Egy űrhajós szerint volt kapcsolatfelvétel földönkívüliekkel

GoodSpeed

Ismert tag

stoned

Adminisztrátor
Hát mire gondolhatnék? Vagy te tényleg elhiszed ezeket? Na akárhogy is légyszíves hanyagold ezeket a faxságokat ez a borda nem pedg hülye bulvárhírek gyűjtőhelye, mivel közösségi portál vagyunk kénytelen vagyok eltűrni hogy ha rohamod van akkor akár a körömágybetegségeknek is topikot nyitsz, de ezt a népbutító marhaságot nem fogom itt megtűrni.
 
Kevésbé bulváros:
A Belga UFO észlelésről szemtanúk, videó a tárgyról, megszólalnak a műveletben részt vevő katonák, részletek az F16 radarképéről. A K-betűs szám mutatja a tárgy sebességét (1knot = 1,85km/h). Az egyiken a tárgy jobbra kitér, 150K-ról felugrik 560K-ra (270-ről 1030km/h). Ha beleszámítjuk hogy a radar pásztáz, ami időbe telik, ez akkor is elég nagy gyorsulásnak tűnik. Valamelyik szám mutatja a céltárgy magasságát is, de azt már nem t'om melyik.
[video=youtube;q4JsPSKYypk]http://www.youtube.com/watch?v=q4JsPSKYypk[/video]
 
"Battle of Los Angeles" 1942
Sokan biztos hallottak már a "foo-fighter"-ekről, amikor a II. világháború vége felé kis fénygömbök követték a harci gépeket. Korábban is történtek már furcsaságok.
Perl Harbor után az USA készült a következő Japán légitámadásra, légvédelmi rendszert telepítettek a nagyobb városokhoz. 1942 elején viszont csak egy tengeralattjáró támadott egy olajfinomítót Santa Barbara-nál (kevés sikerrel).
Aztán 1942. február 25-én éjjel 2 után Los Angelesben bekapcsoltak a szirénák, önkéntesek elsötétítették az utcákat, aztán csak várták a bombázógépeket. A keresőfények ehelyett egy óriási repülő csészealjra hasonlító valamit világítottak meg, amire a légvédelmi ágyúk tüzet nyitottak.
A tiltás ellenére sok száz szemtanú figyelte, ahogy lassan átrepült a város felett, pedig a lőszer repeszek százával hullottak vissza. Abban mindenki egyetért, hogy nagyon lassan zajtalanul mozgott - kb. fél órásra saccolták a megfigyelés időtartamát. Bár néha a korabeli vadászgépekkel is megszórták, látszólag semmi kárt nem sikerült okozni benne.
Egy közeli szemtanú (fölöttük repült el) szerint nagyobb volt, mint egy Zeppelin léghajó, és inkább tömör, súlyos objektumnak tűnt. Az apja több bátor férfitársával, puskákkal felszerelkezve autóba ült, és követni kezdték Nem sokáig sikerült, mert a tárgy felgyorsított, emelkedni kezdett, és távozott.
A legtöbb szemtanú Japán felderítőgépre gondolt, bombázás nem történt, de bár több mint 1400 légvédelmi lőszert kilőttek rá, mégsem sikerült leszedni.
A képeken újságcikkek láthatók, a visszahulló repeszek miatti károkkal ill. egy jól sikerült képpel a tárgyról + az eredeti fotó és az inverze.
 
Valaki felpakolt egy teljes 'Nulladik típusú találkozások' részt a Youtube-ra, az elején Roswellről van szó. Csak az 5/1 darabot linkelem be.
[video=youtube;o6ug5LVC1V8]http://www.youtube.com/watch?v=o6ug5LVC1V8[/video]
Egy rövid részlet van Jesse Marcel őrnagy interjújából is, ő az aki először megvizsgálta a roncsdarabokat egy farm legelőjén. Pár nap múlva már azt nyilatkozta, hogy bocs, csak azt hittem hogy egy repülő csészealj darabjai, igazából egy hagyományos meteorológiai ballon volt (alufólia, balzafa stb.). Élete vége felé viszont visszatért az UFÓs verzióhoz.
A Roswellről készített műsor az 'Unsolved Mysteries - The UFO Files'-ből van átvéve, az is fent van a Youtube-on (4x1,5 óra ).
http://kepfeltoltes.hu/thumb/080909/RoswellDailyRecordJuly8_2C1947_www.kepfeltoltes.hu _.jpg
 
