Csisztu Zsuzsa

Cassano13

Ismert tag
Egyebként en lattam anno 2000 körül (rövid hajjal) de kb fel sem tűnt... Aztan kb 2009-2010 körül jött velem szemben a Westendben, hát hihetetlen bomba alakja volt, arányait tekintve volt oriasi melle, konkretan neki szószerint fejméretű volt akkoriban, plàne hogy azert vekonyabb is volt. Sajna öregszünk..
 

szijjarto

Ismert tag
Nem lapoztam át a 124 oldalt, valószínű, hogy volt már szó erről... 1999-es paparazzi felvétel egy fitnessverseny öltözőjéből.
Ennek megfelelően nagyon rossz a minősége. A videót ezer éve valamelyik celeb oldalról töltöttem le, ami talán már nem is létezik.

Csatolás megtekintése 1846157
Videót is fel tudnád rakni esetleg? Előre is köszi.
 

szijjarto

Ismert tag
Kár, hogy nem az egész saját termés...
Habár mostanában már a 14 éves lányok is műcicit kérnek karácsonyra... ;)
Nem hiszem hogy Zsuzsánál erről van szó. Ő már tornász korában is formás volt, és náluk általában jellemző hogy a pályafutás befejezése után még jobban kigömbölyödnek. Gondolj csak a 3 román tornászcsajra, Ungureanu és Milosovici is ugyanez az eset.
 
Utoljára módosítva:
Nem hiszem hogy Zsuzsánál erről van szó. Ő már tornász korában is formás volt, és náluk általában jellemző hogy a pályafutás befejezése után még jobban kigömbölyödnek. Gondolj csak a 3 román tornászcsaj esetére, Ungureanu és Milosovici is ugyanez az eset.
Megpróbáltam utánanézni és (az Úr szóljon belőled) igazad lehet!
Az ő saját bevallása szerint mindenesetre eredetiek.
Nekem a túlságos növekedés volt gyanús, de tényleg így voltak Milosoviciék is. :)
 
Oldal tetejére