Fontos! Változás a képcsatolási szabályban. Olvasd el!

Státusza
További válaszok itt nem küldhetőek.

Szana

Moderátor
Fórumvezető
Figyelem-.gif

T. fórumozók!

A fórum létrehozásánál nem véletlenül születtek különböző fő kategóriák.
Eltérő energiát igényel egy talált kép linkjének bemásolása mint egy újság scannelése vagy egy televíziós anyag feldolgozása.
Elszaporodott a social médiából való egyenkénti képcsatolások gyakorlata, ami gyorsan kipörget oldalakat, ezáltal eltüntetve olyan emberek munkáját akik jelentős időt szentelnek a fórum tartalmának bővítésére.

Mivel az elmúlt időszakban ez a fórum szekció kikerülhetetlenül vegyes lett, de nem akarunk drasztikusan változtatni a gyakorlaton, ezért kis mértékben módosítjuk a csatolási szabályt.

A mai naptól kezdve social média képek (Facebook, Insta, Twitter, stb.) közzétételére csak minimum 3 db kép esetén van lehetőség.
Kevesebb darabszámnál a hozzászólás összevonásra kerül a tag egy azonos oldalon lévő korábbi posztjával. (időben hátrébb kerül) vagy ha nincs hozzászólása, törölve lesz!

A képek forrásmegjelölése minden esetben KÖTELEZŐ! Ide értve az egyéb oldalakról származó fotókat is. (Elektronikus újságok, hírportálok: Blikk, Bors, stb.) A fel nem tüntetett eredetű képek törlésre kerülnek!!!

Akinek a fenti szabály betarthatatlannak tűnik, az a fotóit a TALÁLT KÉPEK kategóriában helyezheti el továbbra is korlátozás nélkül!

FIGYELEM! Amennyiben a közszereplő az Instáján látható képek felhasználását engedélyhez köti, az ott található fotók posztolása TILOS!

Maximális file méret 20 MB

A támogatott képformátum a JPG.
(A tömörítetlen formátumokat bmp, png, stb. törlöm)

A fotókon szereplő kiskorú gyermekek és civil személyek arcának kitakarása kötelező!

A szabály érvényesítési időpontja: 2018.07.07 12:00


Vezetőség
 
Státusza
További válaszok itt nem küldhetőek.
Oldal tetejére