Garfield egyéni gubanca

Garfield

képmester
Na szóval...

Töprengtem rajta, egyáltalán megírjam ezt az üzit, olyan hülyén jön ki, sosem csináltam ehhez hasonlót, de most hirtelen ez jutott eszembe... :)
Mint bizonyára jó néhányan tudjátok, "A Borda macskája" (én :) ) sajnos 100% -os süket. (Már 12 éve. Egy vírus mellékhatása kinyírta a hallóidegeket a belső fülben, mikor 25 éves voltam. A fülem maga ép, de nincs összeköttetés a fülek és az agy között.) Aki a részletekre is kíváncsi, az elolvashat egy cikket, ami rólam szól itt:
http://www.szimpatika.hu/media/magazin/szimpatika-magazin-2009_04-aprilis.pdf
(A 7. oldaltól, a lapok alján lévő zöld számozás alapján...)
Nagyon úgy tűnt, hogy ez így is marad, amíg leélem 9 életem, deeee... Közben fejlődött a technika, ami által ma már lehetséges, hogy a bal fülemet újra hallásra lehetne bírni! (Hosszú, hogy miért csak azt, nem fárasztanék vele senkit.)
Ez egy 6 órás agyi műtét, (remélem, tényleg van olyanom :D ) és az által lehetne elérni eme célomat.
Igen ám, de a TB csak egy bizony százalékát állja a műtétnek, a többit nekem kellene előteremteni. Jelen állás szerint az összeg kicsivel átlépi az első 7 számjegyű számot, ami valahogy jelenleg nem áll rendelkezésemre teljes egészében a belső zsebemben. :p
Na már most...
A Hozzátok szólásnak 2 féle oka van:
1) Ez gondolom sejthető... :)
Tehát aki úgy gondolja, át tudja érezni, hogy 12 évnyi hang nélküliség után mennyire van elegem a csöndből és megteheti, az "lökjön rajtam" egy keveset, annyival is közelebb lennék a célhoz. :) (Számlaszám mindjárt itt, alul... :) )
2) UGYANOLYAN segítség, ha tovább adja ezt a hírt (adatokkal együtt) annak, (emberek, cégek, mindegy) akiről sejti, hogy segíthet összehozni az anyagi fedezet rám eső részét.
A kevés is számít, sok kicsi, sokra megyek! :D
Ha csak 1 valaki teszi meg valamelyiket, már volt értelme létrehozni ezt a topic -ot. :)
Tudom, hogy semmi köze a Borda -hoz és bocs is mindenkitől, hogy ezzel (is) foglaltam a helyet. :p
Szóval azt is köszönöm, ha benéztél és elolvastad! :)
Bárki bármire kíváncsi, amit most itt erről nem írtam le, támadjon le bátran itt, vagy priviben!
Számlaszámom:
Pertik László
10100716-63373200-00000008
(Budapest Bank)
A "Közlemények" rovatba nem árt odaírni, hogy "Az operációra."
Aki esetleg külföldről utalna, annak elvileg ez is kell:
IBAN: HU14-10100716-63373200-00000008
BIC (vagy SWIFT) kód: BUDAHUHB
 

zogy

képmester
Kedves Garfield!
Elöttem ugyan nem volt titok a bajod,sőt.....
Szerintem jól tetted,hogy megírtad.
És szívből remélem,hogy sikerrel jársz!
 

GoodSpeed

Ismert tag
Helló, iwiw-en kiraktam az üzenőfalamra a topicot, igaz nincs túl sok ismerősöm, csak 160, de anyukáméra is kirakjuk neki már majdnem 500 van, sok sikert ;)
 

SyD

Ismert tag
Megy Facebookra és ismerősöknek is részemről, nem szoktam körüzeneteket küldözgetni, de azért ez eléggé más tészta. Ha lenne annyi pénzem kifizetném neked az egészet. Ha lenne befolyásom, akkor pedig ingyenessé tenném az ilyet bárki számára, vagy az egész egészségügyet, vagy mindent. Hiszen részben azért létezünk, hogy egymást segítsük vagy így vagy úgy. Na mindegy nem fejtegetem. :)

Ha már nagyon kevés ill. relatíve kevés hiányzik az összegből írd be ide, szerintem gyorsan meglesz a hiányzó rész. Vagy tegyél néha valami jelentés mennyi van, mennyi hiányzik. Roppant boldoggá tenne, ha összejönne és tudnék is segíteni. :)
 

thomasfox

Ismert tag
Ugyan sztem,te nem emlékszel de mi ismerjük 1mást személyesen..
Így ez a minimum h mindenhova kirakom ahova csak lehet ;)
Mit lehet még mondani....szurkolok.Ha már zsetonnall nem tudok hozzájárulni!!
 

