II. forduló: Anna Kurnyikova VS Alina Kabajeva

Melyik celeb jusson a következő fordulóba? Szavazz!

  • Anna Kurnyikova

    Szavazat: 0 0.0%
  • Alina Kabajeva

    Szavazat: 0 0.0%

  • Összes szavazó
    0
  • Szavazás lezárva .
Státusza
További válaszok itt nem küldhetőek.

BaSa

R.I.P. - Nyugodj békében Kedves Barátunk
Fórumvezető
Kedves Bordázók!Szavazzatok, hogy melyik híresség jusson tovább a legjobb 4 közé (az elődöntőbe) ebben a kategóriában!Képcsatolás:

Hogy a topik kicsit megteljen élettel akinek van kedve 1db kép csatolásával az aktuális celebről jelezheti, hogy kire szavazott ebben a topikban. Felhívjuk rá a figyelmet, hogy 1 azaz egy darab "legkedvesebb kép" csatolása engedélyezett, a "megapostokat" törölni fogjuk.Kampányolás:

Normális hangvételű, visszafogott drukkolás és mások bíztatása arra, hogy szavazzon a kedvencedre engedélyezett!Jó szórakozást kívánunk a Bajnokság ezen fordulójához! Szavazzatok! (A szavazásra 1 hetetek van.)
 

Cordoba

pékmester képmester
Csakis Alina:fine:
Ez nagyon nehéz lesz Alina számára, bár hozzáteszem, hogy igazságtalan a párosítás, mert Anna már inkább modell mint sportoló. A modellek között meg lett volna egy-kettő aki simán leverte volna, de itt a sportolók között nehéz lesz megakadályozni a győzelmét. Na mindegy: HAJRÁ ALINA! http://www.borda.ca/showthread.php?t=62433
 

Imot

Új tag
Na ez nem lesz semmi! Most aztán felkötheted a gatyádat Cordoba mester!


Hajrá Alina!

Anna pedig igenis verhető, tavaj is hülyére verte Sasha! :D Egyébként Anna valóban NEM sportolónő, de mostmár itt van, itt kell elpáholni!
 

zaZZoo

borda zazu
Cordoba írta:
Csakis Alina:fine:
Ez nagyon nehéz lesz Alina számára, bár hozzáteszem, hogy igazságtalan a párosítás, mert Anna már inkább modell mint sportoló. A modellek között meg lett volna egy-kettő aki simán leverte volna, de itt a sportolók között nehéz lesz megakadályozni a győzelmét.
Jaja, pl egy színésznő! :D
 
Státusza
További válaszok itt nem küldhetőek.
Oldal tetejére