Dukai Regina(Sztárchat a blikk.hu-n)

Sziszy

Ismert tag
Dukai Regina: Nem vagyok prosti!

2007-10-02
Rengeteg dicséret és elismerés mellett bőven kapott kemény kritkát is Dukai Regina. Sokan úgy gondolják, ő csak egy tátogó lány, aki ráadásul szereposztó kanapén szerzi meg a munkáit. Regina azonban ezeket a vádakat határozottan visszautasítja. Mint mondja, neki már az egyéjszakás kalandok sem jönnek be.
Jó kis csaj vagy : -) (Rajongó)

Sziasztok! Örülök, hogy itt lehetek! Várom a kérdéseiteket!
Miért kellett neked is megműtetni a melled? Nem voltál elégedett magaddal? (Kriszti)

De én nem is műtettem meg a mellem!!! Sajnos eredeti!! De így is marad, mert nagyon félek a műtétektől! A látszat csak a szuper push up melltartónak köszönhető!


Szia Regina! Kérdésem, mivel foglalkozol szabadidődben? És van pasid? (Rena)

Alszom, filmeket nézek, fanatikusan netezek és igen, van pasim!


Szia, Regina! Van valami, amit ma már másképp csinálnál az életedben, ha megtehetnéd? Látsz lehetőséget arra, hogy kiadasd végre azt a lemezt, amitől igazán megismer a közönség, vagy ebben a piacban ennyi van és ezzel vége? Egyébként tetszik, hogy szerény vagy, ami nem megjátszott. Ritka erény. (Tünde)

Sajnos van olyan......azt hiszem, sok dolog másként alakulna.... Nem szeretnék újra megalkudni! Csak akkor fogok új lemezt csinálni, ha minden úgy lehet, ahogy szeretném, mert csak akkor tudom őszintén mondani, hogy vedd meg, mert szuper!


Szia! Egy bombázó vagy!!! Van most barátod? Gondolom megközelíthetetlen vagy, egy átlagos s rác számára, de azért kíváncsi lennék milyen fiúk jönnek be neked. Hol lehet téged megtalálni? (roberto)

Nagyon köszönöm!! Van most barátom! Amúgy nem vagyok megközelíthetetlen, nem szeretem a szép fiúkat. Szeretem, ha egy pasi határozott. Nem vagyok feminista, ezért szeretek nő lenni a párom mellett, hordja ő a nadrágot!


Szia én Mija vagyok is csodállak nagyon ezért csak annyitn hogy sok sikert amibe kezdesz. Akármi legyen az. üdv. (jennyifer)

Nagyon köszönöm Mia!!


Hello, csinos vagy, ennyi, majd elmúlik. Nekem a szüleim orvosok és kimondhatatlanul többet tettek le az asztalra, mint te vagy bármelyik mű celeb, és nem is mutogatják magukat, nem kérkednek. Sajnálom h ilyen emberekkel foglalkozik a magyar nép. (Bazska)

Örülök az őszinte véleménynek! Azért vagyunk celebek, mert mutogatjuk magunkat! Anyukádnak és Apukádnak nem ez a dolga! Bizonyára ők az élet más területén sikeresek és ez így van rendjén!


Ha nem lennél ismert énekes, fotómodell, akkor mivel foglalkoznál szívesen az életben, amivel nem lennél ismert, ha nem egy hétköznapi ember ??!! ;) (Gibraltár Friend)

Ha megtehetném, lenne egy kis kávézóm, és mint anyukám annak idején, biztosan én is gyerekekkel foglalkoznék!


Mennyire vagy hiu? (Dom)

Nagyooooooon!!! Minden reggel küzdelem folyik bennem!!!


Szijjja Regina! Egyik nagy példaképem vagy Lindával együtt, nagyon tisztellek, becsüllek titeket, felnézek rátok! Szeretném azt megkérdezni tőled, h. szereted a Forma -et, szoktad nyomon követni, melyik a legkedvesebb csapatod és pilótád, Fernando Alonso-ról mi a véleményed? Futamon valamelyiken voltál már? További nagyon-nagyon sok sikert az életben neked is és Lindának is! (Rosario)

Nagyon köszönöm Rosario!! Sajnos ezt a témát nem nagyon ismerem! Nem nézek Forma1-et!! Sajnálom!!!


