Vegyes Celábak a közelmúltból

kémeri

Ismert tag
Emlékeztek még a Viasat (?) modellversenyének egykori nagykeblű versenyzőjére? Zizi világa néven a legutóbbiakig jógás insta oldalt üzemeltetett, de mára átalakította aromaterápiás lappá.
Sajnos csak ezt az egyetlen képet sikerült elcsípnem a régiből, mielőtt megszünt.
zizi_vilaga_20210410_4.jpg
 

kémeri

Ismert tag
De mit lehet tudni róla?Teljes neve?Múltbeli karrierje? :)
Pont az a fura, hogy semmit. A neve valamiért nem ugrik be, és videót vagy cikket se találni róla a neten. Pedig abban a bizonyos modellkedős reality versenyben elég emlékezetes szereplő volt - egyrészt a plasztikcicákétól eltérő természetes eredetű hatalmas mellei okán, másrészt az akkor zajló agráregyetemi tanulmányai, illetve a "szakmához" képest szinte provokatívan szerény személyisége miatt.
Nekem messze ő volt a legszimpatikusabb a mezőnyből. Pár villantós fotózás - és talán újságcímlap - után le is lépett az iparból. Néhány napja bukkantam csak rá megint. De lám, újra csak eltűnt.
 
Utoljára módosítva:
Pont az a fura, hogy semmit. A neve nem ugrik be, de videót és cikket se találni róla a neten, pedig abban a bizonyos reality versenyben elég megosztó személyiség - egyrészt a plasztikcicákkal ellentetes, természetesen hatalmas mellei okán, másrészt az akkor zajló agráregyetemi tanulmányai miatt, illetve a "szakmához" képest szinte provokatívan szerény stílusa miatt. Nekem messze ő volt a legszimpatikusabb a csapatból. Pár villantós fotózás - és talán újságcímlap - után le is lépett az iparból. Néhány napja bukkantam csak rá megint. De lám, ujra csak eltűnt.
kiderítjük,ki ő?Hátha akkor több anyag is van róla :)
 
Oldal tetejére