Hivatalos Kézilabda Topik

2004 Június 10
1,006
1,237
113
33
Megint rossz hír Veszprémből.

Keresztszalag-szakadást szenvedett az MKB-Veszprém beállója, Gál Gyula, akit pénteken műtenek, így biztosan nem játszhat az idény hátralévő részében.

A játékos már a Mezőkövesd elleni bajnoki mérkőzésen is fájlalta térdét, húzódásra gyanakodott, ám kedden kiderült, hogy keresztszalag-szakadása van, így pénteken meg kell operálni, emiatt hónapokat lesz kénytelen kihagyni, nem szerepelhet a Budapest Bank férfi Magyar Kupa hétvégi négyes döntőjén (a veszprémiek az elődöntőben az FTC-vel játszanak), a bajnoki rájátszásban, és a válogatott is nélkülözni lesz kénytelen a júniusi Eb-selejtezőkön.

Mocsai Lajos a nehéz helyzetben is bízik csapatában: - Nagyon nehéz időszakban sújtja a csapatot Gál Gyula sérülése, de remélem, hogy fölépülése után visszatér, addig is azonban csapaton belül kell orvosolnunk a problémát. Vilovszki mellett rendelkezésünkre áll Lusnyikov, aki képzett beálló, valamint Lapcsevics is bevethető ezen a poszton. Ha igazolnánk is új játékost, játékengedélyt már nem kaphat erre a szezonra. Bízom benne, hogy a játékosok felnőnek az újabb nehéz feladathoz.

Hajdu János, a férfi válogatott szövetségi kapitánya kérdésünkre megerősítette, hogy hosszú kihagyás vár a játékosra: - Hangody László prefosszor műti meg Gyulát, aki sajnos öt, de lehet, hogy hat hónapig harcképtelen lesz, így a Veszprém és a válogatott sem számíthat rá ebben a szezonban.

Marian Cozma tragikus halála után a bakonyi klub beálló-poszton kritikus helyzetbe került, a Bajnokok Ligájába is benevezte az addig kevés lehetőséget kapó Uros Vilovszkit, ám a mérkőzések nagy részén Gál szerepelt a csapatban. A pletykák szerint Renato Sulics, a Celje horvát játékosa érkezhet nyáron a klubhoz, ám az idény hátralévő részében a veszprémieknek „házon belül” kell megoldania a Gál sérülése miatti problémát.

forrás: www.kezi.hu
 

Caiero

Ismert tag
2004 Június 10
1,006
1,237
113
33
Gondolom azt mindenki hallotta, h Győr remek játékkal 26:24-re legyőzte Viborgot. Megmutatta csapat mire is képes. És eddigi nyilatkozatok alapján nem bízták el magukat.
Bírók tevékenységét elnézve azt is lehetne mondani, h Győr javára fújtak pusztán a számokat nézve, de Kovacsics kiállítása NEM VOLT jogos, nem tudom ti mit gondoltok erről.
De lényeg, h így is meglett a győzelem!!!
Szóval Fradistaként és főleg Magyar emberként csak azt mondhatom, h jövő hétvégén mindenki szurkoljon ennek a csapatnak!!
Hajrá Győr!!!!
 

eca

Aktív tag
2007 November 13
178
136
43
Én is fradista vagyok,de én is mindig szurkoltam a Győrnek a nemzetközi porondon,hiszen megérdemelnének már 1 trófeát és most itt a remek alkalom,hogy ez sikerüljön.De szerintem most mindegy,hogy ki kinek szurkol itthon,mindenkinek szinte kötelessége szurkolni ennek a nagyszerű csapatnak!HAJRÁ GYŐR,MINDENT BELE!!!1 EGÉSZ ORSZÁG SZURKOL ÉRTETEK!!!!:)
 

maresz2

képtálaló
2004 November 1
8,690
20,985
113
36

Caiero

Ismert tag
2004 Június 10
1,006
1,237
113
33
Úgy gondoltam kicserőlédést, h szezon közben sokan jöttek főleg Dunaferrből plusz majd nyáron jön Pastrovics is.