Szijja Regina! Mennyire szereted a spanyol zenéket, együttesek, énekeseket, zenészeket, szoktál hallgatni? Spanyolországban eddig hányszor jártál már, mely részein? Szívesen megtanulnál spanyolul? Milyen nyelveken beszélsz, tudsz jó?A legjobbakat kívánom neked! (Raquel)

Szia! Raquel! Szeretem a spanyol zenét! Nagyon tetszik, hogy most Jennifer Lopez is spanyolul énekel! Voltam Marbellán 5x! Olyankor mindig a helyi adót hallgattam és, ha tudnék táncolni biztosan roptam volna azokra a dalokra! Szívesen tanulnék spanyolul. Angolul és kicsit németül beszélek. A legjobbakat neked is!


Szia Kedves Regina! Milyen iskolákat végeztél (gimi, főiskola/egyetem),milyet szeretnél/tervezel még elvégezni? Milyen szakon? Mik a terveid ezzel kapcsolatban?:) Szeretettel üdvözöllek!! (Macias)

Kedves Macias! Középsulit végeztem és most az ELO protokoll és rendezvényszervező szakán tanulok mely a végén OKJ vizsgával lát el.


Szia Regina! Hogy vagy? A lemezed hogy halad? Ír még neked a Tóth Tibi számokat? Vagy már a szakítás miatt ez is megszűnt? Azért kérdezem, mert én szívesen írok neked jó dalokat, ha kell! :)És ez nem vicc! Neked jó kis dallamos rockzenét kellene csinálnod, mint pl, Ashlee Simpson vagy a Hilary Duff, és hagynod kellene a nyálas popzenét meg a latint. Te már komolyabb vagy ettől, szerintem. Ha szükséged lenne jó kis dalokra, akkor megkereslek, mert van néhány közös ismerősünk! :)Sok sikert! Lordy (Lordy)

Köszönöm jól vagyok! A lemez kicsit áll! Tibivel már nem tartjuk sajnos a kapcsolatot ezért nem ír dalokat nekem. Nagyon köszönöm, hogy segíteni akarsz! Akkor majd keress... :)))


Szia Regina! Én arra vagyok nagyon kíváncsi, hogyan lehet megélni abból amit csinálsz. Pontosabban a "nem csinálok semmit"-ből. A modellkedés nem egy állandó munka, ezt mindenki tudja és az éneklésből sem tudom hogyan pénzhez jutni, ha nincsenek új lemezeid. A turkáló jól megy? Sok sikert egy normális élethez! Magdika (Magdika)

Magdika! Nehezen élünk meg! Tévhit, hogy mi olyan jól állunk! Hidd el nekünk is van anyagi problémánk! Lehet amúgy, hogy úgy tűnik nem csinálunk semmit, de ez nem így van! A legutóbbi fotózásom 14 órát vett igénybe és hidd el nem olyan egyszerű ez aminek látszik! Tény és való, hogy könnyebb, mint egy orvosnak, de azért megdolgozunk azért a kis pénzért is!


Egy ilyen szép és okos nő, mit keres a lógó gatyájú Tibi mellett? (Sivatag Rózsája)

Már nem vagyok Tibi mellett, de nem értem, hogy mi vele a probléma! Tibi egy végtelenül kedves és szeretetre méltó ember! Mi lenne, ha téged vagy bárki mást a külsődről ítélnének meg?? Hidd el Tibivel nincs semmi baj!!


Szép Napot Kedves Regina!=)) Milyen sorozatokat néztél régen és nézel esetleg most? Az 1es sorozatokból kik a legkedvesebb szereplőid, karaktereid, mint színész/nő ilyen értelemben is?=)))Dél-Amerikai sorozatokat néztél, nézel? Jóban - Rosszban v. Barátok Közt??=)) Köszönöm szépen előre is válaszaid!!!!=))))) Légy Jó Vigyázz Magadra!!!!!=)))) (Carolina)

Húúúúú régen a Dallast néztem!! :))) Most Szex és New Yorkot, Született feleségeket és a Newly wedds-t nézem! A kedvenc karakterem Carrie és Gabriell Solis! Inkább Szeress most!!! :))) Légy jó te is!!!


