Család-Barát - Gyűjtő

ftonyo

képmester
Beszélgetés a Ma Reggelben 2012.09.16.

Balázs csak hétvégén lesz, a hétköznapokon a lányok váltják egymást
 

Csatolások

ftonyo

képmester
2012.09.17. Novi és Kéri Kitty

Az MTV képminősége lassan elérkezik a XXI. századba - végre...
 

Csatolások

miszcsi

Új tag
Vard meg a veget FT... Fogadni merek hogy ismet bevetik a csapnivalo minosegu felszerelest a jovo nyari "Balatoni nyar" lebonyolitasanal vagy mashol...
 

ftonyo

képmester
Novi 2012.09.18.

Ma már volt bútorkorlátozás...:rolleyes:
 

Csatolások

ftonyo

képmester
Dióssy Klári 2012.09.18.

Így "civilben" nyugodtan vezethetné a műsort, nagyon csinos :)
 

Csatolások

ftonyo

képmester
Azt nem értem, hogy Klárinál a stúdiófelvételeknél miért erőltetik a "pulikutya" frizurát, holott így lófarok frizurával sokkal csinosabb :): puszi:
 

ftonyo

képmester
Novi 2012.09.19.

huhuhuhhhh :p:p: puszi:: puszi:: puszi:
 

Csatolások

freemano

Új tag
Addig hálaistenkedünk, mig észbe kapnak aztán nézegethetjük az igazolványképeket, mert mást senki sem fog tudni cappolni:cool::D
Most gondolj bele,ha Jutka nénit látnád így szoknyában és ilyen harisnyában(nem nagymamaféle)...,a földön keresgélnéd az álladat!!:D Évi se rossz,de azért Jutka néni a hatalmas melleivel és formás lábaival még mindig vezet..,legalábbis nálam :eek:
 

Hanzó

Ismert tag
Évi és Klári. Jobb választás nem is lehetett volna. Évi természetes bája, kedves stílusa, semmi mű cicoma. Aztán ha kivillannak gyönyörű combjai, a hatás az atombombáéval egyenértékű. Klári szintén természetes szépsége lehengerlő. Gyönyörű mosolyába belelehet szeretni. Valóban jobban áll, ha a haját hátrafogja, kár bármennyit is takarni szép arcából. Remélem formás lábait nem fogja nadrággal, hosszú szoknyákkal takargatni. Mindkettő profi klasszikus műsorvezetőnő.
 
Oldal tetejére