Demcsák Zsuzsa - Gyűjtő -

kémeri

Ismert tag
Úgy volt,hogy vele indul Hajdú új ottalvós műsora, aztán inkább a drogos majomemberrel kezdenek. Pedig megnéztem volna Zsuzsikát neglizsében...
 

deathproof

Ismert tag
Ez a kép minősiti mind2 "celeb"nek nevezett valakit!De amúgy Demi tényleg van az a pénz amiért hülyét csinálsz magadból???Berki Gáspár Zsolt,most meg a hajdúpeti???? Szánalom ez a nő!
 

Csatolások

  • Life TV 20200925_12.jpg
    Life TV 20200925_12.jpg
    184.3 KB · Olvasás: 308

brother

Ismert tag
Vajon mi lehetett a Hajdú ajánlata amikor fent volt nála,a szexel kapcsolatos,az első "randin" kinézhető a Hajdúból,a Demcsák "utálja" azt dolgot a szexben,15 év múlva sem lehet kimondani annyira kínos?
Hogy szívesen kiny:pta volna?;)
 

szijjarto

Aktív tag
Teljes műsor FHD-ben. Ha valakinek van ideje és erős számítógépe, az legyen szives a jobb részeket kivágni és külön fölrakni. Előre is köszönöm.

 

szijjarto

Aktív tag
Teljes műsor FHD-ben. Ha van valaki aki egy összefoglalót tudna csinálni, az nagyon jó lenne.

 

Jabi

Aktív tag
Nagyon-nagyon régen, még arzen.fw korszakban volt egy strandon készült nyaralós topless sorozat (4-5 kép lehetett) amin állítólag ő volt. Emlékeim szerint, a hasonlóság ellenére többen voltak a kétkedők. Így viszont már lehet alapja, hogy talán tényleg ő volt. Ha megtalálom a kacatok közt a régi vinyóimat akkor megpróbálom megkeresni a képeket.
 
Oldal tetejére