Szia Regina! Vannak/voltak példaképeid akikre felnéztél/felnézel? Kik voltak régen és kik azok most??=)))))) Mi a véleményed Victoria Beckhamről és Paris Hiltonról? Olvastad Paris könyvét?=))) Köszike előre is válaszod!=))) (Gaby)

Régen Whitney Houston volt...most már nem....Imádom Jennifer Hudsont, Cameron Diazt és Jessica Simpsont! Victoriát jobban szeretem, nem kedveltem, mert azt hittem egy savanyú nő, de mióta megnéztem a Coming to Americát azóta nagyon szeretem. Nagyon vicces teremtmény! Paris könyvét csak átlapoztam! Amúgy ő egy nagyon ügyes lány! Megcsinálta egy életre a szerencséjét!


Szia! Nehéz volt túlélni a szakítást Tibivel? Én is most ilyen helyzetben vagyok is nagyon rosszul bírom!(sok sikert neked!!! (kulfoldi)

Nagyon nehéz volt....ritka, hogy az ember valakivel ennyire egy hullámhosszon van....kívánom, hogy hamar túl legyél rajta és legyen erőd újra szeretni!!


Szia! Az lenne a kérdésem, hogy meddig vagy hajlandó elmenni az ágyban? Bármit bevállalsz? Köszi! (Tom)

Neeeeem!!! És az a nő aki igennel válaszol HAZUDIK!!!!!!!! :))))


Szia! Van most barátod? Hol lehet Veled egyébként találkozni? Mert nálam maradt a fogkeféd, és visszavinném...:) (Brody)

Van párom!! Vicces fiú lehetsz!!! Neked adom a fogkefém!!!


Milyen érzés szőke, szilikonos, tátogó szerencsétlenségnek lenni??? (Órsós Viktor (Szeged))

Jóóóóóóóóóóóóóó!!!! Csak kár, hogy kifelejtették belőlem a szilikont!!!


Mikor tervezed újra, hogy levetkőzöl? (Alex007)

Nem tudom...szerintem mostanában nem!


Szia...kipróbáltál már valamilyen drogot az életedbe? (basel)

Igen! Egyszer összekevertem a Mojitót és a **** Coladát! :))


Szia! Szeretnék én is ismert lenni, hogy könnyen pénzt keressek és ne az iskolapadot koptassam. Hol kezdjem? Jelentkezzek egy ügynökségre modellnek, majd feküdjek le egy pár befolyásos emberrel hogy megjelenjek a PB-ban ruha nélkül (igaz a családom nagyon szégyenkezne miattam) vagy ezüstlányként domborítsak? De nehéz is választani... Jah, és az éneklést majdnem elfelejtettem. Szeretnék kiadni egy lemezt is. Segítenél ebben a nehéz és sok IQ-t igénylő szakmában eligazodni? Segítségedet előre szeretném megköszönni!!! Jelige: "Baba, aki estére bevadul" :) Pussz (Baba)

Sajnállak amiért így gondolkozol!! Nagyon elkeseredett lehetsz! !Sok sikert az élethez!


Kedves Regina! Személyesen nem ismerlek, de nagyon sok a közös ismerősünk. Épp ezért érdekelne, mi a véleményed arról, hogy Tibi azt terjeszti rólad "gengszterek macája" vagy? Öcsédnek sok kitartást kívánok!!!! Kata (Neoja)

Kata! Hallottam én is, de amikor Tibit kérdőre vonom, tagadja a dolgot! Mindenki azt mond, amit akar! Azzal, hogy engem leír, önmagát minősíti, hogy 2 évig az ő "macája" voltam! Köszönöm tesómnak, átadom!


Szió! Hogy állsz az anális szexszel? Kipróbáltad már? És ha igen, milyen volt? (Petya)

Nem próbáltam, de azt hiszem nem is fogom!


