Egymillióért sem vetkőzik Szekeres Nóri

tthgabor

borda kötekedő
Felőlem okés, vetkőzzön! Megnézem nyilván.

De nagyon nem szeretném, ha az évi 3-4 Fresh, Dundika, Horváth Éva sorozat emiatt késlekedne vagy egyéb hátrányt szenvedne!!!
 

Garfield

képmester
Ott a pont... :D
Igen, szóval a röhej az, hogy Nóri a természetes szépségével már "kilógna a sorból" a Nyuszisban. Azért remélem, egy 3 betűst bevállal a közeljövőben...
 

Zulu

Ismert tag
A remény hal meg utoljára......egyébként az FHM,CKM-be fehérneműbe simán beférne...néha amit csak sejteni lehet sokszor többet ér mint a puszta valóság....bizakodjunk, testvéreim, bizakodjunk....hátha megér Radnainak 2 misit is....csak félő, hogy ő is nuni nélkül született, és akkor meg minek vetkőzni....nem?
így van! én is nagyon kíváncsi lennék rá, de ilyen vacak nuniradírozós képek helyett inkább maradjon a képzelőerő. :)

Ezek de ott vannak! :meghajolo :fine:
 

artifex

Ismert tag
Mondta hogy, soha ne mondd hogy soha. Tehát lehet még beadjaa derekát. Vagy az egész csak reklámfogás?
Akkor másodszor is, a bizonyos mondat folytatása: ", de most mégis ezt teszem." Persze ettől még lehet az a pénz.

Tényleg, a kölyökidő és a mostani szereplései között mit csinált? Mert én konkrétan semmit nem hallottam róla jópár évig. Nem hiányzott a jelenléte, csak érdekelne.
 

goyo

Adminisztrátor
Fórumvezető
ó,a sok tulajdonságom közül ilyenkor igen átkozom az átlagon felüli vizualitásomat :D

Emlekszel meg arra a bizonyos ejszakara ? A kocsimban ultunk, utban a hazad fele...a csillagok korberagyogtak, rank mosolyogtak, az ido megallt...akkor meg szerettel... :rolleyes:
 

Legolas

Moderátor
persze hogy emlékszek...ha rágondolok, mindig párás lesz a szemem...de te csak úgy otthagytál...se puszi,se pá...még egy forró teára se jöttél be...bele is betegedtem...1 hétig csak feküdtem az ágyba és zokogtam...de túlvagyok rajta...mostmár hiába könyörögsz...nemésnem...
 
Oldal tetejére