Grand Theft Auto: San Andreas

ö figy valaki megmondaná hogy tudna CJ becsajozni? vonzereje maxon van de nem tom hogy lehetne valakit felcsipni akár egy rövid éjszakára is;)
 

BaSa

R.I.P. - Nyugodj békében Kedves Barátunk
Fórumvezető
Az nehéz ügy, régen játszottam ezzel, de úgy rémlik a különböző küldetésekben találkozik csajokkal, akik mind mást szeretnek külsőben, vezetési stílusban, meg ilyesmiben. És ha jól sikerül a randi, akkor elvileg van utána szex is.
 

dragon86

borda sorozatfüggő


Jessica Chobot-nak hívják :D
 

xt198

Ismert tag
hali!
Itt is megkérdezem hátha valaki tudja a megoldást...
Szoval felraktam a GTA SA-t windows vista ultimate-re, de nem akar elindulni... átállítottam a kompabilitást xp(sp2) -re, adminisztrátorként futtatom, de csak olvassa a cd-t, kicsit megerőlteti a procit aztán semmi. még be se lép a játékba... mi lehet a gond?
(a játék eredeti) köszi előre is
 

BaSa

R.I.P. - Nyugodj békében Kedves Barátunk
Fórumvezető
Sziasztok!
Bocs hogy felhozom a régi topicot, de lenne egy gondom, amit nem sikerül megoldani. Aprobléma azzal kezdődött, hogy tönkrement az alaplap a gépemen, és ki lett cserélve, Windows újrarakva, stb.
Ez után beléptem a játékba, és egyetlen egy mentés sem volt meg. Megnéztem azt a könyvtárat, ahol a mentések vannak, a fájlok elvileg kivétel nélkül mind megvannak, de a játék valamiért nem látja őket. Van esetleg valakinek valami tippje hogy hogyan tudnám beállítani, hogy újra lássa a játék a mentéseket?
 

pjotr83

Ismert tag
a fájlok a "C:\Documents and Settings\<felhasználónév>Dokumentumok\GTA San Andreas User Files\</felhasználónév>" könyvtárban vannak? win-reinstall után visszamásoltad őket ide? (vagy formatálás nélkül telepítetted újra a win-t, és ott maradtak? nem változtattad meg telepítéskor a régi felh.nevet?)

szerintem rakd újra a játékot is, és másold be a mentéseket a fenti könyvtárba! így muszáj lesz neki látnia! :)
 
Oldal tetejére