Szia Regina! Szoktál meztelenül otthon mászkálni. Nudista strandon voltál már? (grill)

Nem vagyok az a otthon tűsarkúban meztelenül takarítós típus! Persze, hogy néha meztelen vagyok! Fürdés után átmegyek a szobámba felöltözni! Ja és nudista strandom még sosem voltam!!


Fantasztikusan nézel ki Regina, nekem nagyon bejössz! Neked milyen srácok jönnek be? Puszil Zsolt (Zsolt)

Nagyon köszönöm! Amint már említettem nem a szépséges pasik jönnek be! Változó! Legyen kisugárzása!


Szia! Ne haragudj azért amit kérdezni fogok, de gondoltál már arra, h ha nem ilyen külső adottságaid lennének, akkor kevésbé jutottál volna előbbre? Köszi a választ, további sok sikert;) (Kosia0703)

Persze! Ez logikus! Tudom, hogy sokkal nehezebb lenne!!! Sajnos nálam jóval nagyobb tehetségek nem jutnak tovább a külsejük miatt! Ez nagyon szomorú....


szia! Mi az amit még elszeretnél érni a jövőben a karriereddel kapcsolatban? Sok szerencsét a jövőben, és sok sikert!:) szia! (opacica)

Én csak egy normális lemezt szeretnék. Ami teljes mértékben tükrözi a stílusomat és a gondolataimat!


Szia! fent vagy az iwiw.hu-n? (Krisztiii pécs=))

Nem vagyok iwiw tag!


Meseszép vagy! Mit szeretnél még elérni az életben? Van e komoly kapcsolatod? (roberto)

Nagyon köszönöm! Szeretném, ha egy nap felkelnék, és nem lenne olyan dolog, ami miatt fájna a szívem! Ezért dolgozom és ezt szeretném egyszer elérni! Valamint egyszer egy kisfiú gyermeket is szeretnék!Van párom!


Szerinted mitől szép egy nő? Hol vásárolod általában a ruháid? Mert nagyon csinos vagy és szép:)puszii (Niki)

Nem tudom megmondani! Sok szép nőt látok, de kell, hogy legyen valami belső kisugárzás! Belső szépség! Ha valaki gonosz az kifele is megnyilvánul! Szeretem, ha valaki kedves és sokat mosolyog! Az ilyen emberektől jobb lesz a világ! Általában Hm-ben, zarában, Tally Weiljben vásárolok, de most tetőtől talpig Levisben vagyok!


Szia Regina! Te mindig nagyon csinos vagy -és sok plázacica sztárral ellentétben te sokkal többet érsz mert tehetséges is vagy: gyönyörűen énekelsz. Ezt sose felejtsd el, és csinálj végre lemezt!!!! Nem szabad elpocsékolni a tehetséget. Nagyon szép és bájos lány vagy és bármi sikerülhet! " Alattad a föld, Feletted az ég, Benned a létra" (zümi)

:)))) Drága vagy!!!!! Köszönöm a bíztatást!


Szia Regi mi az ami miatt ilyen jól megértitek egymást Zimány Lindával? Mi miatt ilyen szoros a barátságotok? (gihk)

Ez jó kérdés!!! Látod ezen még sosem gondolkodtam.....Na feladtad a leckét!!! Nem tudom, de nagyon szeretem őt!


Szia Regi! Rég hallottunk felőled! Új lemezt fogsz készíteni? Mivel semmilyen közösség portálon nem vagy rajta h lehet veled vmi e-mailes érintkezésbe lépni? (Dóri)

Szia! Elkészült az új weboldalam és ott van egy cím amire, ha írsz válaszolok neked!!


Nagyon jó énekesnőnek tartalak, remélem nem fogod abba hagyni sose. Nagy kedvencem vagy, nagyon szeretem a zenédet, és nagyon kedves embernek tartalak, sok sikert :D (girl123)

Nagyon-nagyon köszönöm!!!!


