Férjhez ment Konta Barbara!

V-Man

Adminisztrátor
Titkos esküvő - Férjhez ment a Barátok Közt Esztere!

Nagy titokban, egy budai étteremben mondta ki az igent Konta Barbara! - A Barátok Közt egykori Esztere egy focistával kötötte össze életét.
2007.06.20 11:20

Konta Barbi és kedvese, Németh Norbert múlt hétvégén a legnagyobb titokban összeházasodott! A menyegző egy exkluzív budai étteremben volt, csak a szűk család részvételével. Barbara évekkel ezelőtt eltűnt a képernyőről. A Barátok Köztből távozott, majd azt tervezte, létrehoz egy közszolgálati jellegű focimagazint. Játszani kezdett egy női futballcsapatban is.

Végül a nagy szerelem is itt talált rá, a pályán. A nagy esemény kapcsán megosztott néhány dolgot a nyilvánossággal. Például, hogy a kedvese, Németh Norbert a Vasas labdarúgócsapat középpályása. A foci szeretete tehát a szerelmet is meghoza Barbi számára, aki boldogan újságolta: igazán rendben van az élete, és egyáltalán nem hiányolja sem a szereplést, sem a népszerűséget! (Kiskegyed információi alapján ma.hu)

http://ma.hu/page/cikk/ae/0/171603/1
 

fudge

Aktív tag
2-vel alatti hivatkozó cikk a ma.hu-n:

Másfél év magány után Konta Barbarára rátalált a szerelem, de csak két hónapig tartott a boldogság: kiderült, a Nagy Ő mégsem az igazi...
2004.09.09 13:54

Konta Barbara két hónappal ezelőtt úgy hitte, Németh Norbert focistában megtalálta az igazit. Csakhogy a külföldi utazáson megismert fiatalemberrel a fokozatosan mélyülő randevúk után kiderült, valami mégsem passzol. Bár életritmusuk hasonlított egymáséhoz, és az érdeklődési kör is sokban egyezett, a fontos hétköznapi dolgokban mégsem volt meg a kellő összhang - árulta el Barbara. Végül ő mondta ki, hogy jobb lenne, ha véget vetnének a kapcsolatnak.

3 év múlva mégis ő lett az igazi... ;)
 

haver

Új tag
Biztosan lemaradtam sok mindenről, de az utolsó információim vele kapcsolatban azok voltak, hogy egy utazási irodában dolgozik egy asztal mögött (évekkel ezelőtti fókusz, vagy aktív, vagy valami..). Azért sok boldogságot kívánok neki.
 
Oldal tetejére