Erotikus thriller Lindával, Reginával és Zsanival

Grob

Aktív tag
Index.hu-hír:

---
Koltai Róbert fia, Nemere István és három bombanő közreműködésével erotikus thrillert forgat szeptemberben Varga Ádám, aki a közelmúltban külföldre gyártott erotikus filmeket. Véres casting, dekoratív gyilkosság, felspékelt modellek.

Nemere István frissen megjelent Vérvonal című regényéből erotikus thriller készül a szoftpornós Égerházy Zsanettel, Dukai Reginával és Zimány Lindával. Mellettük maga a szerző is szerepel a filmben, ő játssza annak az amerikai filmnek a forgatókönyvíróját, aminek a forgatását rejtélyes gyilkosságsorozat veszélyezteti. Míg a nyomozók egy lépéssel mindig lemaradnak az elkövetőtől, világossá válik, hogy első számú célpontja Nicoll Wood, egy - a történet szerint - Magyarországon forgatott film főszereplője.

"Majdnem mindenkit megölnek benne" - adja meg a második Nemere-adaptáció (az első A fantasztikus nagynéni című tévéfilm volt 86-ban) alaphangját Varga Ádám rendező-producer, akiben Nemere egyik kiadójával beszélgetve fogant meg a feldolgozás ötlete. A kívánt végeredményt az 1998-as Vad vágyak című könnyed amerikai thrillerhez hasonlítja, amiben Matt Dilon szexuális erőszakkal vádolt tanárt játszik Kevin Bacon és Bill Murray mellett. Az etalont Varga így jellemzi: "egy kis erotika, egy kis cici, egy kis tengerpart."

A film három bombanője

Majd teszi magát valahogy

"Szeretném azt a vágyat kielégíteni, ami felböffen a nézőben, hogy minden gond és feszültség nélkül nézhessen végig egy filmet" - fogalmazza meg a vállalkozás célját Varga, aki "normál", erotikus és pornófilmet is forgatott már. - Nálunk az erotikus műfaj túl van misztifikálva, rögtön a Luxx videóval és a pornóval azonosítják. Ismered az Elemi Ösztönt? Annak kábé a fele lesz nálunk."

A szexuális töltet nem direkt pornós jelenetekben nyilvánul meg, hanem például abban ahogy "egy habos fürdőkádban ülő nő pezsgőt iszogat, majd elvágják a torkát". A főszereplő Égerházy Zsanettet részben a "bevállalósabb jelenetek" miatt választották az amerikai színésznő szerepére. "Azok a fiatal lányok, akik elvégezték a színművészetit, vagy valami színészdobbantó iskolát, nem vállalnak ilyet, ha nem magyarázunk bele valami művészetet" - méltatlankodik a rendező, aki nem aggódik, hogy a színészetben tapasztalatlan szereplők elrontják a filmet.

Valóban nincsen benne egy olyan sem, akire azt mondanám, hogy jó színész - ismeri el -, de elég véresen castingoltunk, már február óta csináljuk. Több mint hatszáz lányt és fiút szedtünk össze, akiket először kinézet alapján válogattunk." Miután Zsanett az első rostán átment, szituációs gyakorlatokkal tesztelték. "Ő bizonyult a legtalpraesettebbnek, és mivel Angliában a Pla***y tévén sorozata megy, jobban át tudja érezni a külföldi showbusiness ízét" - dicséri a modellt. (Zsanett több mint hat éve jelentkezik hetente az angol szoftpornó csatornán leszbikus jelenetekkel.)

A tükör előtt vérzik el

Ehhez hasonlóan Dukai Regina képességeiben is bízik: "Valahol benne is van egy adag színészet, amit ha felspékelünk, és valahogy teszi magát, akkor rendezői segítséggel megoldja, amire szükség van. Egy szűz Dukai Reginából sokszor jobbam elő tudod hozni, amit szeretnél, mert nincsen színpadiasítva" - állítja az egykori ezüstlányról, aki a 66-os Tüskevár-sorozat Tutajosa, Seregi Zoltán oldalán nyomoz majd a gyilkos után.
Zimány Lindára azért esett a választás, mert az amerikai színésznő unokahogának szerepére egy Zsanetthoz hasonló lányt kerestek. "Tévedésből őt fogják megölni a színésznő helyett, egy dekoratív gyilkosság áldozata lesz, a tükör előtt vérzik el" - lövi le a film egyik fordulatát Varga. Emellett az erotikus thrillerben egy hollywoodi állatidomár, a magyar származású Hubert G. Wells is szerepet kapott, akivel Varga még 98-ban ismerkedett meg egy vadászaton. Ő játssza az "amerikai producert, aki értetlenül áll a gyilkosságok középpontjában".

