Görög Zita - PB /s14x/

Státusza
További válaszok itt nem küldhetőek.

Bürgi

Új tag
Sziasztok!

A vitához annyi a hozzáfűznivalóm, hogy már több hónapja nem veszem meg az újságot, és azt hiszem, ezek a képek is engem igazolnak. Szerintem kicsit szánalmas...
 

grisa

Új tag
kiábrándító. a limuzinos képen szegény úgy fest mint egy levitézlett konzumlány. őt is kezdi lassan utolérni a mediterrán szépségek sorsa? és az ötlet, hogy az éjszakai város egy-egy jellemző (ó, milyen kreatív gondolat) részlete köszönjön vissza a képeken...
verebes értelmetlen zagyvaságairól már ne is beszéljünk. ha belegondolok, hogy ez az ember egykor vette a fáradtságot és színdarabokat is írt, most miért nincs igénye a munkájával szemben?

de gondolom neki tetszett, ha engedte futni.
 

kutyak

Tag
Én kicsit (csak egész picit) kellemesen csalódtam. Végül is sok olyan kép van, amelyiken nincs rajta bugyi. A mókus ugyan nem látszik, de nem is ez a lényeg. (Egyébként is láttuk már a P10-es sorozatban - igaz, inkább csak lelki szemeinkkel). Nekem egyébként is tetszik Zita, a teste szerintem tökéletes, az arca különleges, de szép, szóval összességében rendkívül vonzó jelenség, legalábbis számomra.
Mindenesetre szerintem nem csattant akkorát, mint amit a tisztelt szerkesztőség várt.
Verebes úr kommentárja szerintem sokat ront az összképen. Sokat beszél, elvontan, de nem mond semmit. Ettől még a szokásos ez-a-lány-elbűvölő-és-lendületes-és-magabiztos-és-intelligens-és-félnek-tőle-a-férfiak szöveg is jobb lett volna. Így csak gagyi.
Összességében: ezt is láttuk, sok újat nem mutatott ez a szép lány.
 

joe_r

Tag
Lehet, hogy vannak róla ennél jobb képek, de a PB-ba - sajnos vagy sem - ezek a képek kerültek.
Apropó képek, mondja már meg nekem valaki, hogy mi az a P10-es sorozat.
Kössssssssz :).
 

HBP

Tag
Szerintem csomóan csak ázsióból, megszokásból, az első 1-2 elégedetlenkedő üzenet után kezdtek el írni olyanokat, hogy jaj de rossz.
bár igaz, nem nagyon nézegetem ma már a cicis újságokat.

Az arcról annyit, hogy újságméretben kedves, barátságos, pudertől függően veszélyes szexdémon, ugyanakkor GZ-re is igaz, mint mnidenkire, akit HQ-ban közvetlen közelről mutatnak: nagy képen jobban kijönnek az arc(bőr) hibái.
Ezáltal még a legszebb ember is hányadék tud lenni, főleg, ha árnyékolt is.
 

bigmek

Új tag
Hello

Vicc és tragédia. Ez a legjobb két kifejezés arra, ami Görög Zita címszó alatt a szeptemberi hazai PB-ban látható.
Ez az anyag nem méltó a PB-hez. Ettől jobb képek jöttek le nemrégiben egy másik, "lájtosabb" hazai magazinban.
Ha ez az új imidzs és az új főszerk. így folytatja, a maradék tábor is elpártol a PB-től.
Persze mindez nem Zitát minősíti. Azaz mégis, hisz jól sáfárkodik a testével.
Ha addig nem szűnik meg a PB és mi ki tudjuk várni, míg Zita Zalatnay-korú lesz, láthatjuk mi még őt mindent megmutatva a magazinban. Meglátjátok pajtások. :)))

:csap:
 

scot

Új tag
Osztom Pappa-G véleményét.
A kiadó biztos örült volna, ha többet mutathat, de ebben állapodtak meg. Zita döntését tiszteletben kellene tartani.
Szép, igényes képek, PB módra!
 
..egyet értek Zitával mikor azt mondta azért nem vállalta eddig a playboyt,mert minösithetetlenül gyengék a magyar kép anyagok az amerikaihoz képest.De most elörébb jutott?ha nem is dörmögö dömötör..de a Fülesbe felvételt nyerne a fotos,mert ez még mindig nem az ami ide kell.Ez NEM PB..nincs Magyarországon olyan fotos aki ezt a stilust képviseli? ...kiváncsi lennék Zita ilyen képeket álmodott-e :csap: meg magáról?
 

tory

Ismert tag
a.z.sátán írta:
..egyet értek Zitával mikor azt mondta azért nem vállalta eddig a playboyt,mert minösithetetlenül gyengék a magyar kép anyagok az amerikaihoz képest.De most elörébb jutott?ha nem is dörmögö dömötör..de a Fülesbe felvételt nyerne a fotos,mert ez még mindig nem az ami ide kell.Ez NEM PB..nincs Magyarországon olyan fotos aki ezt a stilust képviseli? ...kiváncsi lennék Zita ilyen képeket álmodott-e :csap: meg magáról?
Ha ilyet akkor kicsit túldimenzionálta a saját fantáziáját!
 

Tom48

Aktív tag
joe_r írta:
És ha Zita sem egészen ilyen képekre gondolt, akkor mi van?
Ezt már tudjuk, mert elismerte, hibásan választott fotóst.
DE RAGASZKODOTT HOZZÁ!
Ez lett belőle.
Egy modell egy valamihez ragaszkodjon........

Megjegyzés még ehhez: ha a Playboynál csak a főszerkesztőt cserélik, attól még nem bisztos, hogy jobbak lesznek a képek.
Többen beleszólnak abba, melyik kép kerüljön a lapba. Valaki retusálja a képeket.
No azt kéne.........
 

atoszisz

Új tag
Szerintem Radnai azt hitte ,hogy ha már valaki sztárocska akkor már el lehet adni mindent.A képek nem tetszenek nekem se.Mert ha már az volt a cél,hogy valami mást huzzanak elő mint Budapest háttérként akkor az miért nem látszik! Mintha studióban fotózták volna és a hátteret pedig retusálták.
:confused: :confused: :confused:
 

myMusic.hu

Új tag
Ramraquo írta:
Pappa-G: Ha nem szeretné megmutatni testének azon tájait,akkor ne a PB-ba pózoljon,menjen inkább a Kiskegyedbe.
Valaki aki modell volt,a testéből élt nem meri megmutatni magát ez szánalmas,Zita suxx.

A modell volt, testéből élt azért kicsit túlzás... van különbség egy modell és egy pornósztár között, bár sokan szép lassan átcsúsznak a határokon de úgy látszik ő (még) nem. Szerintem ezek a képek jobbak mintha széttett lábakkal mutogatná magát. Bár a minőség annyira nem tetszik. De akinek nem elég ez, nézegessen m. wild-ot :rohog: :kalapacs:
 
Státusza
További válaszok itt nem küldhetőek.
Oldal tetejére