Kb. egy éve azt nyilatkoztad, egy tv-s műsorban, hogy ha nem lendül be az énekesi karriered, bele törődsz, és felhagysz vele.. .nos, még mindig nem az énekhangod miatt említ meg néha a média... mind ezek mellett továbbra is kitartasz, és próbálkozol? (Orsi)

Még van egy utolsó próbálkozásom, amit még nem lőttem el! Dolgozom rajta!


Szia Regina! Van most barátod? Nem igazán lehet mostanában hallani a magánéletedről. Mondjuk én ezt meg is értem. Sok sikert! Puszi (Pityu)

Van párom! Nem szeretném, hogy megint nyakig benne legyen a média az életemben! Meg ő egy privát ember így könnyebb!!


Szia Regina! Egyszer hallottam tőled, hogy fel szeretnéd tölteni az ajkaidat! Most hogy Linda is megcsináltatta bevallhatod, megvan csinálva neked is? (cinny)

Nincs megcsinálva!!!! Anyuci és Apuci így hozta össze! Ha megnézed Apu száját épp ilyen! Még szerencse, hogy a bajszit nem örököltem! :))Tény és való, hogy megnéztem Lindáét, hogy csinálják, de ezzel együtt el is ment a kedvem tőle!!! Boooooorzaaasztóóóó látvány!!!!!!


Egy ilyen vékony lány, mint te miért jár zsírbomlasztó kezelésre? Nem lenne egyszerűbb edzeni? (babylove18)

Nézd! Ha neked egy cég felajánlaná, hogy ingyen kezeli a bőrödet, te nemet mondanál??? Ugyan dehogy!!! Na ezért járok oda emellett jó a hatása is! Edzeni nekem nem olyan egyszerű, mert a futópadról 2 perc alatt ledőlök a szívem miatt!


Mennyit szolizol egy héten hogy ilyen barna vagy? (Máté)

Alapvetően barna típusú a Dukai család, de 2 hetente 1x 2x elmegyek 10 percre!


Hány cm magad vagy? és hány kg? (Nikky)

174 cm és 58kg!


Van kedvenc magyar előadód? Neked tényleg nem lesz már lemezed? (Susie)

Szeretem Lolát, Zanzibárt, V-tech régi zenéit, Magnaqum Laudét és a Váradi Roma Cafét!


Vettél már részt 2 férfival egyszerre szexben? (intimo)

Egy is elég nemhogy kettő!!!


Szia! Miért van az, hogy Te énekes vagy de inkább a fotózás jut mindenkinek az eszébe ha rád gondol(+más is :p).Mert szerintem a Te bomba testeddel közelebb vagy a modellkedéshez! Sok sikert! (Etr)

Talán azért, mert többet fotózom, mint énekelek!!! Köszönöm


Szia Regina! Ugye látunk még(,hogy ne csináljak reklámot)a nyuszis Pla***yban?:) Én fotóználak az fix...! Várunk! (Plútó)

Ha majd egyszer újra felkérnek biztosan leszek benne! Nagyon köszönöm!


Hello Nyuszilány! Neked melyik hajszín jön be? Látom mindent kipróbáltál már! Nekem szőkén jössz be legjobban de ha csak így ismernél meg szívesen háát...legyen:p! Hajrá a címlapokon! (Plóciusz)

Szőke párti vagyok!!


Szia! Te szerepelnél erotikus filmben(nem pornó),ahol a lényeg nem látszik vagy elenyészően? Gyakorlatilag nincs sok különbség mert a pla***yban is pucicsiga vagy csak ez mozgókép lenne! Válaszodat előre is köszönöm! A castingra házhoz gyere!.) (Hello)

Épp most utasítottam vissza egy főszerepet ilyen feltételek miatt! Kívülállónak lehet ugyanaz, de hidd el egészen más! Bocsi! Nem járok házhoz! :)


Szió! Minden gyönyörű lány, aki híres szűzies! Mi a véleményed az egyéjszakás dolgokról? Volt már benne részed? Eddig sose vallották be!(Ha még nem volt Debrecenben lehet!) (Boy25)

Egyszer volt egy egyéjszakás kalandom, vagyis kétéjszakás, de rájöttünk, hogy jobb havernak maradni, de ennyi az össz tapasztalatom ez ügyben! Köszönöm nem megyek Debrecenbe! Egy egyéjszakás kaland rabja vagyok már fél éve!


