyugodt játékot, akkor Schiavone nem ellenfél. :) Szurkoljunk Caroline-nak! :)

U.I.: Ti töltsétek a képeket én közvetítek. :)
 

SyD

Ismert tag
2005 Július 17
967
289
83
32
#19
Hát igen, mikor már belépett a pályára láttam az arcán, hogy kedve sincs játszani. :) Viszont sok szép meglepetés pontot szerzett, ami nem volt megszokott tőle. Persze ezért/azért sokat el is rontott. Schiavone-nak pedig van az a plusz 10 éve a pályán(ennek ellenére nincs/nem volt olyan eredményes, mint Caroline).
Szépen játszott ő is, tőle ez a játék is volt várható. Gratulálok mindkettőjüknek! :)

Dementieva is nagyon szépen játszott, érdemes volt azt a mérkőzést is figyelemmel kísérni. Petrovának sajnos fájdalmai is voltak, de ettől még nagyon szép volt a meccs. :)
 

kdav

Ismert tag
2006 Szeptember 5
1,935
214
63
#20
Ma valóban jobban játszott Schiavone, de hogy mekkorákat tud nyögni... régen mennyit beszéltek emiatt Sharapováról... hát azért vannak még rajta kívül is hangoskodó hölgyek a teniszpályákon :)

Caroline már igencsak fáradt szerintem... nem is tudom hagyott-e ki mostanában akárcsak egy hetet is... valahogy be kéne iktatniuk kisebb szüneteket, mert ez így hosszútávon nem fog működi, eredményt hozni... sztem.