Nemere Istvánt lelőtték, de büszkén feszít az újdonsült kolleginákkal

Ha jól muzsikál, lesz folytatás

Az egymillió dolláros költségvetésből szeptemberben kezdenek forgatni többek között Budapesten, Pécsen, Gyöngyösön, akciójelenetekre ebből viszont nem futja. Ahhoz Varga szerint ennek a tízszerese kellene, ehelyett inkább a feszültségkeltésre, "a szép hölgyekre, a helyszínekre, a luxusautókra" fókuszálnak, és "amerikai mintájú vágással" teszik pörgőssé.
A költségvetést fele-fele arányban adták össze magyar és külföldi cégek, és felhajtásukban a koprodukciós partner, Koltai Róbert fia, a Világszámban és a Megy a gőzösben producerként működő P. Koltai Gábor is segített. A magyar támogatók között szerepel "egy luxusszálloda, egy pezsgőpalackozó, akik szeretnék megmutatni magukat, akár külföldön is, dvd-melléklet, vagy burkolt reklám formájában. A külföldieket maga a sztori győzte meg, meg a költségvetés, a húsz százalékos adókedvezmény és az író neve, ami Európában kapatosabb, min egy noname íróé. Meg több erotikus dolgomat látták" - teszi hozzá a rendező.
A filmet mozikban is futtatnák, sőt Varga már most tudja, hogy az amerikai premier megelőzi majd a márciusra tervezett hazait, de a pénz elsősorban a külföldi dvd-, tévéforgalmazásból, internetes és kábeltévés eladásokból folyik majd be. "Ezek a B-filmek ezt a piacot merítik ki, bár Magyarországon ezt nem nagyon mondjuk, mert A-kategóriás színészek sincsenek például - mondja Varga, aki arra számít, hogy a világforgalmazással minimum a költségek megtérülnek. - Már két másik projekt is kilátásba van helyezve, de ezeknek az a feltétele, hogy a Vérvonal jól muzsikáljon."


---

Ha ez nem kacsa (márpedig úgy néz ki!), akkor kíváncsian (és csorgó nyállal?) várom az eredményt...
Bár a film színvonalát illetően nem sokat várok egy pornófilm-rendezőtől.
 

darwin666

Ismert tag
Hát, hát... Nemerétől már nagyon rég olvastam bármi jót (A borzalom ha szabad ezzel a hülye szójátékkal élnem egyenesen borzalmas volt), a rendező sem komoly filmekkel tűnt ki eddig úgy tűnik, a lányok meg nem színészek (jah, bocsánat kivéve a szoftpornós hölgyet). Sok jót nem várok tőle (és most nézzük a képet... tegye fel a kezét, aki látja Linda és Zsanett között a hasonlóságot. Mindketten szőkék és karcsúak... hát azért van még pár ilyen, lássuk be).

Persze lehet amatőr színészekkel jó filmet csinálni, volt régen is ilyen. De ahhoz olyan rendező kell.
 

Lordan

borda lovag Képmester
Nekem Nemere földim, úgyhogy rosszat nem akarok mondani róla, a csajokról meg nem is tudnék...:)

Köszi az infót, Grob!
Várom az eredményt.:)
És bízom benne, hogy Lindus és Regi is hozzászól a témához...
 

ftonyo

képmester
Öszintén, nemtudom, hogy pl. Reginek miért jó, ha elmozdul az erotikus filmek, szoftpornós kolleganők irányba...

...szerintem....
 

Regina

Borda Cuki
Köszi a cikket! ftonyo én egy nyomozó tanonc leszek , Linda pedig testvért alakít. Egyikünknek sincs erotikus jelenete csak a főhősnek! Annyi erotika pedig a Sherkben is van! :) Csóóóók
 

zaZZoo

borda zazu
A film színvonalától sokat nem várok, de Linda és Regina miatt tuti megnézem! :rohog:
Azt viszont sajnálom, hogy nekik nem lesznek erotikus jeleneteik!:sír:
Pedig már csorgott a nyálam! :D
 

BaSa

R.I.P. - Nyugodj békében Kedves Barátunk
Fórumvezető
Hát akármi is lesz, kíváncsi leszek a filmre. Nemerének régebben olvastam jó könyveit, igaz azok főleg scifik voltak. Regináról és Lindáról a cikk alapján én is azt hittem, hogy ha már külső alapján volt válogatás a rendező szerint, akkor legalább egy kis sejtelmesebb rész lesz, de ha nem, akkor is érdekes lesz. Zsanettben viszont nem vagyok biztos, lehet hogy csak előítélet, de ő már annyira elment az erotikusabb témák felé, hogy nem tudom jó választás volt-e, ha egyszerűen csak azért lett ő a főszereplő mert bevállalós.
 
Oldal tetejére