Szijja Regina! Azt szeretném megkérdezni h. te "kezdenél" olyan pasival, akinek tudod h. van egy élettársa és az élettársának van 2 gyereke (de nem ettől/az adott sráctól hanem még mástól, korábbi kapcsolatából a nőnek)és hosszabb ideje 1ütt vannak(pl:2-3 év)??Végül is van úgy h. már csak a megszokás tart sokszor együtt egy párt, meg a szeretet, meg az együtt töltött évek úgymond és lehet h. "kell" egy 3. fél valamelyik oldalról aki ráébressze úgymond az adott felet s így a párt, h. már kihűlt a szerelmük, nem olyan mint szerelmük kezdetén (mert lehet ők maguk úgy "nem jönnek rá")?!V. szted ilyen nincs az életben ,nem lehetséges?? Te mit tennél egy ilyen szituban ha nagyon tetszene egy pasi, csak azok a dolgok állnának fent vele kapcsolatban amiket írtam. Adnál egy esélyt a dolognak, megpróbálnál megismerkedni vele v. azok miatt inkább nem? Köszönöm szépen előre is válaszod!! Segítséged!! Nagyon! Pussyyyka! (Gloria)

Szerintem ne te legyél az ok, aki miatt kilép egy ilyen kapcsolatból, ami amúgy sem egyszerű! Mert lehet egy életen át téged fognak okolni vagy épp te magadat! Hagyd, hogy magától történjenek meg a dolgok , de csak addig csináld amíg nem készülsz ki! Neki kell lépnie, magától kell rájönnie!! Várj egy picit....az élet majd eldönt mindent!


Szia! Milyen érzés ennyi idősen az ismertebb emberek közé tartozni? Nem hiányzik a veled egykorúak "átlagos" élete? (lina22)

Jó érzés, de néha kiborító! Néha szeretnék kócosan, smink nélkül úgy kimenni az utcára, hogy nem szólnak meg! Azért járok haza Kapuvárra, mert ott újra gyerek lehetek és az ágyból kiabálva kérhetem Anyutól a reggeli ****ómat!


Szia Regina! Csak azt szeretném kérdezni hogy lehetséges e az hogy együtt jártam veled Iskolába Győrben??? Nem az Ortutay-ba jártál? (Miki)

De! Oda jártam!


Szia Regina! Először is szeretnék Neked gratulálni, mert Nagyon Tehetséges Hölgy vagy, Csodálatos Alakkal és nagyon Kellemes Hanggal!! Te kipróbáltad már valaha a búvárkodást vagy a szörfözést? Ki a Te Álompasid, illetve milyen Pasik jönnek be Nálad? Lehet tőled autogramot kérni, illetve h. lehet Veled felvenni a kapcs.-ot, rajongói levelek kapcsán? Minden Yo-t Neked, Nagy Bálint. (V.B.)

Nagyon köszönöm! Búvárkodtam, de bepánikoltam és többé nem merültem!A weboldalamon van egy cím amin lehet nekem levelet írni!


Szia, előre is szeretnék gratulálni a szerelemről álmodom számhoz. Nagyon szeretem azt a számot van még sok jó számod és remélem hogy még lesz is:D szeretném meg kérdezni hogy van e mán zeneszerződ? És, hogy lesz e következő album a közeljövőben, előre is köszönöm szia:) (reginafan)

Köszönöm a gratulációt! Lesz még lemez biztosan csak kérdés, hogy mikor!


Szia! El kell, hogy mondjam, sokáig nem értettem miért mondják rád, hogy énekesnő vagy, mert én egyetlen számodat sem hallottam rádióban. Aztán egyszer a Net-en megtaláltam egy számodat és el kell ismernem, tényleg van hangod, egész jó. Ennek ellenére azért el kell, hogy mondjam idegesít ha folyton beléd vagy épp Dundikába, esetleg Zimányi Lindába botlom akárhova kapcsolok. Kicsit sok(k) belőletek, na! Miért kell ez az állandó szereplés, mondd? (Nina)

Örülök, hogy tetszik a dal! Miért ne mennék ha hívnak??? Mert téged idegesít?? Te foglalkoznál azzal, ha engem valami idegesítene benned?


