Ewa Sonnet MEGATOPIC

shd

Új tag
Sziasztok! Ewa egy lengyel származású csajszi és nagyon keveset lehet tudni róla. Még a bordán sem láttam róla semmit, úgyhogy remélem tetszik! Amúgy régebben félaktokon, aktokon lehetett őt látni, mostanában inkább énekesi karrierjét építgeti. Szerintem gyönyörű....
 

Shaq

Ismert tag
ha majd olyan microfont fog használni, amit a ruhára kell csiptetni, akkor elmegyek TV-s segédnek... ;)
 

Titi14

Új tag
Ha jól tudom kicsit kacsintgatott a pornó világa felé is... Mindenesetre elég jól néz ki !! Köszi a képeket.
 

shd

Új tag
Titi14 írta:
Egy pár képem, nekem is van róla , felrakom ha gondoljátok...

Örülnénk! Szerintem!

Titi14 írta:
Ha jól tudom kicsit kacsintgatott a pornó világa felé is... Mindenesetre elég jól néz ki !!

Amúgy én úgy tudom, hogy akton vagy csak félakton és erotikus videón szerepelt.... pornóról én nem tudok, de ha valami biztosat tudsz, engem érdekel!
 

Titi14

Új tag
Amúgy én úgy tudom, hogy akton vagy csak félakton és erotikus videón szerepelt.... pornóról én nem tudok, de ha valami biztosat tudsz, engem érdekel![/quote]

Hát biztosat én csak ennyit tudok amit te mondtál. Én is csak úgy hallottam ezt a pornó dolgot, de azért utánajárok. A képeket nemsokára töltöm. :koccint:
 

Kobe

Új tag
Én én én ááááááááááááááááááááááááááááááá

Blokkolnám nah..................................

:mexico:
 

CJKrisz

Ismert tag
Nagyon vártam már, hogy legyen egy ilyen topic is, mert kezdőként én sajnos nem nyithattam. Köszönet érte a topic nyitójának! :meghajolo
Nem, pornóról én sem tudok, pedig én igazi, elvetemült Ewa Sonnet fan vagyok, nekem Ewa az ETALON nő. Csak topless képek és videók vannak róla, annyira szégyenlős a leányka, hogy még bugyi nélküli képek sincsenek róla, helyesebben vannak, de csak nagyon kevés (kb. 8-10db) és azokon sem látszik semmi. Ewa a www.busty.pl oldal gyöngyszeme, hivatalosan csak nekik pózol, ami képek fellelhetők róla a hálón, azok 100%, hogy erről az oldalról származnak, ők fedezték fel 2 évvel ezelőtt, akkor 19 éves volt (1985. márc. 8-án született). Most valóban énekesi karriert építget, a www.ewasonnet.pl oldalon bele lehet hallgatni a számaiba, illetve a legsikeresebb "I RnB" című szám klipjét le is lehet tölteni.
Az esetleges későbbi félreértéseket elkerülendő: Ewa mellei természetesek, szilikont, sebészkést, vagy bármilyen beavatkozást soha nem látott.
Esetleg ha valakinek van lehetősége valami méretes tárhelyet biztosítani, akkor oda szívesen feltöltöm az Ewa-ról megjelent eddigi összes képet (kb. 1,5GB) és videót (4GB).
 

shd

Új tag
CJKrisz gondolkodni fogok valami megoldáson, mert engem nagyon érdekelne ez a gyűjtemény.... Nekem is van sokmindenem róla, de azért nem teljes
 

kentaur

Új tag
Igazán nem akarok reklámot csinálni egy bizonyos másik fórumnak, de aki a teljesség igényével szeretne Ewáról (és a többi busty.pl-es csajról) képeket és videókat begyűjteni, próbálkozzon ott! Eddig kb. 9GB anyag került fel, és még van.
 
Oldal tetejére