Feloszlik az Atomic Kitten

vikike

Új tag
Miután márciusban befejezi brit turnéját, feloszlik az Atomic Kitten. Mindezt Natasha Hamilton, a lánycsapat oszlopos tagja jelentette be, mondván, nem tudja összeegyeztetni a gyermeknevelést a popkarrierrel.

Miután Hamilton a turné végeztével mindenképpen elhagyná az együttest, a banda másik két tagja, Jenny Frost és Liz McClarnon úgy döntöttek, hogy inkább feloszlatják magukat, mintsem keressenek valakit Hamilton helyére.

Natasha még 2002 augusztusában adott életet kisfiának, Joshnak, s mint elmondta, rendkívül nehéz volt időt szakítania csemetéjére, hiszen rengetegszer kellett eleget tennie a csapaton belüli kötelezettségeinek, és ez rengeteg idejét lekötötte.

„Tudtam, hogy egyszer eljön az az idő, amikor meg kell ezt tennem. Amióta Josh megszületett, alig jutott rá időm, de 2002 óta megjelentettünk hat kislemezt, két albumot és körbejártuk a világot.”

Az Ananova szerint csapattársai elég megértőnek bizonyultak. „Ettől fogva minden koncertünket csodálatos rajongóinknak ajánljuk majd, azoknak, akik végig kitartottak mellettünk. Ők azok, akiket soha nem csapnánk be, hiszen az ő ösztönzésük adott erőt nekünk azon az úton, amit bejártunk” – mondta Liz.
:sír: :sír: :sír: :sír: :sír: :sír: :sír: :sír: :sír: :sír: :sír: :sír: :sír:
 

BaSa

R.I.P. - Nyugodj békében Kedves Barátunk
Fórumvezető
Kár hogy feloszalanak, de a kissrác tényleg fontosabb. Azért remélem ha nagyobb lesz, akkor még újrakezdik.
 
Oldal tetejére