Szia! Megkérdezhetem milyen iskolai végzettséged van? Illetve dolgoztál már valaha havi fix fizetésért, amit be kellett osztanod? (Anett)

Középiskolai végzettségem van! És igen! Dolgoztam havi fixért és volt, hogy 200 ft volt a zsebemben és zacskós levest ettem és nem tudtam, hogy adjam fel a számláimat!!!!!!! Miért gondolja mindenki, hogy milliomosok vagyunk????? Nagy tévedés!!!


szijjja Regina!! Nagyon szép vagy....és mindemellett nagyon csinos! Mondd el! Mi a titkod?? Előre is köszönöm! Szia (ddmzs2120)

Anyu és Apu a titkom!!! Köszönöm a bókot!


Ne haragudj R., de valamiért nagyon unszimpatikus vagy számomra, a kisugárzásoddal valami nincs rendben, finoman szólva is negatív. Valamint van egy olyan érzésem belőled, hogy, mindegy, hogy mit, csak tegyél valamit, hogy szerepelhess. Véleményem szerint, ez elég erőltetett részedről, és lehet, hogy pont ez a bibi!! Nekem csak egy kérdésem lenne hozzad: ha lesz majd egy gyereked, Te szeretnéd, és boldog, büszke anyuka leszel, ha ugyanilyen "pályafutása" lesz a lányodnak, vagy akar a fiadnak??? Kosz, ha válaszra méltatsz! (Nelli)

Köszönöm az őszinte véleményed! A válaszom csak annyi!! Anyukám büszke rám!! Ennyi nekem elég!


Lennél politikus? (face)

Soha!!!!!!!


Szia Regi! Merre jártál eddig a nagyvilágban? Jófejnek tartalak, ne változz meg! Bár kíváncsi lennék, ha valaki oda menne hozzád az utcán (pl. egy rajongó), hogy leálljon veled beszélgetni, te mit tennél. Sok sikert a továbbiakban! (zedd)

Beszélgetnék vele mint ahogy eddig is tettem! Voltam már Spanyolban, Mexicoban, Angliában, Dániában, Ausztriában!


Szia! Szeretnélek kétvállra fektetni debreceni lakásomban! Mennyiért jönnél? Mindenkiről kiderül hogy pénzért mindenre kész csak a nyilvánosság előtt szépíti magát! uff (u.i. Ezt úgyis leveszik a listáról:D) (bz)

Miért vennék le!!! Hát... rólam nehéz lesz ilyet mondani! Bár biztos van, aki ezt állítja! Nem megyek házhoz és nem szexelek pénzért! Még sosem tettem ilyet....Bár akkor biztosan jobban élnék....Nem vagyok prosti! A furcsa az, hogy mindig olyanok kerülnek szóba, akik nem csinálják, akik pedig igen nagy hallgatás övezi őket!


Szia! Eszméletlen szimpatikus csaj vagy!!! Irigylem a barátodat. Hol lehet látni Téged? Milyen típusú srácok jönnek be neked? (robinho-totti)

Júúúj!! Erre már nagyon-nagyon sokszor válaszoltam!!!! :)))


Szia! Nem gondolod, hogy már egy kicsit sok volt belőled, meg a Lindából. Nem rosszindulatból kérdem, mert helyesek vagytok mind a ketten, csak szerintem ezzel a sok szerepléssel már a nép agyára fogtok menni. Komolyan. Amúgy láttalak már titeket élőben és szerintem 100x szebb vagy mint a Linda. Egyszerűen nem értem, hogy nyerhetett szépségversenyt. Sokkal szebb lányokkal találkoztam már. Minden jót. Szandra (Szandra)

Kösz Szandra az őszinte véleményt! Néha magamból is sok!