Neumann János? Ő matek meg valszám dolgokról írt tudtommal (meg számítógépről), bár az igaz lehet, hogy földönkívüli volt ;). Wigner Jenő mesélte egy régi felvételen, hogy egy matematikai problémát sehogy sem tudott megoldani, ezért meglátogatta Neumannt az irodájában. Miután megdumálták mi a gond Neumann átült egy másik székre a fallal szembe, és 10-15 percig fejben(!) számolgatott, aztán visszaült és elmagyarázta a megoldást. Állítólag a Philadelphia projektet ő vette át Teslától, de ez azért elég kérdéses. (mármint hogy egy hadihajót erős elektromágneses térrel egy időre fizikailag eltüntettek) Teller Ede viszont gyanús, hogy belekeveredett 1-2 ufós dologba.

A vadászpilótákra visszatérve, Knoll Gyula nyugdíjas repülő ezredes (aki nálunk elsőként lépte át a hangsebességet) könyvet ír a magyarországi különös esetekről. Az ő UFO története röviden: egy feladat végrehajtása közben Kaposvár fölött lebegő erős fehér fényt vett észre. A toronytól utasítást kapott, hogy nézze meg közelebbről, erre a fény elszáguldott, "mintha puskából lőtték volna ki". Bővebben a cikkben:
http://www.sonline.hu/somogy/kek-hirek-bulvar/ufot-uldozott-a-vadaszpilota-276839
 
Üdvözlet!
Nem szokásom halott topikokat feltámasztani, de több mint 20 év után vannak új hírek a belgiumi UFO-val kapcsolatban. Szóval, kelj föl Lázár!
Az egyik pasasnak annak idején sikerült egy elég jó fotót csinálni a háromszög alakú tárgyról. Nem csoda, mivel most azt mondja, hogy egy kivilágított műanyag makettet fotóztak le.
http://www.rtlklub.hu/hirek/kulfold/video/136353
http://www.rtlklub.hu/hirek/kulfold/cikk/376809

Eddig semmi extra, manapság is a Youtube tele van hamisított UFO videókkal, régebben meg fotók hamisításával élték ki magukat. Az már érdekesebb, hogy egyetlen "fake" fotóval megpróbálják lenullázni, amit amúgy több száz "fanatikus" szemtanú látott - civilek, rendőrök, katonák. Az F-16-osokat is akkor küldték fel, mikor több földi radarállomás is észlelt egy nagy sebességgel mozgó tárgyat az egyik város mellett, amit a repülők saját radarjával is sikerült befogni. A radarfelvételeket később az egyik egyetemen is kielemezték, senki sem vonta kétségbe a hitelességét.
És miért pont egy háromszöget faragott a fazon, a sarkaiban három + egy középső lámpával, ami pontosan megegyezik a szemtanúk leírásával, meg a videókkal, miért nem klasszikus csészealjat vagy Enterprise űrhajó alakút? Vagy mindenki ugyanazt hallucinálta? Itt valami sz@r van a palacsintában.
Voltak hasonló észlelések az USA-ban is, New York mellett a nyolcvanas években. A Hudson folyó völgyében láttak hatalmas méretű (focipályányira kell gondolni), lassan lebegő háromszög vagy bumeráng alakú tárgyakat - évekig! Volt, hogy az autópályán megállt a forgalom, és az emberek kiszálltak nézni ahogy elrepül felettük. Köztük pl. az IBM egyik igazgatója. Az FAA magyarázata szerint sárkányrepülők repültek éjszaka, szoros kötelékben, erős reflektorokkal felszerelve... meg néha biztosan meg is álltak pihenni, mert néha csak lebegtek a fények. Ezek a fanatikus UFO hívők meg összekeverték a tökéletes köteléket egy szilárd objektummal.

