Instagram/facebook képek posztolása

TommyScans

Ismert tag
Az utóbbi időben teljesen felhígult a Sztár.com és ehhez season of monsters kolléga jelentósen hozzájárult. Gyakorlatilag minden képet posztol a közösségi oldalakról. A minap ráírtam , mert a Nyári Dia topicba (#203-as hozzászólás) feltett három olyan képet , amely civil emberek instagram oldaláról vannak. Igaz a civil emberek arca el van homályosítva , de
1. gondolom az illetők nem ide szánták a képeket
2. van értelme az ilyen fotóknak , ahol az egyik személy arca ki van retusálva?
Azóta nagy duzzogva season kolléga 'levágta" a civileket a képről. Tényleg ilyen fél fotókra lenne igény? Mert semmi olyant nem mutatott Dia , amit más képein ne láttál volna. Ráadásul napszemüvegben volt.
De itt egy másik példa: Völgyesi Gabi-gyűjtő , # 2521-es hozzászólás: 5db kép. Ezek közül 2 való a Sztár.com-ra. A maradék hármon Gabi talán a családjával van , de kb Gabin kivül az összes képen lévő személy feje el van homályosítva.
Tényleg ilyen képekre van szükség a Sztár.com-on? Muszáj feltétlenül csatolni az adott celeb minden posztolását , mozdulatát még , ha előnytelen is a kép? Ere van itt igény?

Értem én , hogy a közösségi média képei könnyebben elérhetőek. Nincs mindenkinek olyan eszköze , amivel szkenneket , vidcapokat , gifeket , videókat leh készíteni , de posztoljunk már minden képet azért , hogy pörögjön a fórum.
Jó lenne valami korlátozás , szabály. ugye most is van a min 3 kép a közösségi médiából. De van ahol naponta van új poszt és a 3 kép közül kb 1 az értékelhető.
Civil emberek , rajongók képeit ne tegyük már fel. Kivéve , ha saját fotónk az.
Ha nincs miről posztolni , ne posztolj csak azért , hogy az adott celeb topicja az első oldalon legyen.
 
Oldal tetejére