Nagyon szép csaj vagy. Még így női szemmel is te meg Linda vagytok a legszebbek a hírességek közül. De tényleg. Fő a természetesség. Puszi. (Lelle)

Köszönjük! Pusszi


Szia! Az Öcsém (23) odavan érted, mondjuk megértem, mondhatnám, "csatlakozom az előttem szólóhoz..." Nem lehet tőled valamilyen úton-módon névre szóló dedikált fényképet, posztert, stb. kérni??? (Pl. postán) Jó kis meglepi lenne... :))) Üdv, Ferrás (Ferrás)

Írjon nekem levelet a weboldalamra!


Regina! Szeretném kérdezni, hogy mire vagy ennyire beképzelt??? Pedig aztán nem vagy valami szépség...a mű hajaddal, mű melleddel....nos? (én)

És te miért vagy ilyen, amilyen?? Mielőtt véleményt alkotsz, járj utána annak amiről beszélsz!! Nos?


Sok sikert a továbbiakhoz! Szerintem is Tibi azért mert olyan stílusú, attól még jó ember lehet! Nem tudom, akik itt beszólogatnak Neked, azok most örülnek maguknak??? Szép napot! Zsu (Zsuzsuanya!)

Zsu! Csak gondolj arra, hogy milyen ember az aki feljön ide, időt veszteget csak azért, hogy leszóljon?? Rosszindulatú, gonosz emberek! Forrjanak a saját levükben! Tibi akkor is normális!


Nekem szimpatikus lány vagy :)... Szereted az édességet? (Dia)

Nem! Inkább sós párti vagyok!!!


Jól áll ez a sötét haj is, de mikor lesz újra szőke? (Amy)

Már szőkülök!! :))


Nagyon kedves lánynak tűnsz, és sok sikert kívánok az álmaihoz! Nekem lány létemre a szemeid a legszebbek. Mitől ilyen fehér a "fehér" része? Táplálkozásod miatt? Miket szoktál enni? (Lilla)

Húú én össze-vissza eszem! Ezt nem tudom megválaszolni!!! Na megyek! Köszönöm, hogy ennyien idefáradtatok!!! Minden jót mindenkinek!!!
 

Sziszy

Ismert tag
+ 4 kép
 

Csatolások

 • gn0000568F.jpg
  gn0000568F.jpg
  24.9 KB · Olvasás: 52
 • gn00005690.jpg
  gn00005690.jpg
  21.4 KB · Olvasás: 49
 • gn00005691.jpg
  gn00005691.jpg
  23.6 KB · Olvasás: 51
 • gn00005692.jpg
  gn00005692.jpg
  20.3 KB · Olvasás: 55

Lordan

borda lovag Képmester
Én végigolvastam... Kemény menet volt! Jól mondta Regi...
Fura, hogy többször is előjött a kérdésekben a műmell meg a szilikon témája.
Nekem eszembe sem jutna ilyesmi róla. Regi egy természetes szépség.: puszi:
Nem értem, hogy tudott ez a szilikonos tévhit ennyire elterjedni...

Köszi a cikket és a képeket is!
 

Regina

Borda Cuki
Köszi Totti! Editfan! Csak azért gondolják, mert lassan mindenki ezt csinálja! de tényleg! Divat lett mégha nincs is rá szükségük! Rólam a H&M hiper-szuper push-up melltartója miatt gondolják! Közben nagy átvágás az egész!
Cidrizek a műtétektől! Nem bírnám ki , hogy megnyessék a cicim!! Júúúúújjj!!! Belegondolni is rossz!!! Brrrrrrr!!!!
Szóval ez van! A szám is úgy igazi ahogy van! Ezek nem láttak még húsosabb aj****t?? Apué dettó ilyen és a dédimé is ilyen volt!
Na jó....a hajam nem az enyém! És akkor mi van?? :)
Pusz mindenkinek!!!!
 

Burberrys

Ismert tag
:D
A K-A-K-A-ra harap a borda motor! :rohog:
Én is végigolvastam és hát sajnálom, hogy ennyi szedett-vedett csürhe is ráért akkor.
De nagyon jól áltál hozzá, szóval gratula. :)
Köszönet Sziszynek a közremüködésért és a képeknek is örülők ám! ;)
 
Oldal tetejére