Na mindegy, látott már valaki hasonlót? Két sárgás fénypont, egymás mögött egy vonalban, mintha egy zsinóron húznák őket, de egy ojjektumnak túl távol vannak egymástól. Semmi villogó fény, csak egységes narancssárgás fénykibocsájtás, minden irányból ugyanazt látod. A megfigyelés szöge alapján inkább a néhány km-re a felszínnel párhuzamosan repülnek, nem a műholdak magasságában. Méretre kb. a legfényesebb égitest (nem a Holdra gondolok :D ) 1,5x-ese, szabad szemmel oldalról trapéz alakúnak láttam, de nem vennék mérget. Szemből olyan volt, mint egy repülőgép leszálló fényei, de aztán minden szögből ugyanúgy nézett ki. Ja, és mindeközben síri csönd van.
Már kétszer volt szerencsém a látványhoz, de tippem sincs mi lehet.
 
Kis vizuális beszámoló az iráni esetről:
<iframe src="http://www.youtube.com/embed/pObnD9LS6Nk" allowfullscreen="" width="420" frameborder="0" height="345"></iframe>

Érdekes, hogy - ha tényleg földönkívüli lények - pontosan ismerik a fegyvereink, és blokkolni is tudják. De mintha más tárgyainknak is pontosan tudnák a funkcióját.
Budd Hopkins UFO kutató egyik korai ügyénél egy szálloda melletti dombon szállt le egy csészealj és kis fickók szálltak ki földmintát gyűjteni egy homokozóból :D
A szálloda portása felkapta a telefonját, hogy kihívja a zsarukat, erre egy magasfrekvenciás hangot hallott, és berobbant az előtte levő táblaüveg.
David M Jacobs kutató egyik ügyfele meg úgy döntött, előáll végre valami szilárdabb bizonyítékkal a vele történtekről, videókamerát rakott az ágyához. Egyik éjjel aztán sikerült felvenni, ahogy kikel az ágyból, odamegy és kikapcsolja a kamerát. Lehet hogy tudják mire jó egy kamera?
 
Egyébként az említett Budd Hopkins festőművész és UFO kutató sajnos augusztus 21-én elhunyt, 80 évesen. Nyugodtan mondhatjuk, hogy ő volt a kutatás doyenje, pár könyve nálunk is kapható (volt), de Az elveszett idő (Missing Time) és a Betolakodók (Intruders) biztosan. A könyvek és az interneten látott előadásai alapján egy rendkívül szimpatikus, humoros arc volt, aki a kutatás témája ellenére igyekezett két (de legalább fél) lábbal a földön maradni.
1964-ben egy partira menet társaival percekig megfigyelhettek egy csészealjat - fényes nappal. A buliban többen hasonló sztorival álltak elő, és Budd-t egyre jobban kezdte érdekelni a téma. Csatlakozott egy szervezethez, és elkezdték kivizsgálni a bejelentéseket (mint a fenti szállodai eksönt 1975-ben). Több ember megmagyarázhatatlan időkiesésről kezdett mesélni az UFO észleléssel kapcsolatban (missing time). Mivel a tudományos világot szemlátomást nem igazán érdekelték ezek az esetek, Hopkins maga kezdett kutatásba.
Beszervezett több (UFO szkeptikus) pszichológust, hogy vizsgálják meg ezeket az embereket, normálisak-e egyáltalán, lehettek-e valós élményeik ill. próbálják meg hipnózisban felidézni a kiesett időben történteket. A választ gondolom sejtitek...
Közben igyekezett a fizikai nyomokat is dokumentálni, furcsa sebhelyeket, évekre kipusztult fűfoltokat etc. Hét év passzív megfigyelés után már maga végezte a hipnotizálást.
Hopkins "ügyfeleinél" bukkantak fel először a földönkívüli-ember keverék lények, az ú.n. hibridek, bár azt neki sem sikerült megtudni miért hozzák létre ezeket.
Sosem tagadta, hogy igazán kézzelfogható bizonyítékot nem sikerült felmutatnia, csak egy amatőrnek tartotta magát, aki a szakik helyett kivizsgál egy érdekes jelenséget - bármi legyen is az igazság. Saját szavaival:
"Egy különleges jelenség különleges vizsgálatot igényel(ne)"

(vigyázat, ez kicsit hosszú :D )
<embed id="VideoPlayback" src="about:blank" style="width:400px;height:326px" allowfullscreen="true" allowscriptaccess="always" type="application/x-shockwave-flash">
 
Oldal tetejére