Garfield

képmester
Köszi szépen mindenkinek! :)
:meghajolo
(Thomasfox! Honnan a manóból ismerjük egymást? :) Jöhet privi is, ha ide nem akarod... ;) )
Syd!
Most pillanatonként változik a helyzet, (Istennek és nektek hála!) így pár nap múlva próbálok majd egy "hogy állunk" -al valamiféle egyenleget írni!
Amúgy 25 éves kor alatt ingyenes ez a műtét (is). Jó volna ismét annyinak lenni (... és nem csak az operáció miatt)! :D
 

TYÜTYI2006

Ismert tag
Alternatív gyógyulás (sokakon már segített, akár jobban mint az orvosok)

Garfield!
Nekem 20 évesen 1999-be derült ki, hogy asthmás vagyok, 2003-ban meg vastagbélgyulladás, 2009-ben magas vérnyomás. Mivel orvosi bizottság rehabilitálhatónak ítélt, így be vagyok jelentkezve a munkaügyi központba. Ott Áprilisban voltam álláskereső klubban 3 hétig. Első nap a bemutatkozáskor, említettem az 50 %-os orvosi papíromat, betegségeimet. Erre egy férfi (Gergye András) visszaszólt a vastagbélgyulladásnál, kb. idézem fejből "collitis ulcerosa? Én tudok segíteni.". Kiderült hogy neki is vastagbélgyulladása volt, és összeállt vastagbelek, stb. Volt hogy csak sört tudott inni, mert nem tudott enni se. Talán 2000 körül volt a problémája. Aztán alternatív gyógyászathoz fordult (táltos mester), és meggyógyult. Azóta már táltos tanítvány, csontkovács tanítvány, jóslás,t stb-t tanul. Eredetileg autószerelő, és autógépész mérnök, kb. 10 évvel idősebb nálam, tehát 42 lesz. Aztán ősszel lett munkanélküli, válság miatt. Pár nap múlva eljött hozzám délután, kimérte a szobámat, átrendeztük az ágyat, hogy ne Hartman sugárzás, vízér felett feküdjek. Energiáimat feltöltötte, kicsit próbált kezelni. 40 napig nem ehettem állati eredetű fehérjét, fehércukrot, mert ezek a gyulladások üzemanyagai a szervezetben. Kovács Magyar András táltos tanítványa. Olvastam a 2000-es táltos könyvét is. Kovács András is eredetileg mérnök, 1985-ben az orvosok megmondták neki, hogy tüdőrák miatt kb. 2 hónapja van hátra. Aztán valamilyen táltoshoz fordult, azóta is egészséges. Sok országba elment tanulni, és táltos mester lett. A táltosok képesek akár hipnózisban daganatokat eltávolítani, orvostudomány által nem gyógyítható betegségeket gyógyítani, elvesztett végtagot stb-t visszanöveszteni, vakoknak a látását visszaadni, stb. Akin nem tudnak segíteni, annak őszintén megmondják. Végül is bele kell gondolni, hogy évezredekkel korábban is, éltek emberek. És akkor is gyógyítottak valahogy. Nálam annyi történt, hogy azóta nincs orrvérzésem, ha megmérem, végre jó a pulzusom, a vérnyomásom se magas, tehát lehet hogy a vérnyomás problémának annyi. Fulladás kevesebb, bár mivel nem szoktam futni, előtte se sok volt. A heti pár híg széklet eléggé lecsökkent, tehát a bélrendszerem is javult. Arra hogy táltoshoz forduljak, nemigazán van pénzem, de akkor biztos meggyógyulnék teljesen. Így csak jó eredményeket értem el egyenlőre. Mivel táltos lehet hogy tudna segíteni, és biztos hogy nem kerülne a gyógyulás 7 számjegyű összegbe, nem lenne valószínűleg fájdalmas, és lehet hogy teljes lenne a gyógyulás, főleg gondolom mivel írtad, hogy a füleid épek. Ezért szerintem érdemes lenne megpróbálni, 1 próbát szerintem bőven megér.
 

Garfield

képmester
Tyütyi2006!

Részben (ezek szerint) nem kattintottál még a (minden hozzászólásomnál látható) piros betűk alatti linkre itt alul... ;)
Szóval természetgyógyászatban némileg kompetens vagyok. :)
Más részt pedig... Kovács Andráséknál jártam, nem tudtak segíteni. Ugyanazért, amiért én magam sem tudok segíteni magamon:
Ami beteg, azt lehet gyógyítani! Ami NINCS, azt nehezen... :p Már pedig itt megszűntek létezni a hallóidegek, ez az alapvető gubanc.
Tehát esetemben nem "betegségről", hanem egy betegség okozta rombolástól beállt helyzetről beszélhetünk.
(Azért köszi, hogy leírtad és segíteni próbáltál! ;) )
 

Garfield

képmester
Ok, akkor kis "bréking nyúz"... :D
Túl vagyok a műtéten, de még csak lábadozási időszak...
(Kb. 2 hete vagyok itthon.)
Egy "széééép" kis (kb. 10 cm -es) vágás van a fejem bal oldalán, ami a fülem felett indul és mögötte fut tovább, majd az alján ér véget.
(Effektív "levágták a fülem, felnyitották mögötte a fejem, kivésték a CHIP helyét a csontban, beültették, összevarrták a sebet, visszavarrták a fülem. Szóval könnyed délutáni kikapcsolódás volt, na... :rohog: Közben sikerült majdnem elvérezni, de ezt végül megakadályozták. Úgy 6 órás farigcsálás árán -Istennek hála- minden rendben volt. :) Bár... Az első 24 óra nem épp röhögéssel telt. :D Szóval mint aki a gőzkalapácstól kapott jó éjt puszit... Na meg azon tűnődtem, hogy szám szerint hány ingerem van, stb... :rohog:)
Most regenerálódás és majd a következő lépés a külső egységgel együtti beüzemelés.
Innentől még mindig nem a hallás jön, csak a "szokjuk a hang ingereket", aztán idővel hangolgatják rám a kütyüt. Egyre erősebb hangot engedélyezvén, egyre közelebb hangolva a hangokat az "igaziakhoz", mi közben a fülem és a fejem is szokja újra a hallást. Lassú folyamat, még legalább 3-4 hónap, mire beáll valamiféle használhatóbb eredmény. Ami természetesen nem olyan, mint a valódi hallás, de hasonlít. Reméljük! :)
Köszi mindenkinek az érdeklődést, esetleges drukkolást...:meghajolo
 

SyD

Ismert tag
Nagyon örülök, hogy sikerült, még ha nehézkesen is. :) Nem lennék a helyedben a lábadozási időszak alatt. :D De az eredmény remélem magáért fog beszélni szó szerint. :)
Néha majd értesíts minket a beüzemelésről is, kíváncsi vagyok, hogy is megy az ilyen. :)
Sok sikert a továbbiakban is és gyógyulást!
 

Anikó

borda csikidam<br>Képtálaló
Szívből örülök én is, hogy végre itt tartasz!!! Jó, hogy a humorérzéked megmaradt, műtéti beszámolón nem szoktam mosolyogni, most mégis így volt.
Kívánok Neked minél előbbi gyógyulást, szorítunk érted! :)
 

GinGina

borda zenekirálynő - Moderátor
Fórumvezető
Nagyon sajnálom, hogy eddig nem vettem észre ezt a topikot, mert akkor ha anyagilag kevésbé is, de legalább lelkiekben sokat tudtam volna hozzátenni. :)
Anikó drágaságom a számból vette ki a szót, ezt már jobban ragozni nem lehet ;)
